Н У Х Т

Як розпочати кар’єру в компанії великої четвірки: лайфхаки від магістрантки

08 листопада 2024

Як розпочати кар’єру в компанії великої четвірки: лайфхаки від магістрантки

Здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління зустрілися в рамках гостьової лекції на тему «Кар’єрний шлях у «Делойт» – як розпочати кар’єру в компанії великої четвірки» з випускницею кафедри економіки і права спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Тетяною Бабій (LLC «Deloitte & Touche Ukrainian Services Company» Audit Consultant in Audit & Assurance).

Тетяна поділилася досвідом побудови власної кар’єри, розповіла як прийшла до професії аудитора, наголосила на основних компонентах успішного проходження співбесід. Спікерка звернула увагу здобувачів на вагомість знань і навичок у процесі пошуку роботи та підказала, на розвитку яких компетенцій варто зосередитися для успішної роботи аудитором. Усі бажаючі були запрошені без обмежень віку й освіти до літньої школи від компанії LLC «Deloitte&Touche Ukrainian Services Company», а також слухачі дізналися про активні вакансії та стажування у різних департаментах, що зацікавило здобувачів старших курсів.

Фахівчиня дала відповіді на багато цікавих і актуальних запитань, у тому числі й від викладачів. Автори найцікавіших запитань отримали подарунки, що стало приємною несподіванкою для присутніх.

Колектив кафедри вдячний за зустріч та інформацію й радий завжди бачити своїх випускників. Зауважимо, що незважаючи на успішну кар’єру, Тетяна продовжує здобувати освіту в нашому університеті за спеціальністю 051 «Економіка», освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства», освітнім ступенем «Магістр».

Опублікований: 08-11-2024
Читайте також:
Новий науковий рік із «Cella mirabilis»

Науково-дослідна робота студентів є тим особливим компонентом освітнього процесу на кафедрі біотехнології і мікробіології, який дозволяє не тільки підвищити якість підготовки фахівців-біотехнологів, здатних творчо мислити і самостійно вирішувати складні завдання, пов’язані з невизначеністю умов біотехнологічних систем, але також є одним із найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік із «Cella mirabilis» 20 січня 2023

Фаховий воркшоп для наших викладачів

Викладачі кафедр технології зберігання і переробки зерна та технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у семінарі «Extrusion Technology for Pulses (Технологія екструзії бобових)» директорки з продажу та технологій за напрямком екструзія та харчування компанії Bühler Group Дженні Харінгтон. Bühler Group розробляє інновації, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий воркшоп для наших викладачів 10 листопада 2023

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY

Міжнародна аудиторська компанія «великої четвірки» EY щорічно оголошує набір студентів і випускників на навчання за модулями «Аудит», «Податки», «Супровід транзакцій», «ІТ-ризики та безпека», «Корпоративна відповідальність», «Консалтинг» у рамках освітнього проекту «Університет EY». У травні учасниками модулю «Корпоративна відповідальність» стали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY 02 червня 2017

Фахівці Domino's Pizza відкривають здобувачам таємниці успішного бізнесу

4 листопада 2024 р. у розрізі дисциплін «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» та «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачі освітнього ступеня «Магістр» та освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали у форматі онлайн цікавий лекторій від представників мережі закладів D...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Domino's Pizza відкривають здобувачам таємниці успішного бізнесу 06 листопада 2024