Н У Х Т

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

10 жовтня 2019

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

8 жовтня 2019 р. в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся круглий стіл «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного напряму» за участі директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Мацалака,  представниці «Конгрес-готелю» м. Потсдам Юти Браун, Дар'ї Клайнерт,  Дірка Ер теля, що співпрацюють з ТОВ «ЕЛМА».

Під час конференції адміністрація коледжу та делегація з Німеччини обговорили плани та перспективи впровадження дуальної системи освіти для підготовки фахівців готельно-ресторанного напряму, питання організації професійної освіти у Німеччині.

Основна мета участі – вивчення методики організації дуальної освіти, стажування в готельно-ресторанних комплексах Німеччини «Титанік», «Естрель», «Конгрес-готель», отримання європейського досвіду, стажування педагогів коледжу, отримання досвіду щодо випускного оцінювання знань і навичок студентів, навчання випускників коледжу за дуальною формою.

Міжнародна співпраця, вивчення та впровадження європейського досвіду підготовки фахівців – одна із ефективних форм інноваційної діяльності в навчальному процесі, шлях до освітньої євроінтеграції навчального закладу.

Опублікований: 10-10-2019
Читайте також:
Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України

Науково-дослідницька практика здобувачів НУХТ в Інституті садівництва НААН України успішно відбулася у межах угоди про співпрацю, забезпечуючи унікальні можливості для навчання й професійного розвитку магістрів. Під час практики здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України 31 жовтня 2024

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань

26 і 27 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся заключний етап процесу освіти для випускних груп зі спеціальності 181 «Харчові технології», що навчалися за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка м’яса» і  «Зберіган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань 29 січня 2021

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО

Доброю традицією в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) є доброчинність, якою займаються і студенти, і викладачі. Напередодні найбільшого християнського свята – Великодня, колектив інституту за участі своєї студентської ради та волонтера Костянтина Скопи приготували для бійців АТО великодні посилки. Аби наші захисники змогли х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО 06 квітня 2018

Непересічний досвід отримали наші здобувачі-фінансисти від проєкту «Rotary Club Kyiv International»

Цікаво і корисно провели свій час 13 вересня магістри першого року навчання та англомовні здобувачі-бакалаври третього курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Участь протягом трьох годин у грі «Cash Flow», адаптованій під реалії української економіки, була дуже пізнавальною та емоційною! Задоволені здобувачі-фінансисти вдя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Непересічний досвід отримали наші здобувачі-фінансисти від проєкту «Rotary Club Kyiv International» 15 вересня 2021