Н У Х Т

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

04 серпня 2022

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

3 серпня 2022 року у кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури з’явилися запрошення, де зазначені дата, час і місце проведення магістерського комплексного тесту (МКТ) або магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК).

Учасникам тестування необхідно самостійно сформувати та надрукувати (за можливості) запрошення з кабінету учасника на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вхід до кабінету здійснюється за номером екзаменаційного листа та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Вступникам, які не отримали копії екзаменаційного листа, необхідно звернутися за роз’ясненнями до приймальної комісії, куди були надіслані реєстраційні документи.

Рекомендовано не розголошувати місце та час проведення тестування, адже від цього може залежати безпека всіх учасників вступних випробувань.

Допуск до тимчасових екзаменаційних центрів розпочинатиметься за 30 хвилин і припинятиметься за 10 хвилин до початку тестування. У разі запізнення учасник не буде допущений до тестування.

Для допуску до тимчасового екзаменаційного центру вступник повинен пред’явити документ, що посвідчує особу. У разі відмови його не буде допущено до тимчасового екзаменаційного центру.

Звертаємо увагу учасників, які складатимуть МКТ/МТНК за кордоном: у запрошеннях зазначений час другого часового поясу UTC+2 (київський час).

Нагадуємо, вичерпна інформація щодо вступної кампанії до магістратури знаходиться у підменю «Вступ-2022» меню «Вступнику» нашого сайту.

Опублікований: 04-08-2022
Читайте також:
Сучасні аспекти перероблення горіхів на гостьовому лекторії технологині-практика

27 листопада 2024 року на кафедру технології консервування з гостьовою лекцією «Сучасні аспекти перероблення горіхів» завітала головна технологиня ПрАТ «Укроптбакалія» Таїсія Колеснікова. Здобувачі освіти дізналися про актуальні технології перероблення ліщини, мигдалю та арахісу, зокрема про їх первинне та вторинне оброблення. Лекторка детально ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти перероблення горіхів на гостьовому лекторії технологині-практика 28 листопада 2024

Прийоми кращої візуалізації своїх лекцій опанували викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

Співпраця кафедри економіки і права та Корпорації «Arterium» дає можливості навчатися і розвиватися всім. Віддалений спосіб навчання потребує якісного підходу до візуалізації супровідних матеріалів під час проведення занять. Тож, для удосконалення вмінь і навичок створення дизайну презентаційних матеріалів викладачам було запропоновано пройти навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прийоми кращої візуалізації своїх лекцій опанували викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління 06 листопада 2023

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів збагатили свої професійні знання в галузі сироваріння та просування сирів на ринку харчових продуктів

Прагнення України стати потужним гравцем на світовому і європейському ринках, зокрема щодо реалізації молочної продукції, вимагає не тільки впровадження передових технологій та устаткування, дотримання систем якості та безпечності продукції, але й не останнє місце у переліку завдань усебічної інтеграції займає якісна підготовка фахівців, які б могл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів збагатили свої професійні знання в галузі сироваріння та просування сирів на ринку харчових продуктів 28 березня 2023

Навички soft skills у процесі

22 березня в умовах лабораторії кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше відбулося лабораторне заняття з вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички soft skills у процесі 25 березня 2024