Н У Х Т

Визначені переможці І туру ХV Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

22 листопада 2024

Визначені переможці І туру ХV Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

В університеті визначили переможців І туру ХV Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка.

Нагадаємо, Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка був започаткований у 2010 році, і відтоді у ньому щороку традиційно беруть участь юні поціновувачі творчості Великого Кобзаря. Конкурс дає можливість учасникам змагань вкотре звернутися до поетичного спадку Тараса Шевченка, продемонструвати високий рівень своїх літературних і філологічних здібностей.

Конкурсні теми були пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, що сприяють об’єднанню нації, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Тарас Шевченко.

Наші учасники гідно змагалися за перемогу. За результатами перевірки конкурсних робіт переможцями І туру стали:

І місцеАртем Голубєв (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І. С. Гулого).
ІІ місцеКаріна Мокренко (Навчально-науковий інститут економіки і управління), Катерина Демченко (Навчально-науковий інститут харчових технологій).
ІІІ місцеКарина Субботіна (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка), Альона Дзірун (факультет біотехнології та екологічного контролю).

Вітаємо переможців! Бажаємо всім учасникам подальших успіхів і перемог!

Опублікований: 22-11-2024
Читайте також:
Родзинками створення вишуканих кондитерських виробів з третьокурсниками поділилася гостьова лекторка

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom», кандидатки технічних наук Наталії Пастушенко. Лекцію «Сучасні тенденції у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для декорування тортів і тістечок» фахівчиня прочитала для здобувачів третього курсу освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинками створення вишуканих кондитерських виробів з третьокурсниками поділилася гостьова лекторка 10 червня 2024

Євроінтеграція та міжнародна співпраця: професійний розвиток викладачів триває

Європейська інтеграція для України сьогодні – це не лише політичний вибір, а й стратегічний напрям розвитку, що відкриває нові інструменти для підвищення конкурентоспроможності громад і формування сучасного освітнього середовища. Саме тому важливим є залучення молодих фахівців до програм, які формують практичні компетентності у сфері європейських п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Євроінтеграція та міжнародна співпраця: професійний розвиток викладачів триває 24 вересня 2025

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача

За підтримки ГК «Зернова Столиця» вийшла друком монографія професора кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігоря Гапонюка «Функціональне харчування та технології довготривалого зберігання зернопродуктів», у якій обґрунтовано роль зерна у збалансованому харчуванні, надано рекомендації щодо довготривалого зберігання зернопродуктів, технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача 19 червня 2023

Для вступників у магістратуру проведуть третю сесію єдиного вступного іспиту з іноземної мови

Для вступників у магістратуру, які хочуть повторно скласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, в листопаді проведуть спеціальну третю сесію. Відповідний наказ МОН був опублікований сьогодні, 17 липня 2019 року. Реєстрація на третю сесію триватиме з 7 до 15 жовтня, а сам іспит відбудеться 5 листопада. Пункти проведення ЄВІ створять у 9 мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для вступників у магістратуру проведуть третю сесію єдиного вступного іспиту з іноземної мови 17 липня 2019