Н У Х Т

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору

19 вересня 2022

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору

На черговому засіданні профкому було розглянуто питання пролонгації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Національного університету харчових технологій, термін дії якого спливає 24 вересня 2022 року.

Було зазначено, що в нинішніх умовах розпочинати консультації по створенню нової редакції Колективного договору недоречно, оскільки наразі приймається велика кількість нормативних документів, які видаються протягом дії військового стану і часом містять кардинально протилежні положення, особливо в питаннях соціального захисту. Тому не раціонально зараз розпочинати роботу по розробленню нового Колективного договору, щоб відразу вносити в нього зміни. Окрім цього, в п.9.2 Колективного договору зазначено: «Цей Колективний договір діє до набрання чинності нового».

Враховуючи зазначене, голова профспілки співробітників університету Василь Пасічний запропонував пролонгувати дію Колективного договору на термін до шести місяців після закінчення військового стану, і це рішення було схвалено членами профкому. 

Опублікований: 19-09-2022
Читайте також:
Активний профорієнтаційний марафон від представників Приймальної комісії НУХТ

1 березня 2024 року представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальна секретарка, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець та член приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідали загальноосвітні навчальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний профорієнтаційний марафон від представників Приймальної комісії НУХТ 01 березня 2024

Менеджерка персоналу – у проєкті «Leaders Day-2025 від Ugen»

20 вересня 2025 року магістрантка освітньої програми «Менеджмент персоналу» Альбіна Горобець стала однією з обраних учасниць Leaders Day 2025 by UGEN. Це щорічний масштабний захід для студентів і молодих професіоналів, які прагнуть розвивати свої навички лідерства та кар’єрні можливості. Потрапити туди було непросто, адже організатори надали лише 4...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджерка персоналу – у проєкті «Leaders Day-2025 від Ugen» 22 вересня 2025

Біотехнологічні студії: таємниці коду ДНК

Біотехнологічні студії продовжуються. Їхніми учасниками стали здобувачі освіти Шпитьківського ліцею «Скіф», а також інші учні та ліцеїсти. Подорож у цікавий світ спеціальностей нашого університету почалася з кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, викладачі якої ділилися думками про необхідність кваліфікованих спеціалістів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: таємниці коду ДНК 19 травня 2023

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023