Н У Х Т

Вступникам до магістратури: стратегічні інженерні спеціальності НУХТ

12 серпня 2024

Вступникам до магістратури: стратегічні інженерні спеціальності НУХТ

Гей, майбутні магістри!

У вас є унікальний шанс здобути омріяний освітній ступінь за стратегічними інженерними спеціальностями!

Маємо круті освітні програми:

- Інжиніринг харчових виробництв
- Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
- Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв
- Прикладна механіка
- Електротехнічні системи електроспоживання
- Холодильні техніка та технології
- Теплоенергетика та енергоефективні технології

Хутчіш заходьте до свого е-кабінету та подавайте заяву!

Не маєте результатів ЄІВ? Не реєструвалися для участі в основній чи додатковій сесії чи зареєструвалися, але не взяли в ній участі? А може бажаєте покращити свої результати? У вас є така можливість! Уже сьогодні можна зареєструватися на додатковий єдиний вступний іспит до магістратури!

З 12 по 19 серпня звертайтеся до нашої приймальної комісії та реєструйтеся! Це можна зробити і особисто у приймальній комісій, і дистанційно. Докладно про реєстрацію за посиланням. Вартість участі - 879 грн.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 12-08-2024
Читайте також:
Представляємо новинки бібліографічної продукції

Фахівцями Науково-технічної бібліотеки підготовлені бібліографічні покажчики з актуальних питань харчової промисловості, біотехнології та мікробіології. Видання містять різнопланову структуровану інформацію, яка може стати основою для подальших досліджень, забезпечують інформаційну підтримку освітньої та науково-дослідницької діяльності. Бібліограф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представляємо новинки бібліографічної продукції 26 серпня 2021

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 03 жовтня 2023

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у Днях студентської науки у Львові

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів Марина Однорог і Вікторія Сапіга у супроводі асистента Ігора Устименка взяли участь у Міжнародній студентській конференції «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Ґжицького». Марина Однорог виступила з доповіддю «На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у Днях студентської науки у Львові 07 травня 2018

Майстер-клас з технології фірмового штруделя від пекаря-концептуаліста для майбутніх вступників

11 травня 2019 р. на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся професійно-орієнтований майстер-клас у рамках Дня відкритих дверей. Цього разу майбутніх вступників, які завітали до університету, познайомив із технологією штруделя Сергій Сапицький, випускник факультету і пекар-концептуаліст закладу ресторанного господарства «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з технології фірмового штруделя від пекаря-концептуаліста для майбутніх вступників 13 травня 2019