Н У Х Т

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA»

11 грудня 2018

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA»

Компанія «Lantmännen AXA», що входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen» – найбільший виробник швидких сніданків в Україні, а її продукція експортується до понад 45 країн.

Підприємство активно розвивається, нарощує потужності та потребує кваліфікованих фахівців. Тому адміністрація компанії запросила наших студентів ближче познайомитися з роботою свого заводу у місті Бориспіль.

Студенти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв ознайомились із сучасним виробництвом пластівців, мюслей, каш, батончиків та іншої смачної і корисної продукції. Приємно, що на заводі працюють випускники нашого механічного факультету (нині – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), зокрема, головний механік Андрій Лещук детально продемонстрував і пояснив студентам будову і роботу обладнання для екструдування продукції, її подальшого оброблення і пакування.

Представники адміністрації «Lantmännen AXA», зокрема, директор з персоналу Наталія Віннікова, начальник виробничого відділу Любов Кузьменко і PR-менеджер Євгенія Лепеха поділилися своїм баченням того, яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв. Студенти погодилися, що він має володіти іноземною мовою, вміти швидко приймати оптимальні рішення, раціонально організовувати роботу колективу і створювати комфортні умови для праці.

Викладачі кафедри відзначили, що компанія «Lantmännen AXA» дбає про свій колектив. Компанія цінує фахівців із досвідом роботи, але одночасно думає про молодих спеціалістів, навчає, надає конкурентну заробітну плату, забезпечує транспорт до заводу, харчування і соціальні гарантії. А для студентів, що навчаються у магістратурі, компанія готова сприяти поєднанню навчання і цікавої роботи за спеціальністю.

Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв підтримує такі ініціативи. Колектив кафедри вважає, що для студентів старших курсів, які вирішили поєднувати навчання і роботу, більш достойною є робота за спеціальністю, ніж короткочасні випадкові заробітки, які не сприяють ні розвитку, ні кар’єрі. І після закінчення університету, коли університетський дипломом вже підкріплений стажем і виробничим досвідом за спеціальністю, такий випускник є цінним для будь-якого підприємства.

Викладачі щиро вдячні шановним колегам із «Lantmännen AXA» і бажають успішної реалізації всіх добрих задумів!

Опублікований: 11-12-2018
Читайте також:
Підведені підсумки з винахідницької діяльності за минулий рік

В університеті приділяється велика увага розвитку винахідницької діяльності, залученню до науково-технічної творчості аспірантів і студентської молоді шляхом їх участі у виконанні науково-дослідних робіт. На початку нового календарного року фахівці відділу інтелектуальної власності традиційно підвели підсумки роботи нашого колективу у цьому напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки з винахідницької діяльності за минулий рік 13 січня 2022

На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи

30 травня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних дипломних проектів студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Студенти 4 курсу представили на попередній захист 39 робіт інженерного та 7 робіт науково-інженерного спрямування. Для виконання дипломного проекту студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи 31 травня 2019

Визначені переможці екологічної олімпіади

На кафедрі екології та екоменеджменту відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». В олімпіаді взяли участь студенти другого та третього курсів спеціальності 101 «Екологія» факультету біотехнології та екологічного контролю. Всі учасники виявили ґрунтовні теоретичні знання з профілюючої дисципліни. За рез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці екологічної олімпіади 05 травня 2023

Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисциплін Ольга Пушка і Олена Шидловській постійно прагнуть до удосконалення освітнього процесу і поруч з традиційними формами занять впроваджують сучасні навчальні технології. Тож у рамках вивчення дисциплін «Барна справа та організація роботи сомел’є» і «Ресторанна справа» відбулися виїзні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи 17 вересня 2021