Н У Х Т

День еколога на факультеті біотехнології та екологічного контролю

07 червня 2018

День еколога на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Ще у далекому 1972 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем навколишнього середовища чи Днем еколога, який буде проводитись з метою поглиблення суспільного усвідомлення необхідності зберігати й покращувати довкілля. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря.

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю організували низку заходів з нагоди цієї події. Основна локація святкування - студентський клуб університету, який давно не бачив такої кількості студентів. Зрозуміло, що питання екології стосуються кожного з нас, адже це саме ми створюємо те довкілля, в якому зараз живемо – з його забрудненим повітрям, водою та ґрунтами.

Еко-брейн-ринг включав різноманітні питання та конкурси на екологічну тематику. П’ять збірних команд, серед яких були представники не тільки факультету біотехнології та екологічного контролю, а й гості – студенти факультету готельно-ресторанного бізнесу, активно виборювали своє право показати себе  найрозумнішими та екологічно свідомими. У дуже активній, напруженій та надзвичайно динамічній обстановці переможцями стала команда «Біован».

Вміти показувати своє розуміння екологічних проблем є надзвичайно цікавим, але вирішення екологічних проблем власноруч є набагато ефективнішим. Покращити світ, в якому ти живеш – один зі способів вирішення глобальних світових проблем. І починати можна з себе, що зробили студенти факультету, висадивши квіти біля гуртожитку № 3.

Кожний для себе повинен знайти шляхи для покращання навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття у своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.

Опублікований: 07-06-2018
Читайте також:
Екобіотехнологічні інновації та перспективи від BTU для студентів

До студентів-біотехнологів другого та третього курсу бакалаврату, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», та магістрантів освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» завітали представниці компанії «BTU» – директорка з розвитку персоналу Ірин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екобіотехнологічні інновації та перспективи від BTU для студентів 05 червня 2024

Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока: науковці презентують здобутки

21 вересня наукова програма нашого університеті на Всеукраїнському тижні харчових технологій продовжилася Міжнародною науково-практичною конференцію «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока», що була спільно організована кафедрами технології м’яса і м’ясних продуктів та молока і молочних продуктів. Відкрили роботу конференці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока: науковці презентують здобутки 21 вересня 2023

Інновації у функціональних напоях: перспективи підтримки когнітивного здоров’я без стимуляторів

8 травня 2025 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і асистентка Марія Омельченко долучилися до професійного вебінару «Майбутнє за функціональністю: як підтримувати концентрацію, увагу та ментальну енергію за допомогою напоїв без стимуляторів», організованого компанією «Cognizin». Спікерами за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у функціональних напоях: перспективи підтримки когнітивного здоров’я без стимуляторів 12 травня 2025

Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями

Для кожного фахівця неодмінним фактором професійного зростання є постійний контакт із передовими виробниками галузі. Днями студенти хіміки-технологи групи ХТ-3-4 разом із доцентом кафедри харчової хімії Світланою Ковальовою відвідали київське підприємство вітчизняного флагмана-виробника напоїв «Оболонь». Фахівець підприємства Олена гостинно зустрі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями 04 грудня 2019