Н У Х Т

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

10 листопада 2023

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

За ініціативи лекторки навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Пушки лабораторні заняття з для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» пройшли в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду». У межах теми виїзного заняття «Техніки приготування кави та кавових напоїв» студенти мали можливість відпрацювати роботу на сучасному обладнанні із застосуванням інноваційних способів приготування кави та напоїв на їх основі.

Керуючий закладу «Львівська майстерня шоколаду» Андрій Собін особисто зустрів студентів і провів для них екскурсію у світ кави. Третьокурсники почули від професіонала своєї справи та управлінця ресторанного бізнесу про якість кави, особливості вирощування, обсмажування, помелу та заварювання. Кожний здобувач відпрацював навички приготування кави та напоїв на їх основі й, звичайно, міг посмакувати власноруч приготовану каву.

Виїзні лабораторні заняття – це можливість навчатися в умовах реального бізнес-середовища закладів ресторанного господарства, нетворкінг і кар’єрний коучинг від роботодавців і стейкхолдерів – нашим здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна незмінному освітньому партнеру – закладу «Львівська майстерня шоколаду» і особисто керуючому Андрію Собіну за співпрацю з формування виробничо-освітнього кластеру, постійних зворотній зв'язок, продуктивний діалог, взаємну підтримку, зокрема з профорієнтації молоді.

Уже завтра, 11 листопада, о 12:00 в ауд. З-11 кафедри готельно-ресторанної справи у рамках Дня відкритих дверей відбудеться майстер-клас «Шоколадна магія» від шоколатьє «Львівська майстерня шоколаду» для майбутніх вступників. Хутчіш реєструйтеся https://forms.gle/PJtWiPAv5KznM6vK8. Буде цікаво і смачно! 

Опублікований: 10-11-2023
Читайте також:
Візит до Козацької гімназії міста Києва…

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко відвідала Козацьку гімназію міста Києва, де зустрілася із заступником директора з виховної роботи Марією Швед. Під час зустрічі Людмила Бурченко ознайомила керівництво з історією університету, його структурою, умовами вступу випускників гімназії до Навчально-науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Візит до Козацької гімназії міста Києва… 10 березня 2020

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021»

14 вересня у Києві розпочали роботу 29-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 21-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021» 14 вересня 2021

Перший Open day 2024-го

27 січня у онлайн-просторі нашого університету було людно, адже відбувся перший у цьому році День відкритих дверей НУХТ. Поки Порядок прийому до закладів вищої освіти у 2024-му, розроблений Міністерством освіти і науки України, ще не затверджений й знаходиться на громадському обговоренні, університетська спільнота скористалася нагодою надати майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший Open day 2024-го 27 січня 2024

Стартував цикл гостьових лекцій для здобувачів на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочала цикл гостьових лекцій для здобувачів спеціальності «Харчові технології». Наразі про принципи олійно-екстракційного виробництва здобувачам другого курсу розповіла начальниця олійно-екстракційного цеху компанії «Дельта Вільмар» Тетяна Піддубна. Лекторка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував цикл гостьових лекцій для здобувачів на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 вересня 2025