Н У Х Т

Хімічний лекторій продовжує роботу

13 лютого 2020

Хімічний лекторій продовжує роботу

Днями відбулося чергове засідання хімічного лекторію, який відновив свою роботу після канікул. Нагадаємо, що цей пізнавальний захід для школярів й вступників кафедра харчової хімії проводить уже другий рік.

Незважаючи на карантин і небезпеку усіляких вірусів, вже з самого ранку наші гості були готові до нової подорожі у хімічний Всесвіт.

На початку засідання юні хіміки прослухали міні-лекцію «Суміші та розчини» від старшого викладача Христини Омельченко. Треба зазначити, що цьому питанню завжди приділяється багато уваги в завданнях ЗНО. Тому майбутні вступники отримали вичерпну інформацію та відповіді викладачів кафедри харчової хімії на свої запитання.

Після теоретичного блоку лекторію слухачі перейшли до лабораторного корпусу, де на практиці закріпили набуті знання. В лабораторії працювали доцент Олег Кроніковський, старший викладач Тетяна Петренко. Допомагали викладачам лаборанти, яким школярі були дуже вдячні. Практична частина лекторію була організована, як і зазвичай, на самому високому рівні!

Наприкінці засідання випускникам шкіл нагадали про олімпіаду НУХТ з хімії, заочний тур якої триває до 10 березня 2020 року. Викладачі наголосили, що перемога в олімпіаді додає вступникам до нашого університету цілих 20 додаткових балів до сертифікату ЗНО! Тож, порада вступникам – не зволікайте, реєструйтесь для участі і вже наступного вересня ви приєднаєтесь до студентської родини НУХТ!

До зустрічі у березні, на весняному засіданні хімічного лекторію!

Опублікований: 13-02-2020
Читайте також:
Відбулося нагородження лауреатів Премії Верховної Ради України молодим ученим

17 липня 2024 року у Києві відбулося нагородження лауреатів Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік. Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав переможців і висловив свою вдячність молодим ученим за їхню активну наукову діяльність, творчі досягнення та важливі наукові здобутки, наголосивши, що попри складні воєнні час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження лауреатів Премії Верховної Ради України молодим ученим 22 липня 2024

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна»

30 листопада 2021 року здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна» 01 грудня 2021

Звітують здобувачі вищої освіти ступеня «доктор філософії»

На засіданні кафедри біотехнології і мікробіології відзвітували здобувачі ступеня «доктор філософії» І-IV років навчання. Звітування здобувачів ступеня «доктор філософії» – важливий етап на їхньому академічному шляху. Це не лише можливість продемонструвати результати своєї наукової роботи, але й спосіб підтвердити свою компетентність перед виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують здобувачі вищої освіти ступеня «доктор філософії» 26 лютого 2024

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ уже стало доброю традицією проводити після зимових свят День відритих дверей. І в цьому році 21 січня навчальний заклад гостинно відкрив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Гостями стали випускники шкіл м. Сміли, Смілянського,  Шполянського, Звенигородського, Кам'янського, Городи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей 23 січня 2017