Н У Х Т

Як знайти мотивацію та створити власну історію успіху дізналися наші студенти від зіркових гостей НУХТ

30 листопада 2018

Як знайти мотивацію та створити власну історію успіху дізналися наші студенти від зіркових гостей НУХТ

30 листопада до студентів університету завітали зіркові гості – власник мережі ресторанів «НАША КАРТА», меценат, шоумен, телеведучий, головний Ревізор країни Микола Тищенко,  чемпіон світу з брейк-дансу, мотиваційний тренер, виконавець ролі головного героя фільму «Сквот32» Олексій Богачук, кінопродюсер CEO «Garnet International Media Group», продюсер фільму «Сквот32» Андрій Єрмак, художник, танцівниця, модель, актриса фільму «Сквот32» Сандра Самбо.

Представив гостей голова студентської ради університету Олександр Висоцький.

У ході зустрічі й активного спілкування учасники заходу дізналися, як знайти в собі сили для мотивації, як відкрити найвідоміший ресторан в Україні, як поєднувати роботу та хобі, як зробити з хобі справу всього життя і, звичайно ж, як стати відомим та успішним!

Головний месендж від спікерів – для успіху потрібно вірити у власні сили, не боятися йти обраним шляхом, визначити ціль й робити все для її досягнення, працювати з повагою до людей, які платять за вашу працю.

Спікери створили невимушену атмосферу діалогу, встановили тісний контакт із аудиторією, тож найрізноманітніші запитання сипалися безперервно.

Крім захоплюючих розповідей, гості підготували приз для найактивнішого учасника заходу. Щасливим володарем сертифіката на 4 тисячі гривень для вечері на двох у ресторані «Три виделки», що також належить Миколі Тищенку, стала студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління Емілія Омельченко, запитання й коментарі якої і Олексій Богачук, і Микола Тищенко визнали найцікавішими, й найкреативнішими. Останній пообіцяв бути присутнім на виграній вечері й, навіть, за наявності достатнього часу особисто приготувати щось смачненьке.

Завершилася зустріч неформальним спілкуванням, роздаванням автографів усім бажаючим і, звичайно ж, селфі з гостями університету. Наостанок Микола Тищенко пообіцяв завітати до наших студентів ще, адже тем для розмови зосталося безліч, крім того, рестораторові є чим поділитися зі студентством і у практичній площині. Тож тепер із нетерпінням чекатимемо на наступну зустріч.

 

Опублікований: 30-11-2018
Читайте також:
Майстер-класи для майбутніх вступників…

30 та 31 січня 2018 р. викладачі та студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели майстер-класи «Виробництво заварних тістечок» і «Розроблення та випікання тістечок із листкового тіста» для учнів 8-10-х класів КУ Сумської загальноосвітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи для майбутніх вступників… 01 лютого 2018

Науковці кафедри інформаційних систем підвели підсумки науково-дослідної роботи за перше півріччя

На кафедрі інформаційних систем підвели підсумки науково-дослідної роботи за період із січня по травень 2018 року. Цього року кафедрою укладений один договір на виконання НДР за госпдоговірною тематикою із загальним обсягом фінансування в 30 тис. грн. Підготовлена колективна монографія «Multiple Adaptive System of Identification» (автори – професо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри інформаційних систем підвели підсумки науково-дослідної роботи за перше півріччя 03 липня 2018

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція

29 березня 2018 року в Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція, присвячена актуальним питанням сучасного стану технології, автоматизації та комп’ютеризації в харчовій промисловості, а також результатам проходження технологічної практики. Традиційно розпочав конференцію викладач спецдисци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція 30 березня 2018

Випускники навідують Альма матер

До університету завітали випускники 1973 року. Тоді їх випускова кафедра називалася – спеціального обладнання, факультет – механічним, а навчальний заклад – Київський технологічний інститут харчової промисловості. Спливли роки, у Альма матер багато чого змінилося, по-іншому називаються кафедри, факультет виріс у навчально-науковий інститут, а Київс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники навідують Альма матер 02 серпня 2018