З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання 10 березня 2025 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр».
Завдання олімпіади складалися з двох частин – тестових завдань у закритій формі з множинним вибором відповідей і творчих завдань. Здобувачі третього та четвертого курсів виконували їх на платформі Moodle.
За результатами олімпіади членами журі визначені переможці:
І місце – Анна Дев’яткіна та Анастасія Біла;
ІІ місце – Влада Юрківська та Анна Мерецька;
ІІІ місце – Ольга Колесник, Ірина Струц, Марія Дибченко.
Вітаємо переможців і бажаємо подальших наукових здобутків!