Н У Х Т

Вражаючий креатив, якісні знання й інноваційні тенденції від бакалаврів спеціальності «Маркетинг»

27 червня 2018

Вражаючий креатив, якісні знання й інноваційні тенденції від бакалаврів спеціальності «Маркетинг»

Поєднання вражаючого креативу та маркетингових методів аналізу продемонстрували під час захисту бакалаврських робіт студенти спеціальності «Маркетинг». Усі представлені до захисту дипломні роботи були присвячені актуальним темам і виконані на високому рівні.

Ще вчора звичайні студенти, а сьогодні – дипломовані бакалаври з життєвим і професійним досвідом. Від випуску нового продукту до мерчандайзингу, від виробництва меблів до банківської сфери – чого тільки не досліджували студенти. І це вкотре підтверджує, що маркетинг – поєднання усіх сфер і сучасний розвиток тенденцій.

Члени екзаменаційної комісії у складі голови ЕК, доцента Світлани Розумей, доцентів Ольги Крайнюченко, Наталії Скригун, Лариси Капінус та секретаря Ольги Лелеки відзначили якісні знання випускників, високий рівень володіння теорією маркетингу, сучасними методами маркетингового аналізу, інноваційними тенденціями в маркетинговій сфері та навичками презентацій.

Приємно відмітити Світлану Бакуліну, Анастасію Долюк та Ірину Кравчук, які за роки навчання на кафедрі маркетингу зарекомендували себе як ініціативні, креативні та здібні студенти з науковим потенціалом. Блискуче захистивши свої дипломні роботи, вони отримали рекомендацію від екзаменаційної комісії на вручення дипломів із відзнакою.

Кафедра пишається своїми студентами і запрошує до продовження навчання та творчої співпраці в магістратурі за спеціальністю 075 «Маркетинг»!

Опублікований: 27-06-2018
Читайте також:
Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Заняття проведене відповідно до тематичного плану робочої навчальної програми дисципліни «Харчові технології». Лектором були представлені актуальні матеріали, які ґрунтуються на сучасних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів 03 вересня 2020

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив сподівання, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи 31 січня 2019

Збереження традицій у серці сучасного університету: майстер-клас із розпису писанок

Напередодні світлого свята Великодня члени профспілки мали нагоду долучитися до майстер-класу з розпису писанок, який відбувся у творчому просторі «Цінності». Захід об'єднав представників різних структурних підрозділів університету. Це був не просто захід, а акт дотику до глибоких сенсів української культури. Учасники дізналися про символіку кольо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збереження традицій у серці сучасного університету: майстер-клас із розпису писанок 17 квітня 2025

Спекотний лютий на кафедрі біотехнології і мікробіології

Протягом  6-7 лютого 2023 року на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася чергова знаменна подія – захисти кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання на отримання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спекотний лютий на кафедрі біотехнології і мікробіології 10 лютого 2023