Н У Х Т

Вітаємо юних знавців біології – переможців І туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ!

18 березня 2020

Вітаємо юних знавців біології – переможців І туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ!

На засіданні предметно-методичної комісії Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології відбулося підбиття підсумків першого (дистанційного) туру Олімпіади.

Щиро вітаємо переможців, які впоралися зі складними завданнями і вийшли до другого туру. Побачити себе у списку переможців можна тут.

Сподіваємось, що другий тур Всеукраїнської олімпіади Національного університету харчових технологій з біології принесе учасникам омріяну перемогу і додаткові бали до сертифікату ЗНО. Бажаємо успіхів і перемог!

До зустрічі у ІІ турі Олімпіади!

Опублікований: 18-03-2020
Читайте також:
Студенти Вінницького коледжу НУХТ – переможці студентського обласного конкурсу

На базі Вінницького коледжу НУХТ відбувся обласний студентський конкурс «Кращий за професією (транспортні дисципліни)», що проводився в рамках роботи обласного методичного об’єднання викладачів транспортних дисциплін коледжів і технікумів Вінниччини. У конкурсі взяли участь команди п’яти навчальних закладів. Конкурсанти змагались у номінаціях: зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – переможці студентського обласного конкурсу 04 червня 2018

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 січня 2020

Блискучий захист кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання. 14 лютого екзаменаційна комісія працювала і на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, розглядаючи кваліфікаційні роботи за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 лютого 2024

Здобувачки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниці Міжнародного конкурсу стартапів

Здобувачки освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Вікторія Ковальчук та Ганна Тімченко – переможниці ІІ туру (фіналу) Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge». Підведення підсумків та оголошення переможців відбулося 27 березня 2024 року під час проведення фіналу конкурсу в Державном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниці Міжнародного конкурсу стартапів 29 березня 2024