Н У Х Т

Як розпочати кар’єру в компанії великої четвірки: лайфхаки від магістрантки

08 листопада 2024

Як розпочати кар’єру в компанії великої четвірки: лайфхаки від магістрантки

Здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління зустрілися в рамках гостьової лекції на тему «Кар’єрний шлях у «Делойт» – як розпочати кар’єру в компанії великої четвірки» з випускницею кафедри економіки і права спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Тетяною Бабій (LLC «Deloitte & Touche Ukrainian Services Company» Audit Consultant in Audit & Assurance).

Тетяна поділилася досвідом побудови власної кар’єри, розповіла як прийшла до професії аудитора, наголосила на основних компонентах успішного проходження співбесід. Спікерка звернула увагу здобувачів на вагомість знань і навичок у процесі пошуку роботи та підказала, на розвитку яких компетенцій варто зосередитися для успішної роботи аудитором. Усі бажаючі були запрошені без обмежень віку й освіти до літньої школи від компанії LLC «Deloitte&Touche Ukrainian Services Company», а також слухачі дізналися про активні вакансії та стажування у різних департаментах, що зацікавило здобувачів старших курсів.

Фахівчиня дала відповіді на багато цікавих і актуальних запитань, у тому числі й від викладачів. Автори найцікавіших запитань отримали подарунки, що стало приємною несподіванкою для присутніх.

Колектив кафедри вдячний за зустріч та інформацію й радий завжди бачити своїх випускників. Зауважимо, що незважаючи на успішну кар’єру, Тетяна продовжує здобувати освіту в нашому університеті за спеціальністю 051 «Економіка», освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства», освітнім ступенем «Магістр».

Опублікований: 08-11-2024
Читайте також:
Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара

Здобуття освіти завжди є ключем до розвитку та особистого зростання. Можливість застосування набутих знань у практичній діяльності, де теорія перетворюється на конкретні навички і результати стали важливою складовою сучасної фахової підготовки здобувачів. На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, з використанням формату of- та online, в рам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара 11 грудня 2023

Кольорова мікробіологія по той бік екрану

Уже кілька років поспіль лабораторні роботи з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія», присвячені вивченню фізіології мікроорганізмів, зокрема катаболізму вуглеводів, є об’єктом уваги не тільки третьокурсників, а й гостей кафедри біотехнології і мікробіології – майбутніх вступників нашого університету. На жаль, у зв’язку з епідеміологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольорова мікробіологія по той бік екрану 04 листопада 2020

Профорієнтаційні зустрічі кафедри туристичного та готельного бізнесу

У рамках профорієнтаційної роботи фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідують загальноосвітні навчальні заклади й заклади вищої освіти І-ІІ рівня акредитації, де спілкуються з учнями й студентами щодо здобуття ними вищої освіти в нашому університеті. Зокрема, доцент Віктор Тринчук 8 листопада зустрівся зі студентами Бердичівськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні зустрічі кафедри туристичного та готельного бізнесу 11 листопада 2019

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії

12 вересня 2018 року відбулася зустріч студентів і викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із директором Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Республіка Болгарія, м. Варна) Петром Сиротіним. Під час зустрічі студенти, що вперше в історії коледжу пройшли стажування в готелях Болгарії, звітува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії 13 вересня 2018