Н У Х Т

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

29 жовтня 2018

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для учасників сертифікатної програми відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на кафедрі технології молока і молочних продуктів під керівництвом доцента Тетяни Осьмак. Слухачі ознайомилися з технологічними етапами виробництва морозива і особливостями роботи фризера періодичної дії. Вони розрахували рецептуру і виготовили легке плодово-ягідне морозиво з натуральних локальних інгредієнтів. Готовий продукт із ніжною консистенцією і яблучно-вишневим флейвором студенти оцінили на відповідність нормативній документації і, звісно, продегустували. Присутні на занятті експериментували і отримали задоволення не тільки від дегустації морозива, а й від процесу його виробництва.

Тепер слухачі освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» зможуть відкрити такий заклад ресторанного господарства, як кафе-морозиво, з авторським меню морозива з надзвичайними смаками за оригінальними рецептурами.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний колективу кафедри технології молока і молочних продуктів за пізнавальний майстер-клас!

 

Опублікований: 29-10-2018
Читайте також:
Естафету успішних захистів прийняли бакалаври-заочники Кам’янець-Подільської філії НУХТ

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменаційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Естафету успішних захистів прийняли бакалаври-заочники Кам’янець-Подільської філії НУХТ 19 лютого 2020

Студенти університету захищають честь України у складі чоловічої та жіночої збірних на  Чемпіонаті світу з футзалу

19-го серпня в Алмати (Казахстан) розпочався Чемпіонат світу з футзалу серед студентів, де честь України боронять чоловіча і жіноча збірні команди. Приємно, що до складу збірних увійшли і студенти нашого університету – Віталій Дзюба та Ганна Сидоренко й Анастасія Чиженок. Чоловічий турнір складається з чотирьох груп. Українці потрапили до групи «С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету захищають честь України у складі чоловічої та жіночої збірних на Чемпіонаті світу з футзалу 20 серпня 2018

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

18 грудня 2018 р. відбувся міжкафедральний семінар кафедр біотехнології і мікробіології та екологічної безпеки та охорони праці із залученням членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 Національного університету харчових технологій, на якому аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Микола Івахнюк представив результати досліджень за кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 18 грудня 2018

Традиції благодійності маркетологів

Викладачі та студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вкотре продемонстрували свою згуртованість та вміння організовуватися в правильних напрямках. Протягом двох місяців за їх ініціативи тривала благодійна акція «Допомога дітям-інвалідам», завдяки якій вдалося зібрати багато солодощів, канцтоварів, новор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції благодійності маркетологів 14 лютого 2019