Н У Х Т

Стало більше дипломованих фахівців із хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

26 лютого 2019

Стало більше дипломованих фахівців із хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулися останні захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». 

Екзаменаційна комісія, яку очолювала к.х.н, доцент кафедри аналітичної хімії Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Ліонель Зінько, відзначила високий рівень виконаних робіт

Професорсько-викладацький склад кафедри вітає випускників із цією визначною подією і бажає їм оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
Корисні семінари для викладачів

21 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася зустріч присвячена надважливим питанням, які виникають у кожного науково-педагогічного працівника. У режимі відеоконференції відбулися два семінари – «Про особливості підготовки статей у виданнях наукометричних баз Scopus і Web of Science» (доповідачка – завідувачка кафедри, професо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні семінари для викладачів 22 червня 2022

Лекторій від успішного готельєра

8 червня відбувся лекторій від засновника та генерального директора компанії  «Ribas Hotels Group» Артура Лупашка, який прослухали здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», першого курсу у рамках проходження навчальної практики і другого курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики. Тематика лекторію – «Історія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від успішного готельєра 10 червня 2022

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 жовтня 2020