Н У Х Т

Визначені переможці конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

30 травня 2022

Визначені переможці конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Традиційно навесні кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів проводить конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». У цьому навчальному році конкурс відбувся в травні серед здобувачів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за освітнім ступенем «бакалавр» освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Конкурс був проведений ыз використанням засобів сайту дистанційного навчання нашого університету.

За сумою балів переможцями в галузі хлібопекарського виробництва стали:

1 місце – Аліна Перелигіна;
2 місце – Богдан Ганзина, Анастасія Гудзенко, Яна Корчак, Яна Немерована, Наталія Новосаденко, Вікторія Чіхрай;
3 місце – Вікторія Борщ, Тетяна Кирічок.

Переможці в галузі кондитерського виробництва:

1 місце – Зоряна Потилко, Олексій Собко;
2 місце – Анастасія Гудзенко, Діна Опалатенко, Аліна Постнікова;
3 місце – Богдана Піжівська, Сергій Бараненко, Наталя Прихожай.

Вітаємо переможців, бажаємо їм вдалого захисту кваліфікаційних робіт та успіхів у подальшій професійній діяльності! 

Опублікований: 30-05-2022
Читайте також:
Оновлено алгоритм отримання державного гранту на навчання

Уряд ухвалив зміни до механізму отримання державних грантів на навчання для здобувачів, зарахованих на перший курс денної або дуальної форми навчання на контракт. Першокурсники, що відповідають умовам надання гранту для часткової оплати навчання, отримають відповідний сертифікат у застосунку Дія. Прийняті зміни не впливають на суми грантів чи на кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оновлено алгоритм отримання державного гранту на навчання 17 вересня 2024

Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедру експертизи харчових продуктів знову завітали гості. Цього разу професорка, академік УАН Оксана Шульга і доцентка Анастасія Чорна знайомили з нашим університетом учнів ліцею № 107 «Введенський» м. Києва. Не обійшлося і без профорієнтаційної родзинки кафедри – майстер-класу з визначення якості та можливої фальсифікації харчових продуктів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів 29 квітня 2024

Проблемні питання для підприємств малого та середнього бізнесу – у полі зору викладачів і студентів кафедри міжнародної економіки

26 вересня викладачі та студенти кафедри міжнародної економіки взяли участь у засіданні круглого столу комітету підприємців АПК, який відбувся в Торгово-промисловій палаті України. На заході обговорювалися шляхи вирішення проблемних питань для підприємств малого та середнього бізнесу у сфері виробництва крафтових харчових продуктів. Учасники кругл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемні питання для підприємств малого та середнього бізнесу – у полі зору викладачів і студентів кафедри міжнародної економіки 27 вересня 2019

Відкриття Х Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика та День української писемності та мови в НУХТ

8 листопада на кафедрі гуманітарних дисциплін відкрили Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика та відсвяткували День української писемності та мови. Щороку 9 листопада, починаючи з 1997 р., в Україні відзначають державне свято – День української писемності та мови. Долучився до святкування і наш університет. «День писемності та м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття Х Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика та День української писемності та мови в НУХТ 12 листопада 2019