Н У Х Т

Як знайти мотивацію та створити власну історію успіху дізналися наші студенти від зіркових гостей НУХТ

30 листопада 2018

Як знайти мотивацію та створити власну історію успіху дізналися наші студенти від зіркових гостей НУХТ

30 листопада до студентів університету завітали зіркові гості – власник мережі ресторанів «НАША КАРТА», меценат, шоумен, телеведучий, головний Ревізор країни Микола Тищенко,  чемпіон світу з брейк-дансу, мотиваційний тренер, виконавець ролі головного героя фільму «Сквот32» Олексій Богачук, кінопродюсер CEO «Garnet International Media Group», продюсер фільму «Сквот32» Андрій Єрмак, художник, танцівниця, модель, актриса фільму «Сквот32» Сандра Самбо.

Представив гостей голова студентської ради університету Олександр Висоцький.

У ході зустрічі й активного спілкування учасники заходу дізналися, як знайти в собі сили для мотивації, як відкрити найвідоміший ресторан в Україні, як поєднувати роботу та хобі, як зробити з хобі справу всього життя і, звичайно ж, як стати відомим та успішним!

Головний месендж від спікерів – для успіху потрібно вірити у власні сили, не боятися йти обраним шляхом, визначити ціль й робити все для її досягнення, працювати з повагою до людей, які платять за вашу працю.

Спікери створили невимушену атмосферу діалогу, встановили тісний контакт із аудиторією, тож найрізноманітніші запитання сипалися безперервно.

Крім захоплюючих розповідей, гості підготували приз для найактивнішого учасника заходу. Щасливим володарем сертифіката на 4 тисячі гривень для вечері на двох у ресторані «Три виделки», що також належить Миколі Тищенку, стала студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління Емілія Омельченко, запитання й коментарі якої і Олексій Богачук, і Микола Тищенко визнали найцікавішими, й найкреативнішими. Останній пообіцяв бути присутнім на виграній вечері й, навіть, за наявності достатнього часу особисто приготувати щось смачненьке.

Завершилася зустріч неформальним спілкуванням, роздаванням автографів усім бажаючим і, звичайно ж, селфі з гостями університету. Наостанок Микола Тищенко пообіцяв завітати до наших студентів ще, адже тем для розмови зосталося безліч, крім того, рестораторові є чим поділитися зі студентством і у практичній площині. Тож тепер із нетерпінням чекатимемо на наступну зустріч.

 

Опублікований: 01-12-2018
Читайте також:
Підсумки наукової роботи аспіранта

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки заслухали і затвердили звіт аспіранта четвертого року заочної форми навчання Володимира Гери щодо виконання індивідуального плану підготовки здобувача наукового ступеня доктора філософії за 2019-2023 рр. Тема дисертації – «Інноваційні підходи синтезу систем керування трубопровідною арматурою олійно-жир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки наукової роботи аспіранта 19 червня 2023

Магістри-маркетологи поповнили ряди конкурентоспроможних фахівців високої кваліфікації

На кафедрі маркетингу відбулися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності «Маркетинг». Екзаменаційна комісія заслухала цікаві доповіді, актуальні дослідження, вдалі пропозиції та маркетингові заходи щодо покращення діяльності підприємств харчової промисловості. Студенти показали високий рівень підготовки з фаху, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-маркетологи поповнили ряди конкурентоспроможних фахівців високої кваліфікації 27 червня 2018

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

Конкурсна комісія XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022», головою журі якої є почесний президент Клубу пакувальників, к.х.н. Валерій Кривошей, завершила другий етап конкурсу – розгляд наукових робіт і визначення переможців. До складу галузевої конкурсної комісії, яка розгля...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золотий каштан-2022» визначає переможців 20 жовтня 2022

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Гостинно зустрічали на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу школярів, майбутніх вступників. У лабораторії-ресторані відповідальні за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко і кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська презентували найгостинніші спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» і «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 04 листопада 2019