Н У Х Т

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

15 травня 2025

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт.

Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження переддипломної практики до закладів ресторанного господарства різних регіонів України та м. Києва.

Здобувачі мали можливість самостійно обрати заклади-бази практики, які б максимально враховували їх професійні інтереси, тематику майбутньої кваліфікаційної роботи, перспективи працевлаштування та майбутнього кар’єрного зростання.

Базами практики стали як постійні партнери, так і нові потенційні стейкхолдери та роботодавці кафедри – ресторани «Первак», «Прага», «Мама Манана», «100 років тому вперед», «Чорноморка», «HANAMI», «Міністерство чебуреків», «Trattoria 5», «Fujiwara YOSHI», «Інша Полтава», «СушиЯ», заклади харчування при міжнародній мережі готелів «Фермонт», кафе «Frankly», «Маріанна», «Млинок», «Браво», кафе-кондитерські «Honey», «ÉCLAIR LITTLE ART WORK» та інші.

Високий рівень закладів, дружні колективи, відкритість керівництва дозволили здобувачам максимально корисно використати переддипломну практику, покращити свої професійні компетентності, ознайомитися зі сучасними гастротрендами, новітнім обладнанням, особливостями розроблення інноваційних конкурентоспроможних продуктів в умовах закладів, у тому числі і власного виробництва, набути навичок планування і організації роботи різних підрозділів, пліч-о-пліч попрацювати з відомими шеф-кухарями, використовуючи екзотичні, делікатесні інгредієнти та зібрати необхідний матеріал для виконання кваліфікаційної роботи.

За результатами захистів звітів з практики, враховуючи позитивні відгуки, отримані від закладів ресторанного господарства, більшість здобувачів освіти отримали оцінки «відмінно» та «добре».

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції радіє успіхам своїх студентів, бажає вдалого виконання та захисту кваліфікаційних робіт і щиро вірить, що її випускники отримають омріяну роботу, адже більшість з них мають необхідні знання та значний професійний досвід, за ними майбутнє України.

Опублікований: 15-05-2025
Читайте також:
Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» удосконалюють свої навички та вміння

Доброю традицією викладачів кафедри готельно-ресторанної справи є проведення виїзних лабораторних занять для здобувачів вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка. Цього разу виїзне лабораторне заняття на тему «Техніки приготування кави та кавових напоїв» з дисципліни «Барна справа та організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» удосконалюють свої навички та вміння 25 вересня 2024

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти…

Професор кафедри економіки праці та менеджменту Олена Драган організувала для управлінців персоналом 4 курсу майстер-клас із психологом Євгенією Ейсмонт. У професійні практиці Євгенії – групові та індивідуальні психологічні консультації співробітників і топ-менеджерів відомих компаній. Зараз вона працює в освітньому проекті – школі Claris Verbis, ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти… 15 листопада 2019

Науково-дослідницький практикум магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Уже другий місяць в умовах карантину здобувачі вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» продовжують вивчати дисципліну «Науково-дослідницький практикум». Згідно з розкладом навчальних занять, здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницький практикум магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 травня 2020

Баттли ритейлерів і нативна промоція: спільний проєкт маркетологів і підприємців

Новачки в маркетингу, рекламі та підприємництві часто зустрічаються з типовою проблемою, коли в розкручення бренду вкладені інвестиції, а продажі не зростають і SMM не приносять конверсій. Така ситуація знайома багатьом початківцям. Студенти кафедри маркетингу вирішували цей кейс на черговому засіданні наукового гуртка «Інтелектуал», а їхній маско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Баттли ритейлерів і нативна промоція: спільний проєкт маркетологів і підприємців 25 квітня 2025