Н У Х Т

Як продовжити шлях до професійного успіху

09 січня 2025

Як продовжити шлях до професійного успіху

В університеті триває активна підготовка до вступної кампанії-2025, і фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності та Приймальної комісії розпочали серію інформаційних зустрічей зі старшокурсниками фахових коледжів, що входять до навчально-наукового комплексу НУХТ.

Сьогодні у онлайн-просторі університету були здобувачі освіти й викладачі Полтавського фахового коледжу НУХТ, Сумського фахового коледжу НУХТ і спеціальностей 181 «Харчові технології», 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», та 073 «Менеджмент» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ.

Про структуру університету, понад 140-річну історію нашого вишу, актуальні, стратегічно важливі для безпеки нашої країни спеціальності, повний цикл освітніх послуг, потужні наукові школи, міжнародне співробітництво, студентський кампус, спортивний комплекс університету, насичене дозвілля розповіла директорка Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олена Подобій. Також від неї учасники зустрічі дізналися, що вирізняє НУХТ серед інших ЗВО, активну співпрацю зі стейкхолдерами-роботодавцями, широкий спектр затребуваних, актуальних для ринку праці освітніх пропозицій, можливості неформальної освіти, міжнародну й національну академічну мобільність, психологічну підтримку, історії успіху наших випускників.

Зі структурними підрозділами та освітніми програми, за якими у них здійснюється підготовка, познайомила відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Запорожець та акцентувала увагу, що ми готуємо фахівців по всіх освітніх траєкторіях, а не лише для харчової промисловості. Крім того, вона надала інформацію про переваги навчання саме в НУХТ, лайфхаки для успішного вступу, інформаційну підтримку вступників, підготовку до успішного складання НМТ на підготовчих курсах університету, спеціальності, що мають особливу підтримку держави, Всеукраїнські олімпіади НУХТ для старшокласників. Наприкінці запросила приєднуватися до комунікаційних каналів Приймальної комісії та на найближчий День вступника, що відбудеться у онлайн-форматі 25 січня.

Завершилася зустріч Q&A-сесією, у ході якої фахівчині дали відповіді на всі запитання, що цікавили присутніх.

Національний університет харчових технологій – це 32 освітні програми у рамках 25 спеціальностей, тільки актуальні освітні пропозиції, висока якість практично орієнтованого навчання, адаптованого до кращих європейських практик. Сподіваємося, сьогоднішня зустріч допоможе старшокурсникам наших коледжів побудувати свою освітню траєкторію здобуття повної вищої освіти!

Опублікований: 09-01-2025
Читайте також:
Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

11 квітня 2024 у рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулася підсумкова Науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 12 квітня 2024

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Перше вступне заняття урочисто розпочала координаторка програми, професорка кафедри г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 21 травня 2021

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм»

13 квітня 2021 року здобувачі освіти першого курсу спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» від Державної Асоціації розвитку туризму, у межах якої представлено низку проєктів компанії, розроблених для розвитку та підтримки туризму. Захід мав на меті сприяти посиленню співпраці між Урядом і Google на рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм» 14 квітня 2021

Професійне зростання – основа економічного розвитку!

20 листопада 2024 року відбулася ХV Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств», участь у якій взяли здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу» та «Менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання – основа економічного розвитку! 25 листопада 2024