Н У Х Т

Школа лідерського росту «Я можу…»

28 липня 2023

Школа лідерського росту «Я можу…»

Залучення дітей до підготовки сировини та приготування їжі сприяє ранньому розвитку правильної харчової поведінки. А заохочення їх до творчості із стравами – це чудовий спосіб створити нові корисні страви, привабливі для малечі.

Днями слухачі Школи лідерського росту, якими опікується Служба дітей Івано-Франківська, відвідали майстер-клас із приготування смачних бутербродів, який відбувся в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Майстри виробничого навчання навчального закладу поділилися з гостями технологією приготування канапок і сандвічів й родзинками їх прикрашання та прийомами подання. Усі секрети приготування були опрацьовані й чудово засвоєні. Отримані навички діти «перевірили на смак» під час фінальної дегустації в щирій атмосфері.

Служба дітей Івано-Франківська висловила подяку колективові нашого коледжу за цікавий майстер-клас.

Дякуємо ЗСУ та усім Захисникам за можливість творити радість для дітей!

Опублікований: 28-07-2023
Читайте також:
Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету

Науковці університету – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, професорка Галина Поліщук, асистентка кафедри процесів і апаратів Вікторія Сапіга та аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич одержали вітальні листи від ректора Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща), професора Радосл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету 01 травня 2025

У коледжах НУХТ завершився прийом заяв на фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти

У структурі навчально-наукового комплексу нашого університету 11 відокремлених підрозділів – фахових коледжів, де готують фахівців освітнього ступеня «молодший спеціаліст» і «молодший бакалавр». Відповідно до умов прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2020 році, 13 липня о 18:00 завершився прийом заяв від вступників для здобут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У коледжах НУХТ завершився прийом заяв на фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти 14 липня 2020

Співпраця освітян і практиків дає можливість вдосконалити якість навчання

На сучасному етапі розвитку харчової промисловості все відчутнішою стає проблема виробництва якісних і безпечних для життя та здоров’я людей продуктів харчування. Нині існуючі системи управління безпечністю харчових продуктів ґрунтуються на принципах НАССР. Всі суттєві небезпечні чинники, що визначила група НАССР під час проведення їх аналізування,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця освітян і практиків дає можливість вдосконалити якість навчання 24 липня 2020

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром». 16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт 17 червня 2022