Н У Х Т

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою

04 вересня 2018

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою

3 вересня 2018 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше розпочато навчання студентів освітнього ступеню «Магістр» за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів».

Із особливостями органічного виробництва в Україні та світі студентів ознайомили спеціальний гість – виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин, викладачі кафедри, доценти Наталія Фалендиш та Інна Зінченко.

Викладений матеріал спонукав до жвавої дискусії та викликав зацікавленість  студентів, які відчули важливість і перспективність обраної професії. Магістранти отримали відповіді на актуальні питання, безпосередньо пов’язані з їх майбутньою професійною діяльністю.

Опублікований: 04-09-2018
Читайте також:
Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв»

7 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки були підведені підсумки моніторингу та обговорення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв». У зустрічі взяли участь: гаранти освітніх програм – бакалаврської «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» д.т.н., професорка Людм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» 10 лютого 2025

Що потрібно знати про маніпуляції ворога: кураторська година для студентів кафедри маркетингу

Війна – це не лише про щоденні ризики, але й про відповідальність і згуртованість. Бойові дії не обмежується лінією фронту, ворог підступний і в тилу цивільних міст. Як не стати жертвою маніпуляцій та вербування з боку спецслужб країни-агресора? Цьому питанню були присвячені кураторські години на кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що потрібно знати про маніпуляції ворога: кураторська година для студентів кафедри маркетингу 17 лютого 2025

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками

Початок навчання в магістратурі – особливий етап у житті кожного студента. Саме тому на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася дружня зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентки Вікторії Красінько з магістрантами першого курсу. Під час спілкування йшлося не лише про особливості навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками 09 вересня 2025

Особливості технології крижаного вина в Україні обговорили науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Особливості технології крижаного вина в Україні». Тема семінару присвячена дослідженням за матеріалами дисертаційної роботи Вікторії Луцькової «Розроблення технології крижаного вина в умовах північного причорномор’я» (науковий керівник – професор Оксана Ткаченко ). Наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технології крижаного вина в Україні обговорили науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 20 грудня 2018