Н У Х Т

Яскравий гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю «День інституту/факультету-2018

14 грудня 2018

Яскравий гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю «День інституту/факультету-2018

13 грудня відбувся заключний гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю «День інституту/факультету-2018».

Другий рік поспіль, об’єднавшись, актори, вокалісти й танцюристи усіх інститутів і факультетів НУХТ дарують глядачам на заключному концерті фестивалю окрему виставу. Цього року на усіх поціновувачів студентської творчості чекала вистава «6 друзів Амаріци».

Глядачі стали свідками найнебезпечнішої афери й на годину цілком і повністю поринули у світ криміналу. А почалося все… з викрадення Кубку ректора з Музею університету. Прискіпливі слідчі йдуть по сліду, й у поле їхнього зору потрапляє Амаріца – амбітний, креативний, змотивований на успіх і досягнення слави. А ще, достеменно відомо, що він збирав команду для якоїсь таємничої справи. Підозрюваний таїтися не став, і розповів у деталях, як «вербував» однодумців в усіх навчально-наукових інститутах і на всіх факультетах. Зрештою, у слідчих уривається терпець – і говорить він охоче, й інформації повно, але де ж Кубок? Аж раптом Кубок повертає директор Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку Володимир Дикий, буцім позичив не надовго, чарку не знайшли для шампанського…

І ось він – красень Кубок, але, для чого ж тоді зібралася сімка непересічних особистостей під проводом Амаріци? А все просто – для того, щоб влаштувати грандіозний гала-концерт фестивалю! Адже свідчення, що давав Амаріца слідчим, яскраво ілюструвалися кращими номерами з вечорів інститутів і факультетів.

А наостанок на сцені зібралися усі його «соратники», щоб розвінчати стереотипи про свої професії – адже студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – не обов’язково офіціант, а Навчально-наукового інженерно-технічного інституту – зовсім не ходить увесь час із пасатижами, так само, як і студент факультету біотехнології та екологічного контролю не готує повсякчасно якесь зілля у колбах, а Навчально-наукового інституту харчових технологій – не носить постійно з собою їжу й не працює кухарем, і, звичайно ж, студент Навчально-наукового інституту економіки і управління не рахує щомиті гроші!

Драйв, гумор і харизма, підкріплені чудовим вокалом і динамічною хореографією, подарували глядачам ще одне незабутнє свято, враження від якого залишаться з ними надовго. Щиро дякуємо нашим безмірно талановитим студентам, й з нетерпінням починаємо відлік часу до наступного творчого свята НУХТ!  

Опублікований: 14-12-2018
Читайте також:
Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та професор кафедри харчової хімії Сергій Шульга відвідали Бобровицьку гімназію та Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині. Школярі Чернігівської області історично є здобувачами різних спеціальностей Національного у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади 16 вересня 2024

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)

3 березня в рамках програми ЕРАЗМУС+ К107 (кредитна академічна мобільність) відбулася зустріч із представниками Університету Хохшуле Гайзенхайм, з яким наш університет тісно співпрацює з 2018 року. До онлайн-сесії долучилися як нинішні учасники програми, так і майбутні, а також координаторка програми від Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина) 08 березня 2023

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» приступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія 08 липня 2022

Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у дводенному навчанні, присвяченому медичним питанням, що перевернуло звичний спосіб мислення та надало новий рівень розуміння медичних питань. Тематика навчання на цьому інтенсиві була безперечно важливою та актуальною. Його учасники навчались різним аспектам медичної допомоги, вивчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти 23 жовтня 2023