Н У Х Т

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

29 листопада 2019

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

Напередодні Дня відкритих дверей студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій за сприяння кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Омелянчик долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши Ружинську гімназію в м. Ружин Житомирської області. А студентка групи ТУ 1-11 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Вікторія Черненко, підтримавши ініціативу колективу кафедри іноземних мов професійного спрямування, відвідала власну школу, Бобровицький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів № 1 у м. Бобровиця (Чернігівська область).

Студентки зустрілися з учнями 10 та 11 класів, перед якими  стоїть важливе питання вибору майбутньої професії, й розповіли про переваги навчання в технічному закладі вищої освіти, перспективи здобуття спеціальності у Національному університеті харчових технологій та можливість працевлаштування за фахом як в Україні, так і за кордоном.

Майбутніх абітурієнтів зацікавили умови вступу до університету, спеціальності та спеціалізації, за якими можна здобути освітні ступені «бакалавр» і «магістр». Цікавою для учнів була інформація про організацію навчального процесу та бази проведення практики. Також студентки поділилася власними враженнями про навчання, можливість участі у громадській діяльності, перспективи творчого розвитку.

На завершення зустрічі майбутні вступники отримали рекламні матеріали університету та кафедр, дізналися про сайти університету, Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та їх сторінки в соціальних мережах. Аби самим пересвідчитися у достовірності отриманої інформації, всіх бажаючих запросили відвідати День відкритих дверей, який відбудеться в нашому університеті вже завтра.

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки на AQUQTHERM KYIV 2024

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого традиційно бере учать у професійних виставках. Так, з 14-го по 16-те травня 2024 року кафедра представляє спеціальності 144 «Теплоенергетика», освітньо-професійну програму «Теплоенергетика та енергоефективні технології» та 142 «Ен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки на AQUQTHERM KYIV 2024 15 травня 2024

Студенти-менеджери персоналу – переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства

Студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Анна Горлінська, Антон Бех і Анна Федотенко (відповідно 3, 2 і 1 курсів) Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройшли до фіналу найвибуховішої HR-події осені – кейс-чемпіонату ANCOR START – і в груповому змаганні посіли друге місце. ANCOR – міжнародний кадровий холдинг, заснов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери персоналу – переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства 27 листопада 2019

Наші викладачі оцінюють роботи учасників Малої академії наук

У святковий день жінок у науці журі секції прикладної мікро- і макроекономіки Київської малої академії наук, до складу якого увійшла старша викладачка кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Тетяна Швед, оцінило постерний захист робіт школярів-науковців. Тематика представлених учнівських досліджень охоп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі оцінюють роботи учасників Малої академії наук 13 лютого 2023

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції організували та провели низку профорієнтаційних заходів для залучення майбутніх вступників до нашого вишу. Було проведено тематичні зустрічі з учнями 9-11 класів, на яких старшокласників знайомили з нашим університетом, спеціальностями та освітніми програмами, за якими ми здійснюємо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 вересня 2024