Н У Х Т

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів

02 квітня 2020

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів

Представництво ЄС в Україні та Посольство Республіки Хорватії проводили онлайн-вікторину про Хорватію, присвячену її головуванню у Європейській Раді.

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету на чолі з керівником Оксаною Харковською теж взяли у ній активну участь.

Учасники вікторини відповідали на запитання про Хорватію, її географічні особливості, політичну систему, культуру, мистецтво та національну кухню. Далі студенти обговорили питання, які були для них найважчими, та дізналися багато нової цікавої інформації про Хорватію, яку розповіла їм керівник Євроклубу. Ця казкова країна з розкішною середземноморською природою, найчистішими пляжами і водами Адріатики, бірюзовим морем, термальними і мінеральними джерелами, унікальною природою, багатими пам’ятками історії та архітектури, островами, химерними за своєю формою, мальовничими бухтами, величними горами, пишними хвойними лісами не залишила нікого байдужим.

Такі вікторини розширюють світогляд студентів, сприяють формуванню пізнавальних інтересів, підвищують рівень їх інтелектуального розвитку. Захоплююча ігрова форма вікторин сприяє кращому засвоєнню змістової інформації.

Опублікований: 02-04-2020
Читайте також:
Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора

Кафедрою готельно-ресторанної справи був організований онлайн-тренінг «Впровадження та аудит систем управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства», що відбувся на комунікаційній платформі Zoom. Гостьовий лектор – міжнародний аудитор систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора 05 травня 2020

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 січня 2023

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання. Серед найбільш популярних серед вступників майже всі спеціальності нашого університету. Зокрема, до ТОП-20 увійшли «Комп’ют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв 07 серпня 2023

Народ славний своїми традиціями, а студент – ерудицією

За останній рік Україна і українці дивували світ безліч разів. Багаторазово зріс інтерес до нашої країни, її історії. Історії, яка неподільно пов’язана з давніми звичаями та народними святами: світлими і радісними, мудрими і глибокими, але, можливо, з роками трішки забутими і зневаженими. Зважаючи на хиже бажання нашого руського «сусіда» позбавити ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Народ славний своїми традиціями, а студент – ерудицією 18 січня 2023