Н У Х Т

Відбулася конференція трудового колективу університету

03 квітня 2019

Відбулася конференція трудового колективу університету

3 квітня відбулася конференція трудового колективу університету. На порядку денному були два питання: прийняття Кодексу академічної етики Національного університету харчових технологій і затвердження кандидатур співробітників університету, рекомендованих до нагородження державними та відомчими нагородами з нагоди 135-ї річниці заснування НУХТ.

Головуючий конференції трудового колективу, професор Валерій Мирончук розпочав засідання з повідомлення про те, що зареєструвалися 104 делегати зі 123, необхідний кворум є, і конференція може почати роботу. Далі були затверджені порядок денний і регламент конференції, і делегати приступили до заслуховування питань порядку денного.

Щодо Кодексу академічної етики доповіла заступник першого проректора Олена Негода. Вона детально розповіла про роботу над проектом документу, назвала членів робочої групи. Також присутні дізналися, що проект Кодексу був розглянутий і схвалений на останньому засіданні вченої ради університету. Делегати трудової конференції напередодні отримали документ, й мали час ознайомитися з ним та подати свої зауваження і пропозиції. Всі вони були враховані. У обговоренні цього питання взяв участь професор кафедри гуманітарних дисциплін Микола Кітов. Відкритим голосуванням мандатами делегати конференції прийняли Кодекс академічної етики Національного університету харчових технологій у пропонованій редакції.

Кандидатури співробітників, рекомендованих до нагородження з нагоди ювілею університету, представив начальник відділу кадрів Сергій Беседа. Шляхом відкритого голосування мандатами делегати винесли свій вердикт і по цьому питанню.

Оскільки порядок денний був вичерпаний, зауважень щодо ведення конференції трудового колективу не надійшло, головуючий конференції Валерій Мирончук закінчив її роботу. Він подякував делегатам і побажав наснаги й успіхів. 

Опублікований: 03-04-2019
Читайте також:
Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці»

100 років назад Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про заснування нового свята – Всесвітнього дня охорони праці. 28 квітня в Україні теж відзначають День охорони праці. Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці» 26 квітня 2019

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи прагнуть до безперервного навчання, підвищення кваліфікації та професійного розвитку.  Тож викладачки кафедри, доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська пройшли закордонне стажування з 5 липня по 20 серпня 2021 р. із організацією виїзного модуля 13-20 серпня у м. Варна (Республіка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи. 04 жовтня 2021

Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій

14-16 вересня 2021 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2021 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine-2021, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine-2021, 29-а Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 21-а Між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій 18 серпня 2021

Гідні магістратури – вердикт Екзаменаційної комісії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Не зважаючи на усі складнощі й проблеми, що виникли у зв’язку з оголошенням воєнного стану через повномасштабну агресію проти нашої країни, дистанційне навчання, на щастя, жодним чином не вплинуло на якість освіти. І яскравим підтвердженням цьому стали захисти кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідні магістратури – вердикт Екзаменаційної комісії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 червня 2022