Н У Х Т

Як знайти мотивацію та створити власну історію успіху дізналися наші студенти від зіркових гостей НУХТ

30 листопада 2018

Як знайти мотивацію та створити власну історію успіху дізналися наші студенти від зіркових гостей НУХТ

30 листопада до студентів університету завітали зіркові гості – власник мережі ресторанів «НАША КАРТА», меценат, шоумен, телеведучий, головний Ревізор країни Микола Тищенко,  чемпіон світу з брейк-дансу, мотиваційний тренер, виконавець ролі головного героя фільму «Сквот32» Олексій Богачук, кінопродюсер CEO «Garnet International Media Group», продюсер фільму «Сквот32» Андрій Єрмак, художник, танцівниця, модель, актриса фільму «Сквот32» Сандра Самбо.

Представив гостей голова студентської ради університету Олександр Висоцький.

У ході зустрічі й активного спілкування учасники заходу дізналися, як знайти в собі сили для мотивації, як відкрити найвідоміший ресторан в Україні, як поєднувати роботу та хобі, як зробити з хобі справу всього життя і, звичайно ж, як стати відомим та успішним!

Головний месендж від спікерів – для успіху потрібно вірити у власні сили, не боятися йти обраним шляхом, визначити ціль й робити все для її досягнення, працювати з повагою до людей, які платять за вашу працю.

Спікери створили невимушену атмосферу діалогу, встановили тісний контакт із аудиторією, тож найрізноманітніші запитання сипалися безперервно.

Крім захоплюючих розповідей, гості підготували приз для найактивнішого учасника заходу. Щасливим володарем сертифіката на 4 тисячі гривень для вечері на двох у ресторані «Три виделки», що також належить Миколі Тищенку, стала студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління Емілія Омельченко, запитання й коментарі якої і Олексій Богачук, і Микола Тищенко визнали найцікавішими, й найкреативнішими. Останній пообіцяв бути присутнім на виграній вечері й, навіть, за наявності достатнього часу особисто приготувати щось смачненьке.

Завершилася зустріч неформальним спілкуванням, роздаванням автографів усім бажаючим і, звичайно ж, селфі з гостями університету. Наостанок Микола Тищенко пообіцяв завітати до наших студентів ще, адже тем для розмови зосталося безліч, крім того, рестораторові є чим поділитися зі студентством і у практичній площині. Тож тепер із нетерпінням чекатимемо на наступну зустріч.

 

Опублікований: 01-12-2018
Читайте також:
Складати CV на грантові програми навчилися дослідники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Ольга Коваль і старший викладач Володимир Польовик долучилися до вебінару Швейцарського національного наукового фонду (SNSF) «Ваше резюме – усе про формат CV». Цей вебінар мав на меті пояснити обґрунтуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складати CV на грантові програми навчилися дослідники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 вересня 2022

Цікаві відвідування студентів спеціальності «Туризм»

5 грудня 2019 року видалося урожайним на цікаві відвідування для студентів спеціальності «Туризм». У рамках вивчення дисципліни «Готельна справа» студенти 2 курсу відвідали Monotel –  капсульний футуристичний готель, розташований у центрі Києва. Створений за образом високотехнологічних азіатських капсульних готелів Monotel пропонує розміщення у ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві відвідування студентів спеціальності «Туризм» 06 грудня 2019

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019»

1 листопада в університеті відбувся перший етап освітнього проекту «Харчові технології-2019», ініційованого Фондом Бориса Колеснікова. Конкурсантів щиро привітали та побажали наснаги й успіху проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва і голова експертної комісії конкурсу, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019» 01 листопада 2018

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада)

Колектив університету безупинно продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю зі St. Lawrence College. Ініціаторами стали завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний і доцентка кафедри Оксана Топчій. St. Lawrence College (SLC)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада) 17 січня 2024