Н У Х Т

З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів

13 травня 2024

З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів

Одним із основних аспектів виховної роботи кафедри технології молока і молочних продуктів є професійна орієнтація, що передбачає заходи, спрямовані на допомогу молоді у виборі майбутньої професії. Головною метою цієї роботи є популяризація нашого університету харчових технологій та вищої освіти загалом. Важливою частиною профорієнтаційних заходів є також інформування про особливості та переваги професій і нові можливості у кар'єрному зростанні для потенційних майбутніх фахівців харчової галузі.

Тож, доцентка кафедри Оксана Басс відвідала Тепеницький ліцей Олевської міської ради у Житомирській області та поспілкувалася із учнями 10 та 11 класів. Темою зустрічі було ознайомлення майбутніх абітурієнтів із перспективами навчання у нашому університеті. Доцентка звернула увагу слухачів на переваги здобуття освіти в закладі національного рівня, який готує конкурентоспроможних фахівців, широкі можливості для їх працевлаштування після закінчення навчання. Також не оминули увагою багатогранність і насиченість студентського життя наших здобувачів, можливості їх творчого та особистісного розвитку.

Викладачка щиро вдячна керівництву школи за організацію зустрічі.

Бажаємо майбутнім абітурієнтам успіху та усвідомленості під час вибору майбутньої професії!

Опублікований: 13-05-2024
Читайте також:
Глибоке розуміння проблематики і практичний досвід – фішки сучасного викладача

Як забезпечити зупинку? Про це дізналися здобувачі вищої освіти другого року навчання 6 травня на відкритій лекції у рамках курсу «Кінематика та динаміка машин», присвяченій дослідженню механізмів, що реалізують рух вихідних ланок із зупинками. Лектор – к.т.н., доцент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Володимир Костін поділився з аудиторі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибоке розуміння проблематики і практичний досвід – фішки сучасного викладача 07 травня 2024

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Крафтова випічка у фокусі нових можливостей для закладів ресторанного господарства» від технологині компанії «Lesaffre Ukraine», кандидатки технічних наук Тетяни Голікової. Фахівчиня розповіла про діяльність компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, дала визн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика 19 листопада 2021

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За активної підтримки завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, викладачів і наставників кафедри здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» відвідали професійну виставку сучасних технологій та обладнання для інду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 вересня 2023

Випускники магістратури отримали пропозиції про працевлаштування від компанії «Новофарм-Біосинтез»

Фармацевтична компанія «Новофарм-Біосинтез», що знаходиться у Новоград-Волинському, розвивається, будує нові виробничі потужності і розширює географію експорту продукції. Фахівці Компанії тісно співпрацюють з нашим університетом, постійно запрошують і щороку беруть на інженерні посади наших випускників з інжинірингу фармацевтичних і біотехнологічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники магістратури отримали пропозиції про працевлаштування від компанії «Новофарм-Біосинтез» 19 серпня 2021