Н У Х Т

З проектами, що змінюють світ, знайомилися студенти-управлінці

29 грудня 2017

З проектами, що змінюють світ, знайомилися студенти-управлінці

ypravlenziСтуденти і викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці – давні фани освітньо-інформаційного порталу Studway, як і десятки тисяч молодих людей в Україні, тож із задоволенням прийняли запрошення відсвяткувати четверту річницю онлайн-видання та стати гостями церемонії нагородження кращих студентських проектів Studway Awards 2017 у креативному просторі FEDORIV Hub.

Спікерами заходу стали засновниця Studway, популярна теле- і радіоведуча, національний коментатор Євробачення Тетяна Терехова, керівник і головний редактор проекту Інга Колба і Наталя Судакова, актор і телеведучий Олександр Скічко та представники організацій, що провадять позитивні соціальні транфсормації в країні: благодійного фонду «Таблеточки», технопарку UNIT City, Вищої школи комунікацій, менторської програми Make Me Better, офісу сприяння демократії DRI Ukraine, школи дизайну і програмування Projector та інших.

Управлінці персоналом почули та побачили, як звичайні студентські ініціативи перетворюються на проекти, що змінюють світ, адже серед цьогорічних переможців – масштабний форум перекладачів у Львові (освітній проект), науковий проект біологічної утилізації поліетилену, творче об’єднання «Ніч в університеті» (культура), вільний простір DRUZI (урбанізм), пекарня Good Bread from Good People (соціальне підприємництво), проект інтелектуальної системи очищення вікон SmartWindow (інженерія), мобільна програма iSee, що допомагає незрячим орієнтуватись в просторі (ІТ), проект HELi – система, яка заздалегідь попереджає про епілептичний напад (медицина), та переможці у номінації «Змінотворець» – голова організації «Студентський контроль діє» Ангеліна Трифонова та засновник освітньої анімаційної студії NEED Вадим Черніков.

Після церемонії, натхненні та вмотивовані студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, приєдналися до святкової вечірки, де мали змогу поспілкуватись із гостями і учасниками заходу та приєднатися до вітань улюбленому порталу.  

Опублікований: 29-12-2017
Читайте також:
Успішний старт кваліфікаційних випробувань на кафедрі біотехнології і мікробіології

Минулий тиждень ознаменувався для кафедри біотехнології і мікробіології щорічною, але від того не менш хвилюючою, подією – початком захистів кваліфікаційних дипломних проектів і робіт. У період з 16 по 18 лютого 2017 року відбулися захисти дипломів студентів заочної форми навчання, які виборювали право називатися гордо – «БАКАЛАВР БІОТЕХНОЛОГІЇ». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт кваліфікаційних випробувань на кафедрі біотехнології і мікробіології 20 лютого 2017

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики

У Черкаській обласній державній адміністрації вручили сертифікати на одержання обласної премії за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики – у розмірі 3 тис. грн кожному. Переможців привітав і побажав не зупинятися на досягнутих результатах заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв. Надзвичайно приємно, що серед сімох відзначених – студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики 22 серпня 2018

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно готуватися до вступної кампанії-2018

12 квітня  старші викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Богдана Кукса і Катерина Чала завітали до навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів-ліцей»  з поглибленим вивченням французької мови з першого класу № 20 Оболонського району м. Києва. Викладачі розповіли випускникам школи про НУХТ. Бесіда зі  старшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно готуватися до вступної кампанії-2018 13 квітня 2018

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 квітня 2019