Н У Х Т

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали

07 грудня 2018

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали

5 грудня 2018 року завідувачем Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентиною Кудіною і відповідальною за профорієнтаційну роботу факультету біотехнології та екологічного контрою (БТЕК) Наталією Володченковою була організована та проведена оглядова по університету та ознайомча по кафедрах екскурсія для учнів 11-го хіміко-біологічного класу середньої загальноосвітньої школи № 238 Деснянського району м. Києва.

Юнаки та дівчата із зацікавленістю познайомилися з кафедрою біотехнології і мікробіології, яка, як завжди, гостинно привітала гостей в особі Вікторії Красінько, поспілкувалися з деканом факультету БТЕК Наталією Грегірчак, на кафедрах екологічної безпеки та охорони праці й технології хліба та кондитерських виробів взяли участь у лабораторних роботах, а також за сприяння доцента кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Галини Білої поспілкувалися зі студентами, які проводили наукові дослідження в лабораторії.

Під час зустрічі з викладачами та студентами, школярі задавали безліч питань, оскільки наприкінці навчального року їм доведеться вирішити нелегке питання – вибір майбутньої професії.

Наприкінці візиту до нашого навчального закладу екскурсанти отримали рекламні буклети про університет, запрошення відвідати дні відкритих дверей, взяти участь у всеукраїнських  олімпіадах НУХТ, підготуватися до ЗНО на підготовчих курсах.

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

28 лютого 2020 року в університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології». З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко та завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Підтримати конкурсантів прийшли члени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 03 березня 2020

Плавно занурюємося у літо і починаємо готуватися до стажування у Фінляндії

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, які вивчають комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки, разом зі студентами Берлінського університету прикладних наук готуються до стажування у фінській компанії з виробництва паперу та пакувальних матеріалів Metsa Board. У планах – ознайомленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плавно занурюємося у літо і починаємо готуватися до стажування у Фінляндії 16 червня 2023

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне…

6 грудня 2023 р. відбулося друге онлайн-засідання Міжнародної Зимової Школи Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація». Цього дня говорили про Європейські студії: напрям Жана Моне програми Еразмус+. Спікери –  доцентка кафедри екології та екоменеджменту нашого університету, координаторка проєктів Жана Моне JM RE та JM REW...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне… 07 грудня 2023

Онлайн-лекція у рамках проєкту Модуль Жана Моне відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

8 грудня 2020 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція «Geneticallymodifiedorganismsinfoodproduction» докторки наук, професорки біомедичних наук IlonaMiceikienė (Lithuania). Лекція була прочитана для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція у рамках проєкту Модуль Жана Моне відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 грудня 2020