Н У Х Т

За новими враженнями у виробничий цех корпорації «Рошен» відправилися студенти й викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

11 квітня 2019

За новими враженнями у виробничий цех корпорації «Рошен» відправилися студенти й викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – доцент Людмила Кривопляс-Володіна і старші викладачі Анастасія Деренівська та Світлана Мироненко разом зі студентами відвідали виробничий цех ДП «Кондитерська корпорація «Рошен».

Студенти ознайомилися з технологією та новим для них пакувальним обладнанням лінії для виготовлення шоколадних плиток «ELEGANCE»: пристроями подання одиничних форм для шоколаду, темперуючою машиною, пристроями для дозування гарячого шоколаду, конвеєром для струшування форм із гарячим шоколадом, шафою для охолодження шоколаду, пристроєм для вилучення  охолоджених шоколадок із форм, пакувальною обгортувальною машиною та транспортними системами різного конструктивного виконання і призначення.

Також був проведений майстер-клас із дизайну та збирання упаковки типу пенал із внутрішнім вкладишем.

Здобуті знання знадобляться студентам при вивченні фахових дисциплін, написанні курсових робіт і дипломних проектів. Єдине, про що шкодують і майбутні фахівці пакувальної галузі, і їх викладачі, – що цього разу їм не вдалося потрапити до цеху з виготовлення тортів.

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Виїзне лабораторне заняття в умовах кондитерського цеху для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 березня відбулося виїзне лабораторне заняття на тему «Технологія комбінованих борошняних кондитерських виробів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, асистент Артем Ущаповський разом зі здобувачами г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне лабораторне заняття в умовах кондитерського цеху для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 21 березня 2025

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах

На кафедрі технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ завершилися захисти кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах 24 червня 2021

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулося ще одне наукове зібрання – VII Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яку провела кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету спільно з Інститутом продовольчих ресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2023

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства увійшов до числа експертів, що визначали кращих українських виробників пиво-безалкогольної продукції

Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод ПрАТ «Укрпиво» провела щорічний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного. Цього року, не зважаючи на карантинні заходи, був наймасштабніший конкурс за кількістю поданих зразків продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства увійшов до числа експертів, що визначали кращих українських виробників пиво-безалкогольної продукції 27 серпня 2020