Н У Х Т

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

29 березня 2019

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» протягом двох днів разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи, доцентами Оксаною Арпуль, Максимом Полумбриком та асистентом Анастасією Спільчук мали можливість ознайомитись із особливостями сервісу та організацією внутрішньої структури функціонування готелю «VitaPark Борисфен» національної мережі «Reikartz Hotel Group», до складу якої входить 42 засоби розміщення, а також під цим брендом функціонують готелі у Швеції та Німеччині.

Готель «VitaPark Борисфен» розташований у мальовничому місці на березі Дніпра, що дуже вразило студентів. Прекрасним досвідом для майбутніх готельєрів також стала можливість ознайомлення з чіткою організацією основних служб готельного господарства. Цікаво розповіла про історію створення мережі та організацію роботи закладу менеджер з персоналу «Reikartz Hotel Group» Олеся Тарасенко, після чого досвідчений персонал готелю показав студентам на практиці, як все працює.

Виїзні практичні заняття в умовах готельних підприємств – це поглиблення студентами своїх теоретичних знань із навчальної дисципліни «Організація готельного господарства», а також мотивація для отримання нового досвіду в сфері гостинності.

Опублікований: 29-03-2019
Читайте також:
Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019

Вітаємо бакалаврів освітньо-професійної програми «Менеджмент»

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійною програмою «Менеджмент» здобувачі заочної форми навчання. У зв’язку з карантинними обмеженнями захисти відбувалис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо бакалаврів освітньо-професійної програми «Менеджмент» 23 лютого 2022

Призеркою Чемпіонату України з хокею серед жінок стала студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студентка 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Дар’я Супрун  у складі команди «Автомобіліст» брала участь у Чемпіонаті України з хокею серед жінок 2018-2019. Участь у 3-му Чемпіонаті України з хокею серед жінок брали три клуби: «Пантери» (Харків), «Україночка (Київ) і новачок чемпіонату «Автомобіліст» (Київ). Вболівальники команд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Призеркою Чемпіонату України з хокею серед жінок стала студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 31 травня 2019

Місце і роль економічної теорії в структурі економічних знань і підготовці фахівців з економіки обговорювали наші викладачки

2 грудня 2021 р. відбулося засідання Міжвідомчої координаційної ради з економічної теорії Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України, присвячене обговоренню проблем місця і ролі економічної теорії у підготовці фахівців з економіки, у якій взяли участь завідувачка кафедри економічної теорії Інна Ситник та професорка ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце і роль економічної теорії в структурі економічних знань і підготовці фахівців з економіки обговорювали наші викладачки 06 грудня 2021