Н У Х Т

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

10 листопада 2023

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

За ініціативи лекторки навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Пушки лабораторні заняття з для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» пройшли в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду». У межах теми виїзного заняття «Техніки приготування кави та кавових напоїв» студенти мали можливість відпрацювати роботу на сучасному обладнанні із застосуванням інноваційних способів приготування кави та напоїв на їх основі.

Керуючий закладу «Львівська майстерня шоколаду» Андрій Собін особисто зустрів студентів і провів для них екскурсію у світ кави. Третьокурсники почули від професіонала своєї справи та управлінця ресторанного бізнесу про якість кави, особливості вирощування, обсмажування, помелу та заварювання. Кожний здобувач відпрацював навички приготування кави та напоїв на їх основі й, звичайно, міг посмакувати власноруч приготовану каву.

Виїзні лабораторні заняття – це можливість навчатися в умовах реального бізнес-середовища закладів ресторанного господарства, нетворкінг і кар’єрний коучинг від роботодавців і стейкхолдерів – нашим здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна незмінному освітньому партнеру – закладу «Львівська майстерня шоколаду» і особисто керуючому Андрію Собіну за співпрацю з формування виробничо-освітнього кластеру, постійних зворотній зв'язок, продуктивний діалог, взаємну підтримку, зокрема з профорієнтації молоді.

Уже завтра, 11 листопада, о 12:00 в ауд. З-11 кафедри готельно-ресторанної справи у рамках Дня відкритих дверей відбудеться майстер-клас «Шоколадна магія» від шоколатьє «Львівська майстерня шоколаду» для майбутніх вступників. Хутчіш реєструйтеся https://forms.gle/PJtWiPAv5KznM6vK8. Буде цікаво і смачно! 

Опублікований: 10-11-2023
Читайте також:
Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

До університету завітали представники Приватного акціонерного товариства «Ічнянський молочноконсервний комбінат» (ІМКК), промислово-інвестиційного холдингу «PRAVIO» головний радник з розвитку технологій Олена Кириняк (випускниця нашого університету) і головний радник з розвитку інженерних систем Петро Бахур. Колег-харчовиків тепло вітали проректор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває! 26 жовтня 2020

Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці розпочалися захисти дипломних робіт студентів освітнього ступеня «бакалавр» з напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».  Перед початком захисту декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і завідувач кафедри Олена Семенова ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи 12 червня 2019

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 листопада 2021

ПАТ «Київхліб» прийняло на ознайомлювально-виробничу практику студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів триває ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти переглянули навчальні відео, що демонструють процес виробництва хлібобулочних виробів і побували на одному з провідних підприємств ПАТ «Київхліб»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПАТ «Київхліб» прийняло на ознайомлювально-виробничу практику студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 січня 2019