Н У Х Т

Відбулася конференція трудового колективу університету

03 квітня 2019

Відбулася конференція трудового колективу університету

3 квітня відбулася конференція трудового колективу університету. На порядку денному були два питання: прийняття Кодексу академічної етики Національного університету харчових технологій і затвердження кандидатур співробітників університету, рекомендованих до нагородження державними та відомчими нагородами з нагоди 135-ї річниці заснування НУХТ.

Головуючий конференції трудового колективу, професор Валерій Мирончук розпочав засідання з повідомлення про те, що зареєструвалися 104 делегати зі 123, необхідний кворум є, і конференція може почати роботу. Далі були затверджені порядок денний і регламент конференції, і делегати приступили до заслуховування питань порядку денного.

Щодо Кодексу академічної етики доповіла заступник першого проректора Олена Негода. Вона детально розповіла про роботу над проектом документу, назвала членів робочої групи. Також присутні дізналися, що проект Кодексу був розглянутий і схвалений на останньому засіданні вченої ради університету. Делегати трудової конференції напередодні отримали документ, й мали час ознайомитися з ним та подати свої зауваження і пропозиції. Всі вони були враховані. У обговоренні цього питання взяв участь професор кафедри гуманітарних дисциплін Микола Кітов. Відкритим голосуванням мандатами делегати конференції прийняли Кодекс академічної етики Національного університету харчових технологій у пропонованій редакції.

Кандидатури співробітників, рекомендованих до нагородження з нагоди ювілею університету, представив начальник відділу кадрів Сергій Беседа. Шляхом відкритого голосування мандатами делегати винесли свій вердикт і по цьому питанню.

Оскільки порядок денний був вичерпаний, зауважень щодо ведення конференції трудового колективу не надійшло, головуючий конференції Валерій Мирончук закінчив її роботу. Він подякував делегатам і побажав наснаги й успіхів. 

Опублікований: 03-04-2019
Читайте також:
Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця

2 лютого 2022 р. кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка організувала відкриту англомовну лекцію за напрямом оздоровчого харчування від індійських колег із Теланганського державного університету садівництва ім. Шрі Конди Лаксмана. Лекцію «Новітні систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця 02 лютого 2022

Блискучий фініш бакалаврів-обліковців

11 червня 2025 року на кафедрі обліку і аудиту успішно відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами освітньо-професійної програми «Облік і аудит» денної форми навчання. Четвертокурсники представили свої дослідження з актуальних питань бухгалтерського обліку, внутрішнього і зовнішнього аудиту, податкового планування, цифрових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий фініш бакалаврів-обліковців 13 червня 2025

Світла пам’ять

З почуттям суму та глибокої скорботи сповіщаємо, що на 77-му році пішов із життя завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доктор технічних наук Шаповаленко Олег Іванович. Життєвий шлях Олега Івановича тісно пов'язаний з Національним університетом харчових технологій. З 1993 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам’ять 07 грудня 2020

Побудова ефективної системи управління ресторанним бізнесом: досвідом ділиться керівниця-партнерка мережі Gastrofamily

11 грудня 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як побудувати ефективну систему управління ресторанним бізнесом: формула успіху від Олени Борисової», присвяченому перспект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Побудова ефективної системи управління ресторанним бізнесом: досвідом ділиться керівниця-партнерка мережі Gastrofamily 12 грудня 2023