Н У Х Т

Кращій групі університету нагородою стала поїздка на харчові підприємства східного регіону

24 травня 2018

Кращій групі університету нагородою стала поїздка на харчові підприємства східного регіону

Нещодавно були підведені  підсумки конкурсу на звання кращої групи університету. Почесне перше місце зайняла група магістрів-фармацевтів факультету біотехнології та екологічного контролю.

Варто відзначити що студенти зайняли переможне місце з великим відривом. І це не дивно! Оскільки, кожний з групи займається науковою роботою, є спортсменом або активістом культурно-масового сектору. Протягом року студенти публікувались у безлічі збірників наукових конференцій та журналів, брали участь в організаціях вечорів факультету та інших концертів.

Нагородою кращій групі була поїздка, організована благодійним Фондом Бориса Колеснікова, на харчові підприємства східного регіону. Студенти відзначають високий рівень організації заходу – комфортабельні умови проживання, автобус, яким їх перевозили на підприємства, а також смачну їжу.

У перший же день молодь відвідала два підприємства агропромислового комплексу «Інвест», що включає в себе різний спектр напрямків роботи, починаючи з рослинництва та виробництва насіння та комбікормів і закінчуючи тваринництвом та м’ясопереробкою.

Після цікавої презентації досягнень та успіхів компанії директор м’ясокомбінату запросив студентів на дегустацію продукції.

Наступна екскурсія чекала студентів на підприємстві Artwinery (Артемівський завод шампанських вин), що облаштований у колишній  гіпсовій шахті. Під час прогулянки заводом студенти познайомились із повним циклом виготовлення шампанського – починаючи з підготовки винного матеріалу та купажу і закінчуючи витримкою в пляшках та дегоржажу (видалення дріжджового осаду та встановлення постійної пробки). Крім самої технології, цікавим також було декорування шахти: різнокольорові стіни та бог Бахус, що викарбуваний в скелі.

Наприкінці подорожі на студентів чекав солодкий подарунок – екскурсія на кондитерську фабрику «Конті». Головний технолог підприємства розповіла та показала особливості виробництва таких популярних солодощів, як цукерки «Бонжур» і «Джек», а також печиво «День і ніч». Особливістю дегустації на цьому підприємстві було те, що  студентам була надана можливість брати солодку «продукцію» прямо з лінії виробництва.

Екскурсанти отримали масу позитивних вражень і висловлюють вдячність Фонду Бориса Колеснікова та усім професіоналам своєї справи за проведення екскурсій та чудову організацію подорожі.

Опублікований: 24-05-2018
Читайте також:
Академічна доброчесність – у фокусі уваги викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Сезон захисту кваліфікаційних робіт у розпалі! На пульсі подій не тільки самі здобувачі освіти, а й їхні консультанти, гаранти освітніх програм і керівництво університету, навчально-наукових інститутів, факультетів і випускових кафедр, які роблять все можливе, щоб у цей непередбачуваний воєнний час забезпечити максимальну підтримку та уникнути зай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – у фокусі уваги викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 25 листопада 2024

Вибір може змінити все – довели митці на вечорі Навчально-наукового інституту харчових технологій

5 грудня поціновувачів студентської творчості вітав мистецький колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій, який представив на суд глядача виставу «Дисидент». Про вибір, страх і прагнення зламати систему багато сказано, написано й зіграно. І ось ще один роздум щодо питань, що постають перед кожним час від часу. Як упораються з цією ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибір може змінити все – довели митці на вечорі Навчально-наукового інституту харчових технологій 05 грудня 2019

Чи складно бути вчителем давали відповідь учасники чергового засідання Movie Club

Спитайте студентів, чи складно їм навчатися? «Звичайно! Дуже!» – почуєте у відповідь. А чи складно бути вчителем чи викладачем? Про це студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» задумалися, переглядаючи фільм англійською мовою «Історія Рона Кларка» («The Ron Clark Story»). Виявилося, що неабиякі зусилля доводиться прикладати з обох боків,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи складно бути вчителем давали відповідь учасники чергового засідання Movie Club 24 листопада 2020

Вручення відзнак за сумлінну працю

Сьогодні на Раді Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Почесні грамоти від ректора університету за сумлінну працю та виконання посадових обов’язків і з нагоди 135-річчя Національного університету харчових технологій урочисто отримали доценти Ольга Ткаченко, Тетяна Луцька, Людмила Закревська, Наталія Жужукіна та старший викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення відзнак за сумлінну працю 26 листопада 2019