Н У Х Т

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

04 серпня 2022

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

3 серпня 2022 року у кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури з’явилися запрошення, де зазначені дата, час і місце проведення магістерського комплексного тесту (МКТ) або магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК).

Учасникам тестування необхідно самостійно сформувати та надрукувати (за можливості) запрошення з кабінету учасника на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вхід до кабінету здійснюється за номером екзаменаційного листа та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Вступникам, які не отримали копії екзаменаційного листа, необхідно звернутися за роз’ясненнями до приймальної комісії, куди були надіслані реєстраційні документи.

Рекомендовано не розголошувати місце та час проведення тестування, адже від цього може залежати безпека всіх учасників вступних випробувань.

Допуск до тимчасових екзаменаційних центрів розпочинатиметься за 30 хвилин і припинятиметься за 10 хвилин до початку тестування. У разі запізнення учасник не буде допущений до тестування.

Для допуску до тимчасового екзаменаційного центру вступник повинен пред’явити документ, що посвідчує особу. У разі відмови його не буде допущено до тимчасового екзаменаційного центру.

Звертаємо увагу учасників, які складатимуть МКТ/МТНК за кордоном: у запрошеннях зазначений час другого часового поясу UTC+2 (київський час).

Нагадуємо, вичерпна інформація щодо вступної кампанії до магістратури знаходиться у підменю «Вступ-2022» меню «Вступнику» нашого сайту.

Опублікований: 04-08-2022
Читайте також:
Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції

25 листопада 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція «Харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування» доцентки Людмили Махинько. Лекція була прочитана для здобувачів вищої освіти 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій з дисципліни «Технології харчових концентратів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції 29 листопада 2021

Перше весняне відкрите заняття на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

У перший день весни на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відкрита лекція «Технологічна схема виробництва паперу» з дисципліни «Пакувальні матеріали», яку для бакалаврів групи ПМ-2-1 прочитав доцент кафедри Костянтин Васильківський. На занятті були присутні також викладачі кафедри. Метою лекції був пошук взаємозв'язку у поняттях ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше весняне відкрите заняття на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 березня 2023

Розпочалася педагогічна практика аспірантів кафедри технології молока і молочних продуктів

5 лютого 2024 року у межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2023-2024 навчального року, аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Іван Бартошак прочитав лекцію «Морозиво різних країн світу» з дисципліни «Авторське морозиво та заморожені ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася педагогічна практика аспірантів кафедри технології молока і молочних продуктів 06 лютого 2024

Міський турнір із кібер-спортивної гри відбувся на базі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

За ініціативи студради та студпрофкому Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету в коледжі вперше відбувся міський турнір із кібер-спортивної гри FIFA15 у віковій категорії „юніори”. Змагання відбулися під лозунгом –  „Будь кращим. Грай серед кращих”. У турнірі взяли участь студенти першого курсу коледжу та учні 9-х класів шкіл ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міський турнір із кібер-спортивної гри відбувся на базі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 27 лютого 2017