Н У Х Т

Успішно долають виклики навчання у онлайн-форматі наші викладачі й здобувачі

24 вересня 2020

Успішно долають виклики навчання у онлайн-форматі наші викладачі й здобувачі

Секція машинобудування кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв успішно працює зі здобувачами вищої освіти в онлайн-режимі. Викладачі відповідно до розкладу проводять лекційні, практичні та лабораторні заняття, й відзначають, що переважна більшість студентів активно включилась у навчальний процес у дистанційний формі, цікавиться матеріалом занять, висловлює свої побажання.

Лектор, професор Олександр Литвиненко та викладач Богдан Пащенко в максимально доступній та наочній формі ознайомили студентів із основними універсальними засобами вимірювань – штангельними та мікрометричними, продемонстрували приклади їх використання.

Викладачі проінформували студентів про повне забезпечення методичними матеріалами: конспектом лекцій, рекомендаціями до виконання лабораторних і практичних занять, розміщеними у вигляді електронних ресурсів на платформі дистанційного навчання та в бібліотеці НУХТ, а також надали посилання на корисні навчальні відеоматеріали, що містяться в мережі Інтернет.

Викладачі бажають студентам успіхів у навчанні, опануванні матеріалу, міцного здоров’я та скорішої зустрічі у рідному університеті!

Опублікований: 24-09-2020
Читайте також:
Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії

Вийшов збірник Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми і сучасні технології виробництва продуктів харчування», яка відбулась у Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія). До збірника включені публікації викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професорів Віри Дробот, Віри Оболк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії 08 квітня 2020

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар

Студенти 4 курсу, що навчаються за програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства», з метою оперативного пошуку інформації, ознайомлення з електронним каталогом, здійснення швидкого і якісного пошуку літератури за різними параметрами прослухали інформаційний семінар. Доповідач – старший бібліотекар Науково-технічної бібліотеки університету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар 14 березня 2019

Магістранти вражають рівнем кваліфікації

14 лютого 2023 року на кафедрі технології консервування відбулося найскладніше засідання екзаменаційної комісії (ЕК) в умовах військового стану із захисту магістерських робіт здобувачів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти вражають рівнем кваліфікації 16 лютого 2023

День охорони праці-2024 у НУХТ

Щорічно 28 квітня згідно з Указом Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року в Україні відзначається День охорони праці. Кожного року Міжнародна організація праці (МОП) визначає тему (девіз) Всесвітнього дня охорони праці. Цьогоріч він звучить так – «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці». Зміна погодних умов значно впливає на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День охорони праці-2024 у НУХТ 29 квітня 2024