Н У Х Т

«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України

14 червня 2021

«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України

На НСК «Олімпійський» відбулася церемонія нагородження переможців Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги.

Команда «IMS-НУХТ» цього сезону продемонструвала змістовну гру і виборола срібні медалі Чемпіонату. Дівчата не збираються зупинятися на досягнутому й уже з нетерпінням чекають на наступний сезон.

Вітаємо команду та її тренерів, викладачів кафедри фізичного виховання Вадима Степанюка і Тараса Шпичку! Бажаємо натхнення і нових перемог! 

Опублікований: 14-06-2021
Читайте також:
Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Ольгою Дулькою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої вод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 05 грудня 2019

Фізика – наука для майбутнього

Цей тиждень для кафедри фізики виявився досить активним і незвичайним: відбулися методичний і науковий семінар із залученням провідних науковців інших закладів (враховуючи епідемічну ситуацію, заходи проходили дистанційно з використанням програм TEAMSта ZOOM). Спочатку викладачі кафедри дізналися про хмарні технології в освіті, а 29 жовтня на наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика – наука для майбутнього 30 жовтня 2020

Успішне застосування проектних технологій у навчальному процесі приносить нашим викладачам перемоги на фахових конкурсах

У березні-червні 2018 року з метою активізації роботи щодо впровадження у навчальний процес проектної методики з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, поширення кращого педагогічного досвіду у Волинській області відбувся обласний конкурс на кращий навчальний проект з використанням ІКТ з фізики, математики, астрономії серед закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне застосування проектних технологій у навчальному процесі приносить нашим викладачам перемоги на фахових конкурсах 16 липня 2018

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019»

1 листопада в університеті відбувся перший етап освітнього проекту «Харчові технології-2019», ініційованого Фондом Бориса Колеснікова. Конкурсантів щиро привітали та побажали наснаги й успіху проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва і голова експертної комісії конкурсу, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019» 01 листопада 2018