Н У Х Т

День еколога на факультеті біотехнології та екологічного контролю

07 червня 2018

День еколога на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Ще у далекому 1972 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем навколишнього середовища чи Днем еколога, який буде проводитись з метою поглиблення суспільного усвідомлення необхідності зберігати й покращувати довкілля. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря.

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю організували низку заходів з нагоди цієї події. Основна локація святкування - студентський клуб університету, який давно не бачив такої кількості студентів. Зрозуміло, що питання екології стосуються кожного з нас, адже це саме ми створюємо те довкілля, в якому зараз живемо – з його забрудненим повітрям, водою та ґрунтами.

Еко-брейн-ринг включав різноманітні питання та конкурси на екологічну тематику. П’ять збірних команд, серед яких були представники не тільки факультету біотехнології та екологічного контролю, а й гості – студенти факультету готельно-ресторанного бізнесу, активно виборювали своє право показати себе  найрозумнішими та екологічно свідомими. У дуже активній, напруженій та надзвичайно динамічній обстановці переможцями стала команда «Біован».

Вміти показувати своє розуміння екологічних проблем є надзвичайно цікавим, але вирішення екологічних проблем власноруч є набагато ефективнішим. Покращити світ, в якому ти живеш – один зі способів вирішення глобальних світових проблем. І починати можна з себе, що зробили студенти факультету, висадивши квіти біля гуртожитку № 3.

Кожний для себе повинен знайти шляхи для покращання навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття у своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.

Опублікований: 07-06-2018
Читайте також:
Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів

Сьогоднішній ранок почався у студентів харчової експертизи явно не з кави, а з маленької подорожі до селища Шевченково. Хтось чув про таке? Мало кому відоме місце затаїло в собі потужне виробництво круп'яних виробів, яке відоме не тільки в Україні, а і за її межами. Грузія, Ізраїль, Англія, Молдова – і це тільки маленька частина країн-імпортерів, ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів 05 жовтня 2018

Від витоків до сучасності

27 квітня 2017 року Європейський парламент прийняв рішення відзначити 2018 рік, як рік Культурної Спадщини в Європі, що відіграє важливу роль у збереженні минулого, формуванні історичної пам’яті і національної свідомості народу. Українська культура посідає гідне місце у світовому культурному просторі. Вона формувалася на стику європейської та азій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від витоків до сучасності 10 січня 2018

Університет впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності

Винахідницька діяльність важлива складова роботи кожного навчального закладу, оскільки є одним із вагомих показників, що враховується всіма без виключення рейтинговими системами, у тому числі й ТОП-200. Цей напрям діяльності завжди був одним із пріоритетних для нашого університету, і як результат – постійне зростання її показників і стале лідерств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності 11 січня 2017

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи познайомила магістрантів із особливостями планування фонду заробітної плати готельних підприємств

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Тетяни Нікітіної з навчальної дисципліни «Управління готельним бізнесом» на тему: «Персонал та оплата праці. Розробка плану з праці готелю». Викладач розглянула з магістрантами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи познайомила магістрантів із особливостями планування фонду заробітної плати готельних підприємств 31 жовтня 2018