Н У Х Т

Вступ до магістратури: завтра оприлюднять рекомендації для зарахування за державним замовленням

31 серпня 2020

Вступ до магістратури: завтра оприлюднять рекомендації для зарахування за державним замовленням

В університеті триває вступна кампанія і до магістратури. 26 серпня завершилися фахові вступні випробування та вступні іспити. І вже завтра будуть оприлюднені рейтингові списки вступників і надані рекомендації для зарахування за державним замовленням.

Термін виконання вимог Правил прийому для зарахування за державним замовленням – до 18:00 6 вересня. Вступники, що отримають рекомендації для зарахування на бюджетну форму навчання повинні будуть подати оригінали документів до приймальної комісії, інакше втратять право навчатися за державним замовленням у цьому році.

Наказ про зарахування за державним замовленням буде виданий 11 вересня.

Ті, хто не отримають рекомендації на зарахування на бюджет, зможуть взяти участь у конкурсному відборі на контракт. Вони отримають рекомендації для зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб не пізніше 7 вересня, і не пізніше 12 вересня повинні будуть подати оригінали документів.

Другий етап вступної кампанії до магістратури (для тих, хто братиме участь у спеціально організованій сесії єдиного вступного іспиту 19 вересня) триватиме до 30 вересня. Саме цей день стане граничним для зарахування вступників на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб. 

Опублікований: 31-08-2020
Читайте також:
Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Оксани Кирпіченкової. Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» є невід’ємною складовою якісної професійної підготовки майбутніх рестораторів і готельєрів. Темою заняття була технологія кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2018

Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан»

Розроблення і впровадження ефективних, безпечних та екологічних пакувальних рішень для харчових продуктів та інших товарів є, беззаперечно, важливим і актуальним, особливо у наш буремний час. Ми пишаємося творчою та ініціативною молоддю нашого університету, яка розуміє важливість цього питання, і робить свій внесок у розвиток пакувальної галузі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан» 13 листопада 2020

Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції

6 травня у Науковому центрі «Український інститут вина» відбулося чергове засідання дегустаційної комісії, на якому оцінювалися нові зразки виноробної продукції. До числа експертів увійшли і фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько. За результата...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції 07 травня 2021

Плідний обмін думками в ході ХІV Міжнародної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»

22 листопада 2023 р. на базі кафедри економіки праці та менеджменту відбулася ХІV Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених  «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств», у якій взяв участь 41 здобувач вищої освіти з нашого університету. Роботу конференції відкрила завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідний обмін думками в ході ХІV Міжнародної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств» 24 листопада 2023