Н У Х Т

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано!

19 лютого 2020

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання у формі письмового комплексного державного іспиту зі спеціальності.

Завідувач випускової кафедри і голова Екзаменаційної комісії, професор Віктор Доценко привітав студентів із головною подією бакалаврату, побажав їм успіху і висловив впевненість у набутих загально-професійних і спеціалізовано-професійних компетентностях. До складу комісії для комплексної перевірки і оцінювання рівня підготовки здобувачів увійшли доценти кафедри Олена Шидловська і Асьят Абрамова. Секретар – старший викладач Лариса Литвинець.

Здобувачам освітнього ступеню «бакалавр» 5 курсу і 2 курсу зі скороченим терміном навчання необхідно було виконати індивідуально комплексне завдання з урахуванням професійно-орієнтованих навчальних дисциплін організація готельного господарства, організація ресторанного господарства, технологія продукції ресторанного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

34 здобувачі склали свій останній іспит, і Екзаменаційна комісія присудила їм освітню кваліфікацію «бакалавр» з готельно-ресторанної справи.

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає випускників із першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, бажає професійного розвитку, підкорення нових висот, зокрема і магістерського (другого) рівня вищої освіти у рідному університеті!

Опублікований: 19-02-2020
Читайте також:
Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти

Управляти особистими фінансами так само важливо, як і управляти часом. Здобувачі-фінансисти другого року навчання Марія Корнієнко, Яна Кріпак і Василь Пригожий під час опанування курсу «Просто про гроші» від Першого українського міжнародного банку (ПУМБ) на платформі «Prometheus» з’ясовували чи сучасна банківська система покликана зробити фінансове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти 10 червня 2021

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли професор Валерій Махинько, доцентки Наталія Фалендиш і Лариса Михонік, асистентка Оксана До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 лютого 2022

Співпраця задля інновацій в освіті: НУХТ і «Центр освіти Оптіма» об’єднують зусилля!

Днями в університеті відбулася важлива подія – підписання договору про співпрацю між НУХТ і ТОВ «Центр освіти «Оптіма». Документ підписали ректор Олександр Шевченко і співзасновник ТОВ «Центр освіти «Оптіма», директор науково-дослідного підрозділу Робертс Вайшла. Основна мета угоди – створення єдиного освітнього простору, що сприятиме розвитку твор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця задля інновацій в освіті: НУХТ і «Центр освіти Оптіма» об’єднують зусилля! 21 квітня 2025

Успішний захист докторської дисертації на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

14 квітня 2021р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 відбувся успішний захист дисертації «Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв» доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентином Олішевським на здобуття наукового с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист докторської дисертації на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 16 квітня 2021