Н У Х Т

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 березня 2019

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Тетяна Роман провела відкрите лабораторне заняття «Методи визначення показників якості жирів та олії» з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» для студентів першого скороченого курсу навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».

На заняття завітали заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, доцент Наталія Бондар, заступник завідувача кафедри, доцент Віра Зуйко, викладачі кафедри, а також фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Протягом заняття викладач розповіла про технологію та основні показники якості жирів, методики визначення кислотного, йодного та перекисного чисел, точки димлення та відомі способи фальсифікації олій. Студенти успішно виконали всі завдання, порівняли свої результати з ДСТУ та перевірили свої знання за допомогою закритого тестування.

Колектив кафедри вітає викладача з успішним проведенням відкритого заняття і бажає їй подальших творчих успіхів й відповідальних студентів.

Опублікований: 18-03-2019
Читайте також:
Участь у IV фестивалі освітнього лідерства «Clever» взяли викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

19 вересня 2020 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу стали учасниками IV фестивалю освітнього лідерства «Clever». Під час онлайн-зустрічі розглядалися найактуальніші проблеми сучасної освіти за темою цьогорічного фестивалю «Рости не можна зупинитись». Участь у фестивалі дозволила учасникам задуматися над тим, чого потребує укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь у IV фестивалі освітнього лідерства «Clever» взяли викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 21 вересня 2020

Фініш-2022 – на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки завершилися захисти кваліфікаційних робіт

15 червня 2022 року на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся другий і завершальний захист дипломних проєктів здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 131 «Прикладна механіка», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка». Кваліфікаційні роботи захищались у відкритому публічному форматі відеоконференції із відеозап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш-2022 – на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки завершилися захисти кваліфікаційних робіт 16 червня 2022

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм» беруть участь у заходах проєкту «Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ». Завдячуючи Національній ресторанній асоціації України, наші здобувачі спілкуються з виноробами, дізнаються про принципи виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ 19 грудня 2022

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини

Нещодавно група АК-3-2, що стали фіналістами конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем, повернулась із екскурсії на провідні українські підприємства Донецької області. Організаторами було запропоноване відвідування: «АПК-Інвест», що реалізує свою продукцію під брендом «М’ясна лавка», Артемівського з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини 29 травня 2018