Н У Х Т

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

29 жовтня 2018

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для учасників сертифікатної програми відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на кафедрі технології молока і молочних продуктів під керівництвом доцента Тетяни Осьмак. Слухачі ознайомилися з технологічними етапами виробництва морозива і особливостями роботи фризера періодичної дії. Вони розрахували рецептуру і виготовили легке плодово-ягідне морозиво з натуральних локальних інгредієнтів. Готовий продукт із ніжною консистенцією і яблучно-вишневим флейвором студенти оцінили на відповідність нормативній документації і, звісно, продегустували. Присутні на занятті експериментували і отримали задоволення не тільки від дегустації морозива, а й від процесу його виробництва.

Тепер слухачі освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» зможуть відкрити такий заклад ресторанного господарства, як кафе-морозиво, з авторським меню морозива з надзвичайними смаками за оригінальними рецептурами.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний колективу кафедри технології молока і молочних продуктів за пізнавальний майстер-клас!

 

Опублікований: 29-10-2018
Читайте також:
Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ

Червень 1941 року запам’ятався на Західній Україні не тільки нападом нацистської Німеччини, але й кривавими розправами, вчиненими нібито своєю ж державою в тилу. Йдеться про досі нечуване явище, навіть у практиці Народного комісаріату внутрішніх справ (НКВД) СРСР – масові розстріли політичних в’язнів у тюрмах Західної України протягом кінця червня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ 30 червня 2021

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували подарунок нашому колективу

До Дня працівників харчової промисловості, що традиційно відзначається у третю неділю жовтня, фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували інформаційне видання «Scopus та НУХТ: відслідковуючи науковий внесок», яке висвітлює досягнення університетської спільноти та її внесок у світову наукову спадщину. У виданні містяться відомості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували подарунок нашому колективу 12 жовтня 2023

Правила і порядок експорту-імпорту органічної продукції опанували магістранти

21 жовтня 2024 року відповідно до плану роботи кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція доцентки Наталії Фалендиш з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правила і порядок експорту-імпорту органічної продукції опанували магістранти 23 жовтня 2024