Н У Х Т

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів

16 березня 2018

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів

На запрошення доцента кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук до нашого університету завітали учні 10-А класу київської гімназії №59.

Гостинно зустріла учнів завідувач підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університетуВалентина Кудіна, і в залі засідань ректорату розповіла учням про історію створення нашого університету, умови вступу на підготовче відділення та на перший курс, а також можливості та нові горизонти, що розкриваються для наших студентів.

Більш детально учні познайомились з університетом у музеї історії і розвитку НУХТ, де почули цікаву і захоплюючу розповідь Віктора Поденка про наш університет від початку заснування і до сьогодення.

Потім гості відвідали кафедру машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, побувавши у спеціалізованих лабораторіях бродильного та молочного виробництв із представленими у них діючими зразками обладнання і ознайомилися з новітніми технологіями комп’ютерного моделювання.

Далі екскурсія охопила лабораторію мехатроніки та пневматики на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки та навчальні лабораторії кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління, обладнані технічними засобами провідних фірм світу.

Наостанок учні відвідали кафедру готельно-ресторанної справи, де на власні очі побачили, як проходять заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», ознайомилися з лабораторією-рестораном «Фундуклєєвський трактир» і лабораторією-пивоварнею «Студентський Гамбрінус».

Наприкінці зустрічі учнів пригостили солодкими смаколиками та чаєм, а також надали інформаційні матеріали про наш університет.

Школярі залишилися задоволеними, у них до закінчення школи ще є рік для свідомого вибору майбутньої долі! Тож чекаємо на них серед наших студентів!

Опублікований: 16-03-2018
Читайте також:
Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал»

З 1 жовтня стартував навчальний рік на Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Триває активна профорієнтаційна робота серед учнівської молоді та їх батьків. У вересні завідувач Підготовчого відділення Валентина Кудіна  відвідала батьківські збори в гімназії «Потенціал» (співпраця з цим зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал» 03 жовтня 2018

Відбулося засідання проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

16 січня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції на виконання розпорядження ректора від 28 грудня 2022 р. № 23 відбулося засідання проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 16 січня 2023

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

14 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами 5 курсу заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Були представлені актуальні й ґрунтовні дослідження: Світлани Пенцак «Удосконалення технології салатів для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування» 15 лютого 2024

Школа молодих науковців АТ «Фармак»: день перший

28 жовтня розпочалася ІХ щорічна науково-практична конференція Школи молодих науковців АТ «Фармак» із міжнародною участю «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», на яку були запрошені і молоді дослідники – студенти та аспіранти кафедри біотехнології і мікробіології. Усі доповіді конференції були присвячені способам боротьби з COVID-19, оскіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Школа молодих науковців АТ «Фармак»: день перший 29 жовтня 2021