Н У Х Т

Визначено переможців І етапу олімпіади кафедри експертизи харчових продуктів

12 березня 2025

Визначено переможців І етапу олімпіади кафедри експертизи харчових продуктів

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання 10 березня 2025 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр».

Завдання олімпіади складалися з двох частин – тестових завдань у закритій формі з множинним вибором відповідей і творчих завдань. Здобувачі третього та четвертого курсів виконували їх на платформі Moodle.

За результатами олімпіади членами журі визначені переможці:

І місце – Анна Дев’яткіна та Анастасія Біла;
ІІ місце – Влада Юрківська та Анна Мерецька;
ІІІ місце – Ольга Колесник, Ірина Струц, Марія Дибченко.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших наукових здобутків!

Опублікований: 12-03-2025
Читайте також:
В університеті триває вакцинація від COVID-19

В університеті триває вакцинація колективу від COVID-19. На початку червня мобільні медичні бригади здійснювали щеплення працівників вакциною «Comirnaty» від компанії «Pfizer-BioNTech». Згідно з нормами її використання, щеплені мали отримати другу дозу вакцини через 21 день після першого щеплення. Тож у перші дні липня мобільні медичні бригади зно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває вакцинація від COVID-19 07 липня 2021

В університеті стартує додатковий набір вступників на навчання

З 16 вересня в університеті стартує додатковий набір вступників на навчання. Так, набір на освітній ступінь «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти здійснюватиметься на вакантні місця, що фінансуються за кошти фізичних та юридичних осіб. Для вступу на навчання для здобуття ступеня «бакалавр» обов’язково потрібні позитивні результат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартує додатковий набір вступників на навчання 01 вересня 2021

Нові ідеї та виклики зернової науки

7 квітня відбулося засідання секції «Технологія зберігання і переробки зерна» в рамках 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті». На секції свої наукові здобутки представляли здобувачі різних освітніх ступенів: від уже досвідчених здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї та виклики зернової науки 11 квітня 2025

Уряд дозволив вишам самим визначати, як і коли починати освітній процес

Університети мають такий рівень автономії та самоврядування, який дозволяє їм самостійно визначати форми навчання та форми організації освітнього процесу. Про це під час всеукраїнської селекторної наради з представниками місцевих органів влади та профільними міністерствами сказав прем’єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, рішення з питань ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд дозволив вишам самим визначати, як і коли починати освітній процес 05 серпня 2020