Н У Х Т

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

23 січня 2019

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік.

Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна виставка історичної літератури, присвячена цій видатній даті. Студенти з великою зацікавленістю ознайомилися з книжковими новинками, після чого взяли участь в імпровізованій бібліографічній конференції.

У День Соборності України викладачі Валентин Решетняк і Олег Самко провели годину спілкування зі студентами різних поколінь. Учасники заходу уважно прослухали матеріали про передумови та перебіг проголошення Акту Злуки. Молодь отримала можливість переглянути унікальні кадри тогочасної кінематографічної хроніки за участю головних історичних постатей. Одночасно працювала виставка студентських робіт.

Тим часом на головній площі міста був організований Ланцюг Єднання  за участю студентів коледжу та учнів міських шкіл. Тут же були присутні представники міської влади та засоби масової інформації. Після чого всі учасники були запрошені до міського будинку культури, де проходив концерт, присвячений цій знаменній даті.   

Опублікований: 23-01-2019
Читайте також:
Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників

Час спливає дуже швидко, незабаром завершиться перший семестр цього навчального року, і зовсім скоро перед майбутніми вступниками постане завдання якомога краще здати НМТ аби вступити до вишу своєї мрії для здобуття обраної професії. Наші викладачі зажди раді допомогти їм у підготовці до успішного складання зовнішнього оцінювання й вступу до універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників 23 жовтня 2023

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доцентка Людмила Дейниченко, асистенти Володимир Польовик і Ганна Березова взяли участь у семінарі «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації» від національного експерта з реформування вищої освіти, національного експерта Еразмус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 жовтня 2021

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності

На кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії  приділяється велика увага профорієнтаційній роботі за випусковою спеціальністю «Хімічна технологія та інженерія» в розрізі майбутньої спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та пропаганді переваг навчання у нашому ВНЗ. Проводяться постійні зустрічі викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності 21 лютого 2017

Інноваційні підприємства запрошують на роботу студентів і випускників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів

Ейчари ТОВ «ЧАНТА МАУНТ» Вікторія Шаповалова та Ірина Овчінкіна прочитали для магістрантів лекцію з дисципліни «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Лекцію також відвідали аспіранти кафедри. Інноваційне підприємство «ЧАНТА МАУНТ», що належить до холдингу «Хлібні інвестиції», – одне з найбільших в Є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні підприємства запрошують на роботу студентів і випускників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 грудня 2019