Н У Х Т

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

10 листопада 2023

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

За ініціативи лекторки навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Пушки лабораторні заняття з для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» пройшли в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду». У межах теми виїзного заняття «Техніки приготування кави та кавових напоїв» студенти мали можливість відпрацювати роботу на сучасному обладнанні із застосуванням інноваційних способів приготування кави та напоїв на їх основі.

Керуючий закладу «Львівська майстерня шоколаду» Андрій Собін особисто зустрів студентів і провів для них екскурсію у світ кави. Третьокурсники почули від професіонала своєї справи та управлінця ресторанного бізнесу про якість кави, особливості вирощування, обсмажування, помелу та заварювання. Кожний здобувач відпрацював навички приготування кави та напоїв на їх основі й, звичайно, міг посмакувати власноруч приготовану каву.

Виїзні лабораторні заняття – це можливість навчатися в умовах реального бізнес-середовища закладів ресторанного господарства, нетворкінг і кар’єрний коучинг від роботодавців і стейкхолдерів – нашим здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна незмінному освітньому партнеру – закладу «Львівська майстерня шоколаду» і особисто керуючому Андрію Собіну за співпрацю з формування виробничо-освітнього кластеру, постійних зворотній зв'язок, продуктивний діалог, взаємну підтримку, зокрема з профорієнтації молоді.

Уже завтра, 11 листопада, о 12:00 в ауд. З-11 кафедри готельно-ресторанної справи у рамках Дня відкритих дверей відбудеться майстер-клас «Шоколадна магія» від шоколатьє «Львівська майстерня шоколаду» для майбутніх вступників. Хутчіш реєструйтеся https://forms.gle/PJtWiPAv5KznM6vK8. Буде цікаво і смачно! 

Опублікований: 10-11-2023
Читайте також:
Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та Юлія Бондаренко на запрошення викладачки Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ Ольги Дем’яненко взяли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу 19 січня 2021

Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності

Викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, асистент Валентин Туфекчі продовжує свій шлях до професійного росту і розвитку. Недавно він успішно завершив онлайн-навчання на платформі Coursera і отримав сертифікат з курсу «University Teaching» від The University of Hong Kong. Цей курс не тільки розширив знання в галузі університетської викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності 05 лютого 2024

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади

Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих студентів, майбутніх фахівців і вчених. Тому студенти і викладачі завжди з нетерпінням чекають часу проведення олімпіад, як із фундаментальних дисциплін, так і за профілем обраної спеціальності. 28 лютого 2018 року на кафедрі харчової хімії в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади 01 березня 2018

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі освітньої програми «Холодильні техніка та технології» активно готуються до конкурсу професійної майстерності ChillTech Students Awards-2025. 25 грудня 2024 року кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та її команда отримали чудовий Різдвяний подарунок від орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025 27 грудня 2024