Н У Х Т

Вступникам на бакалавра: Про підтвердження вибору місця навчання

02 серпня 2023

Вступникам на бакалавра: Про підтвердження вибору місця навчання

Наразі триває черговий етап вступної кампанії для здобуття ступеня бакалавра – формування рейтингових списків вступників, які будуть оприлюднені 5 серпня. Одночасно у електронних кабінетах вступників, що отримають право вступу на бюджет, статус «Допущено до конкурсу» зміниться на статус «Рекомендовано до зарахування на навчання за державним (регіональним) замовленням». Такі вступники матимуть час до 18:00 години 8 серпня, щоб виконати вимоги до зарахування у тих закладах вищої освіти, де вони будуть рекомендовані до зарахування.

Щоб виконати вимоги до зарахування вступники повинні підтвердити вибір місця навчання у своєму електронному кабінеті, власноруч підписати свою паперову заяву про допуск до участі у конкурсі, укласти договір про навчання із закладом освіти (за участю одного з батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників) та подати копію військово-облікового документа (для призовників – посвідчення про приписку до призовної дільниці, для військовозобов’язаних – військового квитка або тимчасового посвідчення військовозобов’язаного, для резервістів – військового квитка).

Підтвердити вибір місця навчання можна двома способами: особисто в університеті (м. Київ, вул. Володимирська, 70, корпус Б (Приймальна комісія), звернувшись до відповідної відбіркової комісії, або в особистому електронному кабінеті з накладанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

Наша приймальна комісія розробила покрокову інструкцію щодо обох способів підтвердження вибору місця навчання, а також отримання КЕП та іншою корисною інформацією, з якою можна ознайомитися за посиланням.

Нагадуємо, вступники, які з будь-яких причин до 18:00 години 8 серпня не виконають вимоги до зарахування, втрачають право на зарахування (переведення) на бюджет у поточному році. При цьому вони зберігатимуть право вступу за контрактною формою навчання на будь-яку зі спеціальностей, на яку вони подавали заяву.

Бажаємо успіху нашим вступникам! Ви – за півкроку до мети!

Опублікований: 02-08-2023
Читайте також:
Команда НУХТ завершила курс «Візія майбутнього: відбудова громад на прикладі Маріуполя»

У межах професійного розвитку академічних менеджерів команда університету успішно опанувала навчальний курс «Візія майбутнього: відбудова громад на прикладі Маріуполя», що реалізується на освітній платформі Prometheus. Курс надав можливість глибше осмислити роль стратегічного бачення у процесах відбудови, а також ознайомитися з інструментами урбан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда НУХТ завершила курс «Візія майбутнього: відбудова громад на прикладі Маріуполя» 09 червня 2025

Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу

Лектор дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі», професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін продовжує активно застосовувати у навчальному процесі кращі зарубіжні практики. Наразі магістранти освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу 17 вересня 2025

Перший проект першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

2-го жовтня 2018 р. відбулося сімейне свято факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – День першокурсника. Цього дня у вщент заповненій актовій залі спорткомплексу зібралися студенти, молодші й старші наставники першокурсників, випускники, викладачі та адміністрація факультету. Вечір першокурсника «Проект 1» проходив під гаслом «Зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший проект першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 жовтня 2018

Майбутні експерти опановують сучасні методи виявлення фальсифікату з фахівчинею ДП «Укрметртестстандарт»

Кафедра експертизи харчових продуктів продовжує успішно залучати зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу на освітньо-професійній програмі «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Цього разу гостьовий лекторій «Сучасні методи виявлення фальсифікації олій та жирів» відбувся у рамках вивчення дисципліни «Ідентифікація і методи в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти опановують сучасні методи виявлення фальсифікату з фахівчинею ДП «Укрметртестстандарт» 15 грудня 2023