Н У Х Т

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 березня 2019

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Тетяна Роман провела відкрите лабораторне заняття «Методи визначення показників якості жирів та олії» з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» для студентів першого скороченого курсу навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».

На заняття завітали заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, доцент Наталія Бондар, заступник завідувача кафедри, доцент Віра Зуйко, викладачі кафедри, а також фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Протягом заняття викладач розповіла про технологію та основні показники якості жирів, методики визначення кислотного, йодного та перекисного чисел, точки димлення та відомі способи фальсифікації олій. Студенти успішно виконали всі завдання, порівняли свої результати з ДСТУ та перевірили свої знання за допомогою закритого тестування.

Колектив кафедри вітає викладача з успішним проведенням відкритого заняття і бажає їй подальших творчих успіхів й відповідальних студентів.

Опублікований: 18-03-2019
Читайте також:
Сезон інтелектуальних баталій розпочато

Тактика і стратегія – основа ведення як бойових дій, так і дипломатичних перемовин та бізнесу. Тож логіка і стратегічне мислення необхідні кожній людині в сучасному світі. І наразі майбутнім біотехнологам випав шанс «прокачати» ці потрібні скіли. 9 вересня у гуртожитку №3 відбулися змагання з шашок серед здобувачів освіти факультету біотехнології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон інтелектуальних баталій розпочато 10 вересня 2021

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ

Протягом трьох днів Навчально-науковий інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) прийняв півсотні школярів, які завітали на безкоштовні майстер-класи для учнів 10-11 класів у рамках Днів гостинності НУХТ. Корисні поради, лайфхаки, інформація щодо вступу, живе спілкування з викладачами й студентами та справжні емоції від університету – чи не найва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ 03 квітня 2019

Презентація НУХТ у Пирятинському ліцеї

Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І., доцент Володимир Листопад 11 квітня 2024 року завітав до Пирятинського ліцею, де поспілкувався із старшокласниками й познайомив їх з НУХТ, зокрема, з історією нашого закладу освіти, спеціальностями та освітніми програмами, особливостями вступу у 2024 році, у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація НУХТ у Пирятинському ліцеї 11 квітня 2024

Інвестуючи в освіту – інвестуємо в майбутнє

3 лютого 2020 р. кафедра теплоенергетики та холодильної техніки отримала приємний подарунок від своїх партнерів – компаній ТОВ «Данфосс ТОВ», ДП «Електроніка» та АТ «Електроніка». Колектив кафедри щиро вдячний за наданий компресорно-конденсаторний агрегат Optyma Plus OP-MPHM015SCP00G, адже це – обладнання, яке дозволить покращити практичну підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інвестуючи в освіту – інвестуємо в майбутнє 05 лютого 2020