Н У Х Т

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи

24 грудня 2024

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи – це нові гостьові візити та виїзні івенти з майстер-класами та інтерактивними квізами в освітніх закладах, заходи на базі підприємств гостинності для школярів, посилена робота у рамках договорів про співробітництво.

У постійному фокусі випускової кафедри – пошук нових ефективних форм і методів профорієнтаційної діяльності для популяризації спеціальностей і освітніх програм серед потенційних вступників.

Колектив кафедри активно співпрацює зі стейкхолдерами індустрії гостинності. На базі незмінного партнера кафедри, закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду» відбувся черговий профорієнтаційний захід. Відповідальний за профорієнтаційну діяльність кафедри готельно-ресторанної справи Андрій Собін познайомив з освітньою діяльністю нашого університету учнів Скандинавської гімназії м. Києва і провів виїзний майстер-клас з технології крафтових шоколадних цукерок.

Виїзні профорієнтаційні івенти відбулися у ліцеї № 80 м. Києва у рамках договору про співробітництво (завідувачка кафедри Лариса Шаран, доценти Ольга Дулька, Олександр Люлька, здобувачі освіти) і ліцеї № 101 Шевченківського району м. Києва (старші викладачки Аліна Ковтун, Олена Тищенко, доцентка Асьят Абрамова, асистент Андрій Собін) з інтерактивними майстер-класами і квізами для знайомства з індустрією гостинності.

Асистентка кафедри Інга Дочинець побувала з серією профорієнтаційних візитів у м. Свалява Закарпатської області: Свалявському закладі загальної середньої освіти №1 Свалявської міської ради, Свалявському закладі загальної середньої освіти №3 Свалявської міської ради.

Найкращі профорієнтатори – наші здобувачі освіти. Студент 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа Олександр Соловей поспілкувався зі старшокласниками Гощанського академічного ліцею Гощанської селищної ради Рівненської області.

Колектив кафедри щиро вдячний керівництву закладів освіти за співробітництво з профорієнтації учнівської молоді!

Профорієнтаційний грудень завершився, а науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи готується до активної профорієнтаційної роботи у новому році!

Опублікований: 24-12-2024
Читайте також:
Потужності Проблемної науково-дослідної лабораторії університету – до послуг магістрантів

Осередком активних наукових досліджень в нашому університеті є Проблемна науково-дослідна лабораторія. Її потужностями та унікальним обладнанням можуть користуватися і корифеї науки, і молоді науковці, і здобувачі освіти. Ось і магістрантка спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужності Проблемної науково-дослідної лабораторії університету – до послуг магістрантів 22 грудня 2023

Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування!

З 31 березня по 2 квітня у Мукачеві відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Понад 700 спортсменів зі всієї країни та гостей з міста Бая Маре (Румунія) змагалися за звання кращих орієнтувальників. Серед них і здобувач освіти групи БТ-1-1 нашого університету Максим Клименко, що виступав у складі команди КДЮСШ «Пуща-Водиця». Організат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування! 05 квітня 2023

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

8-12 вересня доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук став гостем 24-ї Міжнародної виставки обладнання та технологій для готельного і ресторанного бізнесу (24th International Hotel&Restaurant Equipment and Technologies Fair), яка працювала у виставковому центрі CNR Expo Fair Center, м. Стамбул (Туреччина).  Із міжнародними нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи 16 вересня 2021

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри  готельно-ресторанної справи

29 квітня 2021 р. асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Юлія Мирошник представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 дисертаційну роботу «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною». Науковий керівник – д.т.н., професор, декан факультету готельно-ресторанного та туристичног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри готельно-ресторанної справи 30 квітня 2021