Н У Х Т

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали

07 грудня 2018

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали

5 грудня 2018 року завідувачем Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентиною Кудіною і відповідальною за профорієнтаційну роботу факультету біотехнології та екологічного контрою (БТЕК) Наталією Володченковою була організована та проведена оглядова по університету та ознайомча по кафедрах екскурсія для учнів 11-го хіміко-біологічного класу середньої загальноосвітньої школи № 238 Деснянського району м. Києва.

Юнаки та дівчата із зацікавленістю познайомилися з кафедрою біотехнології і мікробіології, яка, як завжди, гостинно привітала гостей в особі Вікторії Красінько, поспілкувалися з деканом факультету БТЕК Наталією Грегірчак, на кафедрах екологічної безпеки та охорони праці й технології хліба та кондитерських виробів взяли участь у лабораторних роботах, а також за сприяння доцента кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Галини Білої поспілкувалися зі студентами, які проводили наукові дослідження в лабораторії.

Під час зустрічі з викладачами та студентами, школярі задавали безліч питань, оскільки наприкінці навчального року їм доведеться вирішити нелегке питання – вибір майбутньої професії.

Наприкінці візиту до нашого навчального закладу екскурсанти отримали рекламні буклети про університет, запрошення відвідати дні відкритих дверей, взяти участь у всеукраїнських  олімпіадах НУХТ, підготуватися до ЗНО на підготовчих курсах.

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Студенти спеціальності «Туризм» навчаються азам спеціальності у професіоналів

У рамках святкування Всесвітнього дня туризму, що відзначається 27 вересня, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., доцент Дарія Басюк і д.е.н., професор  Ірина Антоненко для студентів 1 і 2 курсу (50 осіб) спеціальності «Туризм» 15 вересня 2018 року організували автобусну екскурсію до Національного парку Межигір’я, колишньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Туризм» навчаються азам спеціальності у професіоналів 17 вересня 2018

Межигірські ліцеїсти на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедру експертизи харчових продуктів у супроводі вчительки хімії Ірини Якименко завітали восьмикласники Ліцею № 19 «Межигірський» м. Києва. Викладачки кафедри, професорка, академік УАН Оксана Шульга і доцентка Анастасія Чорна познайомили ліцеїстів із перевагами навчання в нашому університеті і провели майстер-клас із визначення якості та можлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Межигірські ліцеїсти на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів 03 травня 2024

Менеджерка персоналу – у проєкті «Leaders Day-2025 від Ugen»

20 вересня 2025 року магістрантка освітньої програми «Менеджмент персоналу» Альбіна Горобець стала однією з обраних учасниць Leaders Day 2025 by UGEN. Це щорічний масштабний захід для студентів і молодих професіоналів, які прагнуть розвивати свої навички лідерства та кар’єрні можливості. Потрапити туди було непросто, адже організатори надали лише 4...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджерка персоналу – у проєкті «Leaders Day-2025 від Ugen» 22 вересня 2025

Сучасні туристичні ресурси та актуальні питання підготовки кадрів сфери туризму обговорили з колегами наші фахівці

25 жовтня 2018 року завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., доцент Дарія Басюк та асистент цієї ж кафедри Маріанна Маршаленко взяли участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс», що відбулась у Київському національному університеті культури і мистецтв. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні туристичні ресурси та актуальні питання підготовки кадрів сфери туризму обговорили з колегами наші фахівці 26 жовтня 2018