Н У Х Т

Хімічний лекторій продовжує роботу

13 лютого 2020

Хімічний лекторій продовжує роботу

Днями відбулося чергове засідання хімічного лекторію, який відновив свою роботу після канікул. Нагадаємо, що цей пізнавальний захід для школярів й вступників кафедра харчової хімії проводить уже другий рік.

Незважаючи на карантин і небезпеку усіляких вірусів, вже з самого ранку наші гості були готові до нової подорожі у хімічний Всесвіт.

На початку засідання юні хіміки прослухали міні-лекцію «Суміші та розчини» від старшого викладача Христини Омельченко. Треба зазначити, що цьому питанню завжди приділяється багато уваги в завданнях ЗНО. Тому майбутні вступники отримали вичерпну інформацію та відповіді викладачів кафедри харчової хімії на свої запитання.

Після теоретичного блоку лекторію слухачі перейшли до лабораторного корпусу, де на практиці закріпили набуті знання. В лабораторії працювали доцент Олег Кроніковський, старший викладач Тетяна Петренко. Допомагали викладачам лаборанти, яким школярі були дуже вдячні. Практична частина лекторію була організована, як і зазвичай, на самому високому рівні!

Наприкінці засідання випускникам шкіл нагадали про олімпіаду НУХТ з хімії, заочний тур якої триває до 10 березня 2020 року. Викладачі наголосили, що перемога в олімпіаді додає вступникам до нашого університету цілих 20 додаткових балів до сертифікату ЗНО! Тож, порада вступникам – не зволікайте, реєструйтесь для участі і вже наступного вересня ви приєднаєтесь до студентської родини НУХТ!

До зустрічі у березні, на весняному засіданні хімічного лекторію!

Опублікований: 13-02-2020
Читайте також:
Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» за участі викладачів кафедри, доцентів Інни Зінченко та Наталії Фалендиш відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів». З особливостями виробництва чаю студентів ознайомив спеціальний гість – з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 грудня 2018

Професійний батл «Страви на вогні»

23 жовтня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся професійний батл «Страви на вогні», в якому брали участь студенти груп кулінарного напрямку. Були сформовані 6 команд. Готуючись до конкурсу, студенти вибрали різні види м’яса, різні їх поєднання, різні соуси, як доповнення і, звичайно, ово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний батл «Страви на вогні» 24 жовтня 2019

Гарна основа для цікавої майбутньої роботи – виробнича та переддипломна практика у провідній компанії

Уже не перший рік студенти НУХТ мають можливість проходити практику і знайомитися зі сучасними технологіями виготовлення гнучкої упаковки з поліграфічним оформленням у компанії «Укрпластик» – одному з лідерів галузі в Україні та Європі. Під керівництвом провідних фахівців компанії студенти знайомляться з виробничим процесом, процесом додрукарської...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарна основа для цікавої майбутньої роботи – виробнича та переддипломна практика у провідній компанії 14 лютого 2020

Здобутки НУХТ – широкому загалу: розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій

10 вересня розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій, в рамках якого працюють виставки «Inprodmash&Upakovka» та «Sweets&Bakery Ukraine». Наш університет – традиційний учасник цих масштабних галузевих форумів і співорганізатор насиченої наукової програми заходу. У церемонії урочистого відкриття взяли участь: голова Держпродпотре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобутки НУХТ – широкому загалу: розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій 10 вересня 2019