Н У Х Т

Яскравий гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю «День інституту/факультету-2018

14 грудня 2018

Яскравий гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю «День інституту/факультету-2018

13 грудня відбувся заключний гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю «День інституту/факультету-2018».

Другий рік поспіль, об’єднавшись, актори, вокалісти й танцюристи усіх інститутів і факультетів НУХТ дарують глядачам на заключному концерті фестивалю окрему виставу. Цього року на усіх поціновувачів студентської творчості чекала вистава «6 друзів Амаріци».

Глядачі стали свідками найнебезпечнішої афери й на годину цілком і повністю поринули у світ криміналу. А почалося все… з викрадення Кубку ректора з Музею університету. Прискіпливі слідчі йдуть по сліду, й у поле їхнього зору потрапляє Амаріца – амбітний, креативний, змотивований на успіх і досягнення слави. А ще, достеменно відомо, що він збирав команду для якоїсь таємничої справи. Підозрюваний таїтися не став, і розповів у деталях, як «вербував» однодумців в усіх навчально-наукових інститутах і на всіх факультетах. Зрештою, у слідчих уривається терпець – і говорить він охоче, й інформації повно, але де ж Кубок? Аж раптом Кубок повертає директор Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку Володимир Дикий, буцім позичив не надовго, чарку не знайшли для шампанського…

І ось він – красень Кубок, але, для чого ж тоді зібралася сімка непересічних особистостей під проводом Амаріци? А все просто – для того, щоб влаштувати грандіозний гала-концерт фестивалю! Адже свідчення, що давав Амаріца слідчим, яскраво ілюструвалися кращими номерами з вечорів інститутів і факультетів.

А наостанок на сцені зібралися усі його «соратники», щоб розвінчати стереотипи про свої професії – адже студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – не обов’язково офіціант, а Навчально-наукового інженерно-технічного інституту – зовсім не ходить увесь час із пасатижами, так само, як і студент факультету біотехнології та екологічного контролю не готує повсякчасно якесь зілля у колбах, а Навчально-наукового інституту харчових технологій – не носить постійно з собою їжу й не працює кухарем, і, звичайно ж, студент Навчально-наукового інституту економіки і управління не рахує щомиті гроші!

Драйв, гумор і харизма, підкріплені чудовим вокалом і динамічною хореографією, подарували глядачам ще одне незабутнє свято, враження від якого залишаться з ними надовго. Щиро дякуємо нашим безмірно талановитим студентам, й з нетерпінням починаємо відлік часу до наступного творчого свята НУХТ!  

Опублікований: 14-12-2018
Читайте також:
Міжнародний досвід для журналістської освіти та науки вивчали наші викладачки

Викладачки кафедри маркетингу Юлія Соловйова та Наталія Фєдотова взяли участь у роботі круглого столу «Міжнародний досвід для журналістської освіти та науки в Україні: виклики та перспективи», що відбувся 15 лютого 2023 р. у форматі онлайн-конференції. Учасники зустрічі обговорили зміни та виклики для навчального процесу у закладах вищої освіти пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід для журналістської освіти та науки вивчали наші викладачки 17 лютого 2023

Сучасні корпоративні соціальні ініціативи українських компаній

Координаторка розвитку відділу Support Functions, що поєднує функції HR, розвитку бізнесу, адміністрування офісу, ІТ та фінансів Юлія Запрудська прочитала лекцію для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»,  у ході якої розповіла про діяльність компанії Mazars у сфері корпоративної со...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні корпоративні соціальні ініціативи українських компаній 07 березня 2023

ІІІ Конкурс на кращий проект ідей з елементами бізнес-планів, бізнес-проектів «У практичній площині: хімія та технологія харчових продуктів та косметичних засобів» успішно відбувся!

В університеті завершився ІІІ Конкурс на кращий проект ідей з елементами бізнес-планів, бізнес-проектів за темою «У практичній площині: хімія та технологія харчових продуктів та косметичних засобів», що проводився в рамках святкування Дня хіміка кафедрою хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Відкрив його презентацією про нага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІІ Конкурс на кращий проект ідей з елементами бізнес-планів, бізнес-проектів «У практичній площині: хімія та технологія харчових продуктів та косметичних засобів» успішно відбувся! 26 травня 2018

Ще один навчальний посібник підготував авторський колектив наших викладачів

Колектив авторів, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ Олег Кузьмін підготували навчальний посібник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один навчальний посібник підготував авторський колектив наших викладачів 30 червня 2022