Н У Х Т

Як стати успішним у виборі майбутньої роботи дізналися магістри-біотехнологи

22 квітня 2019

Як стати успішним у виборі майбутньої роботи дізналися магістри-біотехнологи

Закінчення навчання і отримання диплому вже не за горами. Саме тому магістри першого року навчання, які навчаються за освітньою програмою «Фармацевтична біотехнологія», та бакалаври четвертого року навчання вже сьогодні задаються питанням працевлаштування в провідних фармацевтичних компаніях України.

Які навички потрібно мати для того, щоб почати свою кар’єру на виробництві – є вельми актуальним питанням серед студентів. Тому біотехнологів відвідали представники компанії «Артеріум», які розповідали про можливості проходження стажування на виробництві та про вакансії для випускників.

Фахівець з підбору персоналу Марія Атрасевіч розповідала про процес і етапи відбору при проходженні співбесіди, про можливості кар’єрного розвитку в рамках компанії.

На думку студентів, особливо безцінним також став досвід тренінгу, який провела менеджер з навчання та розвитку персоналу корпоративного університету «Артеріум» Ольга Назарук. Під час тренінгу студенти дізналися, на що варто звернути увагу при написанні резюме, що краще вказати, а що ні, про поширені питання, які можна почути від роботодавця. А також як потрібно поводитися під час співбесіди з HR-агентом і керівником підрозділу. Магістри цікавилися тим, як краще себе представити, на що потрібно звернути увагу, знаннями в яких галузях потрібно володіти.

Також про свої успіхи в корпорації, етапи написання резюме та проходження співбесіди поділилася наша випускниця магістр-біотехнолог 2019 року випуску Катерина Покойовець. Вона протягом 5,5 років була дуже активною і креативної студенткою, відмінно навчалася, була старостою групи, брала найактивнішу участь у танцювальному гуртку факультету, займалася науковою роботою. Саме така різнопланова діяльність в університеті та на факультеті біотехнології та екологічного контролю дала можливість для успішного старту кар’єри в провідній фармацевтичній компанії.

Крім цікавого тренінгового матеріалу студенти також брали участь в інтерактивній грі, де показали неабияку креативність.

Магістри висловлюють подяку своєму лектору, доценту Інні Лич за те, що надає можливість переймати досвід у професіоналів своєї справи, а також представникам компанії «Артеріум» Ользі Назарук, Марії Атрасевіч і Катерині Покойовець. 

Опублікований: 22-04-2019
Читайте також:
Розвиток soft skills на «Природознавчій мікробіології»

Soft skills є обов'язковими навичками для спеціаліста будь-якої галузі. Особливості організації роботи як підприємств, так і наукових установ вимагають від співробітників вміння працювати у команді, яка є наразі основною формою організації роботи у сучасному світі. Отримати навички роботи у команді мають змогу здобувачі освітнього ступеня «Магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток soft skills на «Природознавчій мікробіології» 16 жовтня 2023

Про НУХТ київським гімназистам

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко з метою профорієнтації школярів відвідала гімназію №178 м. Києва, де під час зустрічі із учнями 10-х класів розповіла про історію університету, інститути, факультети та спеціальності, форми підготовки. Окрім цього, під час онлайн-батьківських зборів з батьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ київським гімназистам 25 вересня 2023

Вітаємо новачків-Biotechівців

Після осіннього семестру родина наукового гуртка «Biotech» кафедри біотехнології і мікробіології завжди поповнюється новими, талановитими студентами-біотехнологами. Хоч цьогорічне поповнення й не велике, але юним науковцям вже є чим похвалитися. Студентка групи БТ-3-1 Валентина Жданюк розпочала свій науковий шлях в Інституті мікробіології і вірусо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо новачків-Biotechівців 10 лютого 2020

Бакалаври-технологи харчування шукають баланс між безпечністю харчових продуктів і стійкістю

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) здобувачі четвертого курсу скороченої форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Технології харчування» взяли участь у міжнародному ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування шукають баланс між безпечністю харчових продуктів і стійкістю 07 лютого 2024