Н У Х Т

З новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції знайомлять здобувачів фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

10 березня 2020

З новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції знайомлять здобувачів фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі вищої освіти групи ТО-1-14М разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцентами Наталією Фалендиш та Інною Зінченко відвідали ХVІ Міжнародну спеціалізовану виставку екотоварів «ЕСО-ЕХРО», що працювала у Міжнародному виставковому центрі в Києві.

Серед продукції зарубіжних компаній на виставці була представлена органічна продукція вітчизняних виробників, асортимент якої значно розширився за останні роки. Здобувачі мали змогу поспілкуватися із представниками компаній-виробників органічної продукції, дізнатися про нові тенденції розвитку ринку органічної продукції, як в Україні, так і за кордоном. Велику зацікавленість у здобувачів викликали зразки екологічної упаковки та одноразового біопосуду. Під час відвідування виставки відбулися жваві дискусії та обговорення з представниками компаній, а також дегустація представлених продуктів.

Відвідування виставки сприяє розширенню знань здобувачів, які вони можуть використовувати у навчальному процесі під час вивчення фахових дисциплін, виконання дипломних проектів і проведення наукових досліджень.

 

Опублікований: 10-03-2020
Читайте також:
На кафедрі маркетингу продовжуються відкриті лекції

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття в різних форматах. Нещодавно відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри маркетингу Валерія Стахурського з дисципліни «Основи підприємництва». На виконання наказу по НУХТ №103 від 11 вересня 2020 року «Про організацію навчального процесу в період з 14...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі маркетингу продовжуються відкриті лекції 01 жовтня 2020

Кольорова мікробіологія по той бік екрану

Уже кілька років поспіль лабораторні роботи з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія», присвячені вивченню фізіології мікроорганізмів, зокрема катаболізму вуглеводів, є об’єктом уваги не тільки третьокурсників, а й гостей кафедри біотехнології і мікробіології – майбутніх вступників нашого університету. На жаль, у зв’язку з епідеміологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольорова мікробіологія по той бік екрану 04 листопада 2020

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів фінішували захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»  освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала у складі доцентів кафедри експертизи харчових продуктів Василя Си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 01 березня 2023

Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства

«Напої України» – під такою назвою працювала конференція, присвячена тенденціям розвитку світового ринку напоїв, розвитку брендів в умовах кризи, сучасним технологіям, інгредієнтам, тарі та упаковці. У заході взяли участь завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Анатолій Куц і професор кафедри Марина Білько. Відкрив форум ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства 21 жовтня 2020