Н У Х Т

Волонтерська акція студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

08 жовтня 2018

Волонтерська акція студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Вже п’ятий рік у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ працює волонтерський клуб. Він започаткував свою діяльність ще в липні 2014 року. Тоді абітурієнти, вже цьогорічні випускники, писали перші листи підтримки і в них просили наших захисників не тільки повертатися живими, вижити в пеклі війни, а й залишитися добрими, зберегти в собі Людину. Саме підтримка морального духу бійців - основна ціль діяльності волонтерського клубу. Але, крім допомоги захисникам, такі акції мають ще й могутню виховну роль не тільки по згуртуванню колективу, об'єднаного спільною ціллю, а й по вихованню небайдужості і відповідальності за долю інших та за своє майбутнє і майбутнє  Батьківщини.

Цьогомісячна акція пройшла під девізом «Привітай бійця зі святом», адже збирали допомогу напередодні великих свят: Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня українського козацтва. Долучилися до акції і «першачки», і досвідчені волонтери. Продукти харчування, засоби гігієни та листи підтримки вже дійшли до своїх адресатів.

Опублікований: 08-10-2018
Читайте також:
На нагальні питання школярів відповіли викладачі й студенти Полтавського коледжу  харчових технологій НУХТ

Яку професію обрати, де здобути омріяну спеціальність? Для випускників шкіл нині це питання – одне із нагальних. Допомогти їм зробити правильний вибір покликана виставка «Освіта», організована у Полтаві міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Більше тридцяти закладів вищої освіти презентували себе школярам. Полтавський коледж  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На нагальні питання школярів відповіли викладачі й студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ 20 листопада 2019

Актуальні питання обговорили учасники наукового студентського гуртка кафедри фінансів

30 січня 2023 року на кафедрі фінансів відбулося чергове засідання наукового студентського гуртка «Фінансовий аналітик» на тему «Актуальні питання діяльності суб’єктів вітчизняного фінансового сектора в умовах військового стану». У засіданні, яке проходило у дистанційному форматі з онлайн-трансляцією на платформі ZOOM, взяли участь здобувачі треть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання обговорили учасники наукового студентського гуртка кафедри фінансів 31 січня 2023

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 жовтня студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій академічних груп ТІ-1-1 і МЯ-3-1ск у супроводі викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшого викладача Оксани Москалюк та доцента Ігоря Страшинського відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». Об’єднання «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 жовтня 2019

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу

25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу 25 березня 2024