Н У Х Т

Успішно долають виклики навчання у онлайн-форматі наші викладачі й здобувачі

24 вересня 2020

Успішно долають виклики навчання у онлайн-форматі наші викладачі й здобувачі

Секція машинобудування кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв успішно працює зі здобувачами вищої освіти в онлайн-режимі. Викладачі відповідно до розкладу проводять лекційні, практичні та лабораторні заняття, й відзначають, що переважна більшість студентів активно включилась у навчальний процес у дистанційний формі, цікавиться матеріалом занять, висловлює свої побажання.

Лектор, професор Олександр Литвиненко та викладач Богдан Пащенко в максимально доступній та наочній формі ознайомили студентів із основними універсальними засобами вимірювань – штангельними та мікрометричними, продемонстрували приклади їх використання.

Викладачі проінформували студентів про повне забезпечення методичними матеріалами: конспектом лекцій, рекомендаціями до виконання лабораторних і практичних занять, розміщеними у вигляді електронних ресурсів на платформі дистанційного навчання та в бібліотеці НУХТ, а також надали посилання на корисні навчальні відеоматеріали, що містяться в мережі Інтернет.

Викладачі бажають студентам успіхів у навчанні, опануванні матеріалу, міцного здоров’я та скорішої зустрічі у рідному університеті!

Опублікований: 24-09-2020
Читайте також:
Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти

19-20 жовтня в Дніпрі на території парку розваг «Лавина» відбувся четвертий фестиваль «Interpipe TechFest». Його головна мета – сприяти популяризації інженерії, робототехніки і технологій, зокрема й нової спеціальності – мехатроніки. Організатор фестивалю, велика металургійна компанія «Interpipe» забезпечує суспільний інтерес до технічних спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти 21 жовтня 2019

Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна для студентів групи ТІ-2-5 була проведена цікава лабораторна робота з дисципліни «Технології зберігання і переробки зерна». Студенти отримали одразу три майстер-класи від старших викладачів Інни Ноздрюхіної та Тетяни Тракало, а також доцента Андрія Шарана. Перше практичне навчання стосувалося техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 07 грудня 2018

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ»

25 квітня за ініціативи доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олега Галенка відбулася чергова онлайн-зустріч із партнерами нашого університету, ТОВ «ПРОФІТІМ», в якій взяли участь здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ» 26 квітня 2023

Початок навчального процесу після завершення практики

1 жовтня, після завершення технологічної практики у здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів відновився навчальний процес. Сповнені вражень після проходження довготривалого високооплачуваного стажування на найсучасніших підприємст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок навчального процесу після завершення практики 04 жовтня 2021