Нещодавно студенти другого курсу разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко побували на підприємстві однієї з провідних агропромислових компаній України – ПАТ «Миронівській птахофабриці».
ПАТ «Миронівський хлібопродукт» – абсолютний лідер українського ринку виробництва курятини, а також – найбільший експортер м'яса птиці.
Студентам продемонстрували повний цикл виробництва продукції під добре відомим торговим брендом «Наша Ряба», використання новітніх технологій, дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм під час виробництва та фасування. Вони мали змогу побачити, як працюють впроваджені системи управління якістю і безпечністю на виробництві відповідно до вимог міжнародних стандартів.
Головний технолог підприємства розповів про особливості роботи кожної виробничої лінії, процедуру контролю якості продукції на підприємстві на всіх етапах виробництва, перероблення відходів, відповів на всі питання, які цікавили студентів.
Ця поїздка дозволила студентам отримати додаткові знання в їхній професійній підготовці. Можливо, хтось уже почав визначатися з майбутнім місцем своєї роботи.