Н У Х Т

З новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції знайомлять здобувачів фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

10 березня 2020

З новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції знайомлять здобувачів фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі вищої освіти групи ТО-1-14М разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцентами Наталією Фалендиш та Інною Зінченко відвідали ХVІ Міжнародну спеціалізовану виставку екотоварів «ЕСО-ЕХРО», що працювала у Міжнародному виставковому центрі в Києві.

Серед продукції зарубіжних компаній на виставці була представлена органічна продукція вітчизняних виробників, асортимент якої значно розширився за останні роки. Здобувачі мали змогу поспілкуватися із представниками компаній-виробників органічної продукції, дізнатися про нові тенденції розвитку ринку органічної продукції, як в Україні, так і за кордоном. Велику зацікавленість у здобувачів викликали зразки екологічної упаковки та одноразового біопосуду. Під час відвідування виставки відбулися жваві дискусії та обговорення з представниками компаній, а також дегустація представлених продуктів.

Відвідування виставки сприяє розширенню знань здобувачів, які вони можуть використовувати у навчальному процесі під час вивчення фахових дисциплін, виконання дипломних проектів і проведення наукових досліджень.

 

Опублікований: 10-03-2020
Читайте також:
Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті

6-7 листопада 2018 року в університеті, відповідно до тематичних напрямків секції №24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України, працювала Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті 08 листопада 2018

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018

Наші економісти у місті Лева

Студентські роки – це щасливий час не лише навчання, а і дозвілля. Здобувачі спеціальності 051 «Економіка» разом з в.о. завідувача кафедри економіки і права Юлією Левченко на запрошення колективу Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ відвідали старовинне місто Львів. Ця екскурсія подарувала їм море позитивних емоцій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші економісти у місті Лева 08 жовтня 2024

Магістранти кафедри електропостачання і енергоменеджменту успішно захистили кваліфікаційні роботи

14 лютого на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт за освітньо-професійними програмами «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Енергетичний менеджмент», денної та заочної форм навчання. Захист відбувся онлайн у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. Екзаменаційну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри електропостачання і енергоменеджменту успішно захистили кваліфікаційні роботи 15 лютого 2022