Н У Х Т

З гостьової лекції виконавчого директора Федерації органічного руху України розпочався навчальний рік у магістрантів

14 жовтня 2022

З гостьової лекції виконавчого директора Федерації органічного руху України розпочався навчальний рік у магістрантів

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», навчальний рік розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів», яку прочитав виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин. На лекції також були присутні лекторка дисципліни, доцентка Наталія Фалендиш і гарантка освітньо-професійної програми, професорка Юлія Камбулова.

Здобувачі ознайомилися з тенденціями органічного виробництва в Україні та світі, особливо в умовах збройної агресії, з обсягами виробництва органічної продукції в країні, її внутрішнім споживанням та експортом. Особлива увага була приділена впливу органічного виробництва на довкілля, збереження природного різноманіття та здоров’я людини.

Матеріал лекції викликав зацікавленість у здобувачів і спонукав до обговорення і дискусії, під час якої вони ще більше відчули важливість і перспективність обраної професії, отримали відповіді на актуальні питання, пов’язані безпосередньо з їх майбутньою професійною діяльністю.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює подяку Андрію Коняшину за цікаву лекцію та сподівається на подальшу співпрацю з Федерацією органічного руху України.

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
Затверджений регламент, за яким працюватиме Національний репозитарій академічних текстів

Національний репозитарій академічних текстів матиме адресу nrat.gov.ua та даватиме користувачам відкритий доступ до електронних версій наукових робіт і пов’язаних із ними даних. Це, зокрема, передбачено Регламентом роботи репозитарію, що був опублікований та офіційно став чинним 31 серпня 2018 року.  «Запуск Національного репозитарію – це складний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджений регламент, за яким працюватиме Національний репозитарій академічних текстів 03 вересня 2018

Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Третій рік поспіль на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувається навчання за сертифікатною програмою «Косметологія». Традиційно вона приваблює студенток різних курсів і факультетів. Цього року у програмі беруть участь 16 слухачок. За традицією кафедра запрошує поділитися своїм досвідом випускників кафедри, які працюют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 27 листопада 2018

Про цифрову трансформацію України для студентів кафедри маркетингу

Нещодавно здобувачам кафедри маркетингу випала унікальна можливість дізнатися про диджитал трансформації в Україні від проджект-менеджерки державного підприємства «Дія» Анастасії Шевчук. Гостьова лекція на тему «Супровід і просування послуг у Дії» відкрила нашим студентам новий погляд на цифровізацію державних сервісів. Зустріч виявилася корисною ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цифрову трансформацію України для студентів кафедри маркетингу 02 квітня 2025

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та Ірина Корецька спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготували до друку навчальний посібник «Інжиніринг у ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2020