Н У Х Т

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів

16 березня 2018

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів

На запрошення доцента кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук до нашого університету завітали учні 10-А класу київської гімназії №59.

Гостинно зустріла учнів завідувач підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університетуВалентина Кудіна, і в залі засідань ректорату розповіла учням про історію створення нашого університету, умови вступу на підготовче відділення та на перший курс, а також можливості та нові горизонти, що розкриваються для наших студентів.

Більш детально учні познайомились з університетом у музеї історії і розвитку НУХТ, де почули цікаву і захоплюючу розповідь Віктора Поденка про наш університет від початку заснування і до сьогодення.

Потім гості відвідали кафедру машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, побувавши у спеціалізованих лабораторіях бродильного та молочного виробництв із представленими у них діючими зразками обладнання і ознайомилися з новітніми технологіями комп’ютерного моделювання.

Далі екскурсія охопила лабораторію мехатроніки та пневматики на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки та навчальні лабораторії кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління, обладнані технічними засобами провідних фірм світу.

Наостанок учні відвідали кафедру готельно-ресторанної справи, де на власні очі побачили, як проходять заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», ознайомилися з лабораторією-рестораном «Фундуклєєвський трактир» і лабораторією-пивоварнею «Студентський Гамбрінус».

Наприкінці зустрічі учнів пригостили солодкими смаколиками та чаєм, а також надали інформаційні матеріали про наш університет.

Школярі залишилися задоволеними, у них до закінчення школи ще є рік для свідомого вибору майбутньої долі! Тож чекаємо на них серед наших студентів!

Опублікований: 16-03-2018
Читайте також:
Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника Владислава Дударя, співвласника кав’ярні «Transit 33/34», чемпіона України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіона України з дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазового призера Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 жовтня 2019

Яскраве дозвілля наших студентів

Поки випускники бакалаврату складають вступні випробування до магістратури, студенти молодших курсів, успішно склавши сесію, а деякі спеціальності, і завершивши практику, насолоджуються літнім відпочинком. Сонячна погода спонукала зібратися групу МЯ ІІІ-1 разом із куратором, доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксаною Топчій на ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраве дозвілля наших студентів 19 липня 2018

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…»

З користю проводять час літніх канікул наші здобувачі освіти. Чергове заняття з кулінарії для дітей школи лідерського росту «Я можу…», якими опікується Служба дітей Івано-Франківська, було присвячене солодкому світу десертів. На ньому за допомогою студентів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ учасники заняття го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…» 10 серпня 2023

Нові цифрові компетенції

Покращення якості дистанційної освіти в сучасних умовах можливе через отримання освітянами нових цифрових компетенцій. Доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко опановує курс «Цифрові інструменти GOOGLE для освіти», орієнтований на підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної серед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові цифрові компетенції 03 січня 2023