Н У Х Т

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

29 листопада 2019

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

Напередодні Дня відкритих дверей студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій за сприяння кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Омелянчик долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши Ружинську гімназію в м. Ружин Житомирської області. А студентка групи ТУ 1-11 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Вікторія Черненко, підтримавши ініціативу колективу кафедри іноземних мов професійного спрямування, відвідала власну школу, Бобровицький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів № 1 у м. Бобровиця (Чернігівська область).

Студентки зустрілися з учнями 10 та 11 класів, перед якими  стоїть важливе питання вибору майбутньої професії, й розповіли про переваги навчання в технічному закладі вищої освіти, перспективи здобуття спеціальності у Національному університеті харчових технологій та можливість працевлаштування за фахом як в Україні, так і за кордоном.

Майбутніх абітурієнтів зацікавили умови вступу до університету, спеціальності та спеціалізації, за якими можна здобути освітні ступені «бакалавр» і «магістр». Цікавою для учнів була інформація про організацію навчального процесу та бази проведення практики. Також студентки поділилася власними враженнями про навчання, можливість участі у громадській діяльності, перспективи творчого розвитку.

На завершення зустрічі майбутні вступники отримали рекламні матеріали університету та кафедр, дізналися про сайти університету, Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та їх сторінки в соціальних мережах. Аби самим пересвідчитися у достовірності отриманої інформації, всіх бажаючих запросили відвідати День відкритих дверей, який відбудеться в нашому університеті вже завтра.

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Формування стійких бізнес-моделей опановують здобувачі освіти та викладачі

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко та здобувачка 1 курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» Юлія Зайцева долучилася до семінару «Масштабування українського бізнесу в умовах війни та післявоєнної відбудови», що відбувся 21 травня за участі провідних експертів із глобального підприємн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування стійких бізнес-моделей опановують здобувачі освіти та викладачі 26 травня 2025

Планове засідання вченої ради університету

29 жовтня в актовій залі з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулося планове засідання вченої ради університету. За традицією розпочали з урочистого: привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручили відзнаки. Нагрудним знаком «Подяка ректора» був нагороджений директор Центру моніторингу якості та коорди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання вченої ради університету 29 жовтня 2020

Насичене стажування в рамках програми ERASMUS+

Триває стажування доцентки кафедри технології консервування Катерини Рубанки за програмою мобільності викладачів ERASMUS+ Teaching Staff Mobility в Uniwersytet Rzeszowski (Жешув, Польща). Викладачка розповіла студентам і викладачам Жешувського університету про НУХТ і наші потужні наукові школи, напрями наукових досліджень і заходи та платформи для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичене стажування в рамках програми ERASMUS+ 14 травня 2025

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 26 лютого відбулася онлайн-лекція на тему «Харчові волокна. Функціональність без Е-індексу» в колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» (ексклюзивний представник компанії JELU-WERKJ. EhrlerGmbH&...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 27 лютого 2025