Н У Х Т

Визначені переможці конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

30 травня 2022

Визначені переможці конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Традиційно навесні кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів проводить конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». У цьому навчальному році конкурс відбувся в травні серед здобувачів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за освітнім ступенем «бакалавр» освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Конкурс був проведений ыз використанням засобів сайту дистанційного навчання нашого університету.

За сумою балів переможцями в галузі хлібопекарського виробництва стали:

1 місце – Аліна Перелигіна;
2 місце – Богдан Ганзина, Анастасія Гудзенко, Яна Корчак, Яна Немерована, Наталія Новосаденко, Вікторія Чіхрай;
3 місце – Вікторія Борщ, Тетяна Кирічок.

Переможці в галузі кондитерського виробництва:

1 місце – Зоряна Потилко, Олексій Собко;
2 місце – Анастасія Гудзенко, Діна Опалатенко, Аліна Постнікова;
3 місце – Богдана Піжівська, Сергій Бараненко, Наталя Прихожай.

Вітаємо переможців, бажаємо їм вдалого захисту кваліфікаційних робіт та успіхів у подальшій професійній діяльності! 

Опублікований: 30-05-2022
Читайте також:
Завершення весняних Біотехнологічних студій

Останній день феєричних весняних Біотехнологічних студій, реалізованих за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», відбувся на території постійних партнерів кафедри біотехнології і мікробіології АТ «Київмедпрепарат» («Артеріум»). На початку зустрічі фахівчиня з навчання та розвитку персоналу Марина Герасименко запропонувала учасникам пройти б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершення весняних Біотехнологічних студій 11 квітня 2024

Технічна конференція за підсумками технологічної практики

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася технічна конференція за підсумками технологічної практики, яку підготували студенти-технологи групи 31-Т, що навчаються за спеціалізацією «Виробництво м’ясних та молочних продуктів». Практичне навчання сприяє закріпленню теоретичних знань на практиці, набуттю практичних умінь при виготовлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технічна конференція за підсумками технологічної практики 14 червня 2019

Кодекс честі здобувача або тиждень академічної доброчесності на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Ще з давніх-давен ставлення до людини визначалося її ставленням до таких понять як честь, гідність і справедливість. І в кожну епоху поняття честь визначалось певним моральним кодексом, який забезпечував нормальну взаємодію між різними членами соціуму. Так само і зі студентом. Новий навчальний рік на факультеті біотехнології та екологічного контро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кодекс честі здобувача або тиждень академічної доброчесності на факультеті біотехнології та екологічного контролю 06 вересня 2021

Ділова гра може бути цікавою – довели четвертокурсники-біотехнологи

Навіть у такій серйозній професії як біотехнолог є місце для ділової гри! Це довели студенти групи БТ-4-2 на практичному занятті з дисципліни «Природоохоронні біотехнології». У форматі Zoom-конференції «співробітники» умовного біотехнологічного підприємства ТОВ «Дельфінус 2020» провели онлайн-екскурсію для головної екологічної інспекції під керівн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова гра може бути цікавою – довели четвертокурсники-біотехнологи 11 грудня 2020