Н У Х Т

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

29 листопада 2019

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

Напередодні Дня відкритих дверей студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій за сприяння кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Омелянчик долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши Ружинську гімназію в м. Ружин Житомирської області. А студентка групи ТУ 1-11 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Вікторія Черненко, підтримавши ініціативу колективу кафедри іноземних мов професійного спрямування, відвідала власну школу, Бобровицький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів № 1 у м. Бобровиця (Чернігівська область).

Студентки зустрілися з учнями 10 та 11 класів, перед якими  стоїть важливе питання вибору майбутньої професії, й розповіли про переваги навчання в технічному закладі вищої освіти, перспективи здобуття спеціальності у Національному університеті харчових технологій та можливість працевлаштування за фахом як в Україні, так і за кордоном.

Майбутніх абітурієнтів зацікавили умови вступу до університету, спеціальності та спеціалізації, за якими можна здобути освітні ступені «бакалавр» і «магістр». Цікавою для учнів була інформація про організацію навчального процесу та бази проведення практики. Також студентки поділилася власними враженнями про навчання, можливість участі у громадській діяльності, перспективи творчого розвитку.

На завершення зустрічі майбутні вступники отримали рекламні матеріали університету та кафедр, дізналися про сайти університету, Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та їх сторінки в соціальних мережах. Аби самим пересвідчитися у достовірності отриманої інформації, всіх бажаючих запросили відвідати День відкритих дверей, який відбудеться в нашому університеті вже завтра.

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів»

Кожного року творчі та креативні першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) беруть участь у грандіозному святі «День першокурсника», який традиційно знаменується яскравим першим виступом на сцені актової зали НУХТ. На жаль, 2020 рік диктує свої правила, і карантин став на заваді «живому» виступу здобувачів. Але винахідл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів» 01 грудня 2020

День єднання у НУХТ

16 лютого, у День єднання, колектив нашого університету зустрівся біля Державного прапора України, встановленого перед головним корпусом НУХТ. Продемонструвати свою силу духу, єдність, згуртованість і висловити підтримку нашому народу й українським військовим прийшли ректорат, керівники і працівники навчальних і наукових підрозділів, співробітники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День єднання у НУХТ 16 лютого 2022

У Навчально-науковому інституті харчових технологій вручили дипломи магістрам

27 лютого щемливе свято прощання з випускниками відбулося у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ). Нагадаємо, що інститут був створений менше року назад, тож це було перше вручення дипломів, що додало хвилювання урочистостям, адже адміністрація прагнула подарувати своїм першим випускникам по-справжньому тепле сімейне й незабутн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій вручили дипломи магістрам 27 лютого 2017

Відзнака партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Попри складнощі воєнного часу, колектив університету не втрачає зв’язку з давніми партнерами й добрими друзями – закладами фахової передвищої освіти, випускники яких стають нашими кращими здобувачами освіти. Цього разу приємною нагодою відвідати фахові коледжі стали церемонії вручення дипломів цьогорічним випускникам. Наші викладачі залюбки долучи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 06 липня 2023