Н У Х Т

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи

24 грудня 2024

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи – це нові гостьові візити та виїзні івенти з майстер-класами та інтерактивними квізами в освітніх закладах, заходи на базі підприємств гостинності для школярів, посилена робота у рамках договорів про співробітництво.

У постійному фокусі випускової кафедри – пошук нових ефективних форм і методів профорієнтаційної діяльності для популяризації спеціальностей і освітніх програм серед потенційних вступників.

Колектив кафедри активно співпрацює зі стейкхолдерами індустрії гостинності. На базі незмінного партнера кафедри, закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду» відбувся черговий профорієнтаційний захід. Відповідальний за профорієнтаційну діяльність кафедри готельно-ресторанної справи Андрій Собін познайомив з освітньою діяльністю нашого університету учнів Скандинавської гімназії м. Києва і провів виїзний майстер-клас з технології крафтових шоколадних цукерок.

Виїзні профорієнтаційні івенти відбулися у ліцеї № 80 м. Києва у рамках договору про співробітництво (завідувачка кафедри Лариса Шаран, доценти Ольга Дулька, Олександр Люлька, здобувачі освіти) і ліцеї № 101 Шевченківського району м. Києва (старші викладачки Аліна Ковтун, Олена Тищенко, доцентка Асьят Абрамова, асистент Андрій Собін) з інтерактивними майстер-класами і квізами для знайомства з індустрією гостинності.

Асистентка кафедри Інга Дочинець побувала з серією профорієнтаційних візитів у м. Свалява Закарпатської області: Свалявському закладі загальної середньої освіти №1 Свалявської міської ради, Свалявському закладі загальної середньої освіти №3 Свалявської міської ради.

Найкращі профорієнтатори – наші здобувачі освіти. Студент 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа Олександр Соловей поспілкувався зі старшокласниками Гощанського академічного ліцею Гощанської селищної ради Рівненської області.

Колектив кафедри щиро вдячний керівництву закладів освіти за співробітництво з профорієнтації учнівської молоді!

Профорієнтаційний грудень завершився, а науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи готується до активної профорієнтаційної роботи у новому році!

Опублікований: 24-12-2024
Читайте також:
Неквапом, вдумливо прочитали твори Кобзаря студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відзначили 205 річницю з дня народження Тараса Шевченка. Студентський театр під керівництвом Любові Турчиняк, група К-30 із куратором Наталією Совтус підготували літературно-мистецький захід для студентів і працівників коледжу. У світі було багато геніальних поетів, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неквапом, вдумливо прочитали твори Кобзаря студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 березня 2019

Функціональне підвищення ролі стандартів національних підприємств обговорюють наші викладачі

Доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник взяла участь у засіданні круглого столу «Стандарти національних підприємств та організацій СОУ, їх роль та застосування у дворівневій системі Національної стандартизації та добровільності застосування стандартів», який проводився за ініціативи Громадської спілки «Регул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Функціональне підвищення ролі стандартів національних підприємств обговорюють наші викладачі 15 листопада 2021

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу

21 листопада 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості: секрети від ресторатора Дмитра Борисова», присвяченому методам у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу 22 листопада 2023

Навчання – триває!

11 квітня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися успішні захисти курсових проєктів із дисципліни «Основи проєктування закладів ресторанного господарства» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» скороченого терміну на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання – триває! 14 квітня 2022