Н У Х Т

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

04 серпня 2022

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

3 серпня 2022 року у кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури з’явилися запрошення, де зазначені дата, час і місце проведення магістерського комплексного тесту (МКТ) або магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК).

Учасникам тестування необхідно самостійно сформувати та надрукувати (за можливості) запрошення з кабінету учасника на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вхід до кабінету здійснюється за номером екзаменаційного листа та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Вступникам, які не отримали копії екзаменаційного листа, необхідно звернутися за роз’ясненнями до приймальної комісії, куди були надіслані реєстраційні документи.

Рекомендовано не розголошувати місце та час проведення тестування, адже від цього може залежати безпека всіх учасників вступних випробувань.

Допуск до тимчасових екзаменаційних центрів розпочинатиметься за 30 хвилин і припинятиметься за 10 хвилин до початку тестування. У разі запізнення учасник не буде допущений до тестування.

Для допуску до тимчасового екзаменаційного центру вступник повинен пред’явити документ, що посвідчує особу. У разі відмови його не буде допущено до тимчасового екзаменаційного центру.

Звертаємо увагу учасників, які складатимуть МКТ/МТНК за кордоном: у запрошеннях зазначений час другого часового поясу UTC+2 (київський час).

Нагадуємо, вичерпна інформація щодо вступної кампанії до магістратури знаходиться у підменю «Вступ-2022» меню «Вступнику» нашого сайту.

Опублікований: 04-08-2022
Читайте також:
Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються

Для магістрантів першого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову випала чудова можливість дізнатися про ринок фармацевтичних компаній, а за тим і про можливість працевлаштування. Адже як не як, а у магістрантів-біотехнологів попереду новий щабель життя – пошук і влаштування на роботу за спеціальністю. Отож на цей раз н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються 13 травня 2019

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

У рамках науково-дослідної роботи кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції зі здобувачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу доцентом кафедри Олегом Кузьміним і магістрантом першого року навчання Владиславом Рудим написана стаття, що увійшла до закордонної колективної монографії «Modern engineering research: top...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 17 червня 2020

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка

Під час дистанційного навчання, впровадженого у зв’язку із загальнонаціональним карантином і його суворими заходами, кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацювала зі своїм міжнародним освітнім партнером – Швейцарською освітньою групою (Swiss Education Group, SEG). Колектив кафедри був радий онлайн-зустрічі під час гостьового лекторію з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка 16 червня 2020

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Новітні ферментативні рішення у бродильній галузі» к.т.н., фахівця з пивоваріння фірми «НОВОЗАЙМС» (Данія) Михайла Хлиновського. Спікер надає фахові консультації підприємствам пиво-безалкогольної галузі з питань використання ферментів для покращення технологічних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика 19 листопада 2021