Н У Х Т

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

04 серпня 2022

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

3 серпня 2022 року у кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури з’явилися запрошення, де зазначені дата, час і місце проведення магістерського комплексного тесту (МКТ) або магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК).

Учасникам тестування необхідно самостійно сформувати та надрукувати (за можливості) запрошення з кабінету учасника на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вхід до кабінету здійснюється за номером екзаменаційного листа та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Вступникам, які не отримали копії екзаменаційного листа, необхідно звернутися за роз’ясненнями до приймальної комісії, куди були надіслані реєстраційні документи.

Рекомендовано не розголошувати місце та час проведення тестування, адже від цього може залежати безпека всіх учасників вступних випробувань.

Допуск до тимчасових екзаменаційних центрів розпочинатиметься за 30 хвилин і припинятиметься за 10 хвилин до початку тестування. У разі запізнення учасник не буде допущений до тестування.

Для допуску до тимчасового екзаменаційного центру вступник повинен пред’явити документ, що посвідчує особу. У разі відмови його не буде допущено до тимчасового екзаменаційного центру.

Звертаємо увагу учасників, які складатимуть МКТ/МТНК за кордоном: у запрошеннях зазначений час другого часового поясу UTC+2 (київський час).

Нагадуємо, вичерпна інформація щодо вступної кампанії до магістратури знаходиться у підменю «Вступ-2022» меню «Вступнику» нашого сайту.

Опублікований: 04-08-2022
Читайте також:
Розпочався ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

25 квітня розпочалося змагання кращих знавців біотехнології серед наукової молоді України. Для участі в олімпіаді були заявлені понад 50 претендентів із 16 вищих навчальних закладів України. На жаль, представники 2 ВНЗ не змогли взяти участь. Тому, в результаті, в змаганнях брали участь 45 учасників із 14 університетів, причому три з них були поза ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018

Здобувачі виборюють перемоги на мовному фронті

На базі Сумського державного педагогічного університету відбувся другий (обласний) етап ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь студенти Сумського фахового коледжу НУХТ. У конкурсі змагався 31 студент з 15 закладів фахової передвищої освіти Сумської області. За підсумками етапу журі визначило призерк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі виборюють перемоги на мовному фронті 04 січня 2023

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій

Завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Цього року дипломи отримали 7 здобувачів-заочників першого (бакалаврського) рівня освіти та 17 здобувачів другого (магістерського) рівня. Екзаменаційні комісії працювали у складі: по захистах першого (бакалаврського) рівня – професорки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій 23 лютого 2023

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів

Десята, ювілейна Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів – провідних учених, фахівців, представників бізнесу, студентів і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Традиційно, конференція працювала у Міжнародному виставкому центрі в рамках в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів 21 вересня 2021