Н У Х Т

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів

16 березня 2018

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів

На запрошення доцента кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук до нашого університету завітали учні 10-А класу київської гімназії №59.

Гостинно зустріла учнів завідувач підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університетуВалентина Кудіна, і в залі засідань ректорату розповіла учням про історію створення нашого університету, умови вступу на підготовче відділення та на перший курс, а також можливості та нові горизонти, що розкриваються для наших студентів.

Більш детально учні познайомились з університетом у музеї історії і розвитку НУХТ, де почули цікаву і захоплюючу розповідь Віктора Поденка про наш університет від початку заснування і до сьогодення.

Потім гості відвідали кафедру машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, побувавши у спеціалізованих лабораторіях бродильного та молочного виробництв із представленими у них діючими зразками обладнання і ознайомилися з новітніми технологіями комп’ютерного моделювання.

Далі екскурсія охопила лабораторію мехатроніки та пневматики на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки та навчальні лабораторії кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління, обладнані технічними засобами провідних фірм світу.

Наостанок учні відвідали кафедру готельно-ресторанної справи, де на власні очі побачили, як проходять заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», ознайомилися з лабораторією-рестораном «Фундуклєєвський трактир» і лабораторією-пивоварнею «Студентський Гамбрінус».

Наприкінці зустрічі учнів пригостили солодкими смаколиками та чаєм, а також надали інформаційні матеріали про наш університет.

Школярі залишилися задоволеними, у них до закінчення школи ще є рік для свідомого вибору майбутньої долі! Тож чекаємо на них серед наших студентів!

Опублікований: 16-03-2018
Читайте також:
Вибудовуємо дієву комунікацію та сталі зв’язки із закладами загальної середньої освіти

Початок навчального року – це старт нової профорієнтаційної роботи зі старшокласниками, які визначаються з вибором професії та закладу вищої освіти, де будуть її опановувати. Тому максимальна увага викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів зосереджена на налагоджені довготривалих і дієвих зв’язків із закладами загальної середньої освіти. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибудовуємо дієву комунікацію та сталі зв’язки із закладами загальної середньої освіти 20 вересня 2024

Як сумчани своїх майбутніх студентів зустрічали

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали близько ста майбутніх абітурієнтів та їх батьків, які зацікавилися спеціальностями та рівнем підготовки молодших спеціалістів у коледжі у ході профорієнтаційної роботи. Директор коледжу Юрій Барилюк розповів про багаторічну історію навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сумчани своїх майбутніх студентів зустрічали 02 квітня 2018

Викладачі університету долучаються до заходів програми URBACT

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у вебінарі «URBACT: Як долучатися до мереж європейських міст», організованому платформою Cities4Cities. Захід був присвячений підготовці українських громад до участі в черговому конкурсі програми URBACT, що стартує на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету долучаються до заходів програми URBACT 04 листопада 2025

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів

Українці є найбільш освіченою нацією в світі, і наша держава входить до п’ятірки країн за кількістю громадян, що мають вищу освіту. Це і багато інших цікавих фактів дізналися здобувачі академічної групи ХЕ-3-12 разом із наставницею академічної групи, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою під час чергової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів 19 березня 2024