Н У Х Т

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – учасники заходів Міжрегіонального форуму «Сумщина Аграрна»

16 вересня 2019

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – учасники заходів Міжрегіонального форуму «Сумщина Аграрна»

14 вересня студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ під керівництвом викладачів спецдисциплін Ольги Бондаренко та Людмили Черниш взяли участь у Фестивалі вареників, який відбувався в рамках Міжрегіонального форуму «Сумщина Аграрна».

Акцентом фестивалю стали українські традиції. Саме з їх дотриманням була представлена презентація усіх смаколиків. «Варенички не погані, варенички у сметані…» – з сиром, з полуницею, з капустою, з картоплею та грибами, гречані та зі звичайного тіста зібрали сотні покупців, тих, які хотіли посмакувати або просто насолодитися естетикою наших кулінарів.

Гарний настрій, позитивні емоції отримали не тільки споживачі, а й самі творці – майбутні технологи виробництва харчової продукції. У рамках фестивалю також була проведена профорієнтаційна робота – майже третина відвідувачів отримала проспекти з інформацією про наш навчальний заклад. 

Опублікований: 16-09-2019
Читайте також:
Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий

16 травня 2023 року «Біотехнологічні студії» кафедри біотехнології і мікробіології для майбутніх вступників на спеціальність «Біотехнологія та біоінженерія» продовжили свою роботу. Учні та ліцеїсти 10-11-их класів, що взяли участь у цьому заході, відвідали лабораторії кафедри під керівництвом деканки факультету біотехнології та екологічного контро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий 18 травня 2023

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача

За підтримки ГК «Зернова Столиця» вийшла друком монографія професора кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігоря Гапонюка «Функціональне харчування та технології довготривалого зберігання зернопродуктів», у якій обґрунтовано роль зерна у збалансованому харчуванні, надано рекомендації щодо довготривалого зберігання зернопродуктів, технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача 19 червня 2023

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології підтримали колег із Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ

Нещодавно на базі Навчально-наукового центру «Інститут біології та медицини» Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка відбулося засідання вченої ради та громадське обговорення науково-дослідної роботи «Біологічно активні речовини мікробного синтезу в новітніх біотехнологіях і сучасному аграрному виробництві» (Р26). Науково-дослідна р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології підтримали колег із Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ 25 вересня 2018

Оздоровче харчування: точки зору молодих науковців

У межах 89-ї щорічної Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ відбулося засідання секції «Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів». На секцію було представлено понад 60 доповідей, із них 15 озвучено доповідачами. Приємно вразило широке представництво молодих науковців: у роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування: точки зору молодих науковців 10 квітня 2023