Н У Х Т

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

10 жовтня 2019

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

8 жовтня 2019 р. в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся круглий стіл «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного напряму» за участі директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Мацалака,  представниці «Конгрес-готелю» м. Потсдам Юти Браун, Дар'ї Клайнерт,  Дірка Ер теля, що співпрацюють з ТОВ «ЕЛМА».

Під час конференції адміністрація коледжу та делегація з Німеччини обговорили плани та перспективи впровадження дуальної системи освіти для підготовки фахівців готельно-ресторанного напряму, питання організації професійної освіти у Німеччині.

Основна мета участі – вивчення методики організації дуальної освіти, стажування в готельно-ресторанних комплексах Німеччини «Титанік», «Естрель», «Конгрес-готель», отримання європейського досвіду, стажування педагогів коледжу, отримання досвіду щодо випускного оцінювання знань і навичок студентів, навчання випускників коледжу за дуальною формою.

Міжнародна співпраця, вивчення та впровадження європейського досвіду підготовки фахівців – одна із ефективних форм інноваційної діяльності в навчальному процесі, шлях до освітньої євроінтеграції навчального закладу.

Опублікований: 10-10-2019
Читайте також:
Відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю

13 вересня відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю, на яких були присутні співробітники кафедр факультету - біотехнології і мікробіології; екології та збалансованого природокористування; хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, фізичного виховання. Відкрила збори декан факультету На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю 13 вересня 2018

Менеджери поділилися досвідом реалізації дуальної форми здобуття освіти

15 травня відбувся семінар «Співпраця освіти та бізнесу: принципи, підходи, інструменти та практичні приклади», який проводився ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» з метою популяризація кращих практик впровадження дуальної форми здобуття освіти. У рамках заходу було презентовано досвід співпраці ПрАТ «А/Т Тютюнова Компа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери поділилися досвідом реалізації дуальної форми здобуття освіти 16 травня 2025

Створювати унікальні гастрономічні враження вчаться здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація»

24 березня студенти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» взяли участь в онлайн-лекції на тему «Сир і вино: ідеальна гастрономічна пара у незвичному світлі» блогерки і гастроентузіастки, власниці Телеграм-каналу «І це прекрасно» Анастасії Середи. Лекція була присвячена сучасним тенденціям у поєднанні сиру та вина, а також ролі крафтових виробникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створювати унікальні гастрономічні враження вчаться здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація» 25 березня 2025

РR-кампанія біотехнологів не знає меж

РR-кампанія на факультеті біотехнології та екологічного контролю набуває все нових обертів. Нещодавно профорієнтаційна команда факультету зустрілася онлайн із учнями Першого Київського медичного коледжу та Медичної гімназії 33 м. Києва, відвідала навчальні заклади Київщини, запрошуючи школярів на День відкритих дверей університету, а зараз поспілку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

РR-кампанія біотехнологів не знає меж 18 жовтня 2021