Н У Х Т

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів

02 квітня 2020

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів

Представництво ЄС в Україні та Посольство Республіки Хорватії проводили онлайн-вікторину про Хорватію, присвячену її головуванню у Європейській Раді.

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету на чолі з керівником Оксаною Харковською теж взяли у ній активну участь.

Учасники вікторини відповідали на запитання про Хорватію, її географічні особливості, політичну систему, культуру, мистецтво та національну кухню. Далі студенти обговорили питання, які були для них найважчими, та дізналися багато нової цікавої інформації про Хорватію, яку розповіла їм керівник Євроклубу. Ця казкова країна з розкішною середземноморською природою, найчистішими пляжами і водами Адріатики, бірюзовим морем, термальними і мінеральними джерелами, унікальною природою, багатими пам’ятками історії та архітектури, островами, химерними за своєю формою, мальовничими бухтами, величними горами, пишними хвойними лісами не залишила нікого байдужим.

Такі вікторини розширюють світогляд студентів, сприяють формуванню пізнавальних інтересів, підвищують рівень їх інтелектуального розвитку. Захоплююча ігрова форма вікторин сприяє кращому засвоєнню змістової інформації.

Опублікований: 02-04-2020
Читайте також:
Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська разом зі здобувачами групи ОП-3-6 також відвідали виставку WorldFood Ukraine-2024. Подія зібрала провідних виробників у сфері харчування, тут були представлені інноваційні продукти – пастила, фріпси, комбуча, сиропи, фруктові та ягідні чаї, м'ясні снеки, хумус, соки, консервація ов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології 01 листопада 2024

Сезон інтелектуальних баталій розпочато

Тактика і стратегія – основа ведення як бойових дій, так і дипломатичних перемовин та бізнесу. Тож логіка і стратегічне мислення необхідні кожній людині в сучасному світі. І наразі майбутнім біотехнологам випав шанс «прокачати» ці потрібні скіли. 9 вересня у гуртожитку №3 відбулися змагання з шашок серед здобувачів освіти факультету біотехнології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон інтелектуальних баталій розпочато 10 вересня 2021

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 грудня 2021

Переддипломна практика магістрантів на АТ «Фармак»: якість продукції починається з ретельного вибору постачальника

Осінь – завжди хвилююча пора для магістрантів, адже попереду на них чекає чимало нових челенджів, нових знань і відкриттів. Перший рік навчання розпочинався із надважливого етапу – вибору тематики майбутнього магістерського проєкту та кропіткого написання обґрунтування роботи. Тепер, коли магістрантами опановані фундаментальні дисципліни курсу, опр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістрантів на АТ «Фармак»: якість продукції починається з ретельного вибору постачальника 29 вересня 2021