На вихідних у Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбувся День відкритих дверей.
Учні випускних класів, випускники професійно-технічних закладів та їх батьки оглянули кабінети і лабораторії фахових дисциплін, поспілкувалися з викладачами і студентами коледжу. Щоб зацікавити майбутніх вступників, допомогти у виборі спеціальності були організовані майстер-класи.
Бажаючі відвідали гуртожиток, заняття спортивних секцій. Учасники художньої самодіяльності коледжу підготували яскраву концертну програму.
Під час зустрічі з директором коледжу Юрієм Барилюком, адміністрацією навчального закладу майбутнім вступникам була надана інформація щодо особливостей вступної кампанії у 2020 році, роботи підготовчих курсів, дані відповіді на питання, які їх цікавили.