Н У Х Т

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано!

19 лютого 2020

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання у формі письмового комплексного державного іспиту зі спеціальності.

Завідувач випускової кафедри і голова Екзаменаційної комісії, професор Віктор Доценко привітав студентів із головною подією бакалаврату, побажав їм успіху і висловив впевненість у набутих загально-професійних і спеціалізовано-професійних компетентностях. До складу комісії для комплексної перевірки і оцінювання рівня підготовки здобувачів увійшли доценти кафедри Олена Шидловська і Асьят Абрамова. Секретар – старший викладач Лариса Литвинець.

Здобувачам освітнього ступеню «бакалавр» 5 курсу і 2 курсу зі скороченим терміном навчання необхідно було виконати індивідуально комплексне завдання з урахуванням професійно-орієнтованих навчальних дисциплін організація готельного господарства, організація ресторанного господарства, технологія продукції ресторанного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

34 здобувачі склали свій останній іспит, і Екзаменаційна комісія присудила їм освітню кваліфікацію «бакалавр» з готельно-ресторанної справи.

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає випускників із першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, бажає професійного розвитку, підкорення нових висот, зокрема і магістерського (другого) рівня вищої освіти у рідному університеті!

Опублікований: 19-02-2020
Читайте також:
Нові виклики та стратегії функціонування індустрії гостинності обговорили під час засідання секції «Готельно-ресторанна справа»

4 квітня 2023 р. у рамках 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка працювала секція «Готельно-ресторанна справа». Гостей наукового заходу в освітнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові виклики та стратегії функціонування індустрії гостинності обговорили під час засідання секції «Готельно-ресторанна справа» 07 квітня 2023

Про контроль якості сировини і готової продукції в молочній галузі розповів другокурсникам фахівець-практик

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся вебінар «Контроль якості та безпечності сировини і готової продукції в молочній галузі», спікером якого виступив випускник кафедри, аудитор ТзОВ «Гранд Серт Україна» Артур Михалевич. Онлайн-захід проходив у рамках навчальної дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про контроль якості сировини і готової продукції в молочній галузі розповів другокурсникам фахівець-практик 02 грудня 2022

Свято випуску у Смілянському коледжі НУХТ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулися урочистості  з нагоди випуску молодих спеціалістів. Дипломи отримали 126 молодших спеціалістів, із них 16 – із відзнакою. Дипломи з відзнакою вручали директор коледжу Олександр Хоменко та народний депутат України Сергій Рудик. Найяскравіші особистості серед випускників були відзначені поче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято випуску у Смілянському коледжі НУХТ 03 липня 2019