Н У Х Т

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

29 листопада 2019

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

Напередодні Дня відкритих дверей студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій за сприяння кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Омелянчик долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши Ружинську гімназію в м. Ружин Житомирської області. А студентка групи ТУ 1-11 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Вікторія Черненко, підтримавши ініціативу колективу кафедри іноземних мов професійного спрямування, відвідала власну школу, Бобровицький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів № 1 у м. Бобровиця (Чернігівська область).

Студентки зустрілися з учнями 10 та 11 класів, перед якими  стоїть важливе питання вибору майбутньої професії, й розповіли про переваги навчання в технічному закладі вищої освіти, перспективи здобуття спеціальності у Національному університеті харчових технологій та можливість працевлаштування за фахом як в Україні, так і за кордоном.

Майбутніх абітурієнтів зацікавили умови вступу до університету, спеціальності та спеціалізації, за якими можна здобути освітні ступені «бакалавр» і «магістр». Цікавою для учнів була інформація про організацію навчального процесу та бази проведення практики. Також студентки поділилася власними враженнями про навчання, можливість участі у громадській діяльності, перспективи творчого розвитку.

На завершення зустрічі майбутні вступники отримали рекламні матеріали університету та кафедр, дізналися про сайти університету, Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та їх сторінки в соціальних мережах. Аби самим пересвідчитися у достовірності отриманої інформації, всіх бажаючих запросили відвідати День відкритих дверей, який відбудеться в нашому університеті вже завтра.

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Інноваційні розробки науковців університету увійшли до інформаційного збірника МОН

У сучасних непростих умовах становлення і захисту незалежності нашої держави наука в університетах успішно працює на Україну. Саме через це Президія Ради проректорів із наукової роботи своїм рішенням від 21 березня 2017 року зініціювала підготовку і видання інформаційного збірника «Інноваційні розробки університетів і наукових установ МОН України»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні розробки науковців університету увійшли до інформаційного збірника МОН 15 січня 2018

Інформація для першокурсників-бакалаврів 2025

Шановні першокурсники! Вітаємо вас зі вступом до нашого університету і пропонуємо важливу інформацію щодо початку навчального року. Початок навчання першокурсників денної форми навчання – 1 вересня за розкладом занять. Початок навчання студентів заочної форми навчання бакалаврату та магістратури – відповідно до графіків навчального процесу за роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація для першокурсників-бакалаврів 2025 21 серпня 2025

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку цукрової промисловості України»

29-31 березня 2017 року за традицією, що склалася впродовж десятиліть, в університеті працюватиме Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Тематика зібрання включає питання: «Підсумки роботи бурякоцукрової галузі України за 2016 рік та завдання на поточний рік», «Проблеми забезпечення  конкурен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку цукрової промисловості України» 23 січня 2017

Новий етап співпраці з ТОВ «СЕМЗ»

Коли закінчується один етап, за ним обов'язково починається новий – із багажем попередніх здобутків і висновками, з ще більшими планами і висотами. Днями у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ підвели підсумки співпраці та спланували подальшу взаємодію з виробничим підприємством ТОВ «Смілянський електромеханічний завод». Робоча зустрі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий етап співпраці з ТОВ «СЕМЗ» 29 липня 2021