Н У Х Т

Переможці X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наші студентки

22 травня 2020

Переможці X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наші студентки

Мабуть нема в Україні такої людини, яка б не читала віршів Тараса Шевченка. У кожного своє розуміння його творів. Але для всіх українців Шевченко є генієм, явищем великим і вічним в історії нашої держави.

Молодь ще зі школи вивчає багатогранну творчість видатного українського митця.

А з 2010 року проводиться  Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Він започаткований як щорічний загальнонаціональний захід, і добре відомий сьогодні не лише в Україні, а й за її межами. Щорічно він перетворюється на великий марафон, упродовж якого юнаки і дівчата змагаються за звання кращих знавців української мови і літератури.

Конкурс проводиться в ІV етапи  для школярів та ліцеїстів і в ІІІ етапи для учнів закладів професійно-технічної освіти, студентів і курсантів закладів вищої освіти І-ІV рівнів акредитації.

Наказом Міністерства  освіти і науки від 13 травня 2020 року визначені переможці фінального  етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Надзвичайно приємно, що у їх числі студенти відокремлених структурних підрозділів нашого університету – Дипломом ІІ ступеня нагороджена Наталія Хамар (Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ) і Дипломом ІІІ ступеня нагороджена Марія Стахів (Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ).

Вітаємо дівчат і їх керівників – викладачів  української мови і літератури! Так тримати!

Опублікований: 22-05-2020
Читайте також:
Нові горизонти професійного розвитку наших викладачів

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції підтримує ініціативи професійного розвитку та заохочує колег до участі у глобальних заходах, які формують майбутнє освіти, комунікацій і технологій. Так, 18 і 19 вересня 2025 року асистентка кафедри Марія Омельченко взяла участь у двох потужних ініціативах – міжнародному вебінарі Zoomtopia EME...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти професійного розвитку наших викладачів 19 вересня 2025

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів

22 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Смаку – на гривню, користі – на копійку», який провів викладач Ігор Присяжний для студентів відділення харчових технологій. Метою заходу було розширення і поглиблення знань студентів про корисну їжу та її вплив на збереження і зміцнення здоров’я. Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів 23 жовтня 2019

Розширюють свої знання щодо вимог до органічних продуктів викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у роботі вебінару «Огляд вимог USDA-NOP (National organic Program). Розширення можливостей експорту до США та Канади». Захід організований і проведений Control Union Certifications Ukraine LLC – мережею незалежних компаній, що охоплює всі аспекти ланц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюють свої знання щодо вимог до органічних продуктів викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 серпня 2021

Постійний професійний розвиток викладачів

Протягом вересня 2023-січня 2024 викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування проходили в онлайн-форматі навчання за курсами в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що функціонує за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Слухачі опанували навички успішного тренера, знанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійний професійний розвиток викладачів 29 січня 2024