Н У Х Т

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA»

11 грудня 2018

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA»

Компанія «Lantmännen AXA», що входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen» – найбільший виробник швидких сніданків в Україні, а її продукція експортується до понад 45 країн.

Підприємство активно розвивається, нарощує потужності та потребує кваліфікованих фахівців. Тому адміністрація компанії запросила наших студентів ближче познайомитися з роботою свого заводу у місті Бориспіль.

Студенти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв ознайомились із сучасним виробництвом пластівців, мюслей, каш, батончиків та іншої смачної і корисної продукції. Приємно, що на заводі працюють випускники нашого механічного факультету (нині – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), зокрема, головний механік Андрій Лещук детально продемонстрував і пояснив студентам будову і роботу обладнання для екструдування продукції, її подальшого оброблення і пакування.

Представники адміністрації «Lantmännen AXA», зокрема, директор з персоналу Наталія Віннікова, начальник виробничого відділу Любов Кузьменко і PR-менеджер Євгенія Лепеха поділилися своїм баченням того, яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв. Студенти погодилися, що він має володіти іноземною мовою, вміти швидко приймати оптимальні рішення, раціонально організовувати роботу колективу і створювати комфортні умови для праці.

Викладачі кафедри відзначили, що компанія «Lantmännen AXA» дбає про свій колектив. Компанія цінує фахівців із досвідом роботи, але одночасно думає про молодих спеціалістів, навчає, надає конкурентну заробітну плату, забезпечує транспорт до заводу, харчування і соціальні гарантії. А для студентів, що навчаються у магістратурі, компанія готова сприяти поєднанню навчання і цікавої роботи за спеціальністю.

Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв підтримує такі ініціативи. Колектив кафедри вважає, що для студентів старших курсів, які вирішили поєднувати навчання і роботу, більш достойною є робота за спеціальністю, ніж короткочасні випадкові заробітки, які не сприяють ні розвитку, ні кар’єрі. І після закінчення університету, коли університетський дипломом вже підкріплений стажем і виробничим досвідом за спеціальністю, такий випускник є цінним для будь-якого підприємства.

Викладачі щиро вдячні шановним колегам із «Lantmännen AXA» і бажають успішної реалізації всіх добрих задумів!

Опублікований: 11-12-2018
Читайте також:
Презентація освітньо-професійної програми «Менеджмент» здобувачам освіти фахових коледжів університету

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту розпочав низку зустрічей зі здобувачами освіти фахових коледжів і технікумів, студенти яких могли б продовжити навчання в університеті, зі спілкування зі здобувачами-менеджерами Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ і Вінницького фахового коледжу НУХТ . У режимі відеоконференції гарантка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньо-професійної програми «Менеджмент» здобувачам освіти фахових коледжів університету 14 грудня 2021

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають, як правильно виконати науково-дослідну роботу

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття «Науково-дослідна робота студентів» доцента Олександра Люльки з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень та технічної творчості» для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні декан факультету готельно-ресторанного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають, як правильно виконати науково-дослідну роботу 02 листопада 2018

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022!

Здобувачки спеціальності 242 «Туризм» Юлія Заборовець, Юлія Рибак та Дар’я Шелухіна брали участь у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022, організованій кафедрою туризму та економіки підприємства Національного технічного університету «Дніпровська Політехніка». Головною метою Олімпіади є підвищення інтересу школярів, здобувачів, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022! 30 грудня 2022

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 та 16 лютого відбулися довгоочікувані захисти кваліфікаційних робіт освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів». В умовах впровадженого на час карантину дистанційного навчання, захисти відбувалися у форматі відеоконференції за допомогою Zoom-платформи. Робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» 19 лютого 2021