Н У Х Т

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 березня 2019

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Тетяна Роман провела відкрите лабораторне заняття «Методи визначення показників якості жирів та олії» з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» для студентів першого скороченого курсу навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».

На заняття завітали заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, доцент Наталія Бондар, заступник завідувача кафедри, доцент Віра Зуйко, викладачі кафедри, а також фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Протягом заняття викладач розповіла про технологію та основні показники якості жирів, методики визначення кислотного, йодного та перекисного чисел, точки димлення та відомі способи фальсифікації олій. Студенти успішно виконали всі завдання, порівняли свої результати з ДСТУ та перевірили свої знання за допомогою закритого тестування.

Колектив кафедри вітає викладача з успішним проведенням відкритого заняття і бажає їй подальших творчих успіхів й відповідальних студентів.

Опублікований: 18-03-2019
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія»

Спеціальна загальноосвітня школа «Надія» була заснована 2 жовтня 1992 року для дітей із важкими соматичними та психофізичними вадами. Тут навчаються дітки з комплексними патологіями. Головна мета школи – реалізація права громадян із вадами фізичного та розумового розвитку на освіту, формування та розвиток соціально зрілої, творчої особистості, забе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія» 12 червня 2025

День охорони праці-2024 у НУХТ

Щорічно 28 квітня згідно з Указом Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року в Україні відзначається День охорони праці. Кожного року Міжнародна організація праці (МОП) визначає тему (девіз) Всесвітнього дня охорони праці. Цьогоріч він звучить так – «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці». Зміна погодних умов значно впливає на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День охорони праці-2024 у НУХТ 29 квітня 2024

Практичні аспекти харчових технологій у виробничих умовах опановують першокурсники

23 жовтня в рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти» здобувачі першого курсу групи ТІ-1-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали сучасну крафтову пивоварню «BeerMaster», що знаходиться у ТРЦ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти харчових технологій у виробничих умовах опановують першокурсники 24 жовтня 2024

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Їх наукова робота «Improvement of...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024» 09 квітня 2024