Н У Х Т

Вебінар «У фокусі Farmak: фармацевтичні дослідження» – нові знання для майбутніх біотехнологів

19 вересня 2025

Вебінар «У фокусі Farmak: фармацевтичні дослідження» – нові знання для майбутніх біотехнологів

Напередодні Дня фармацевта викладачі кафедри біотехнології і мікробіології разом зі здобувачами бакалаврату, магістратури та ступеня доктора філософії, що навчаються за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», взяли участь у вебінарі «У фокусі Farmak: фармацевтичні дослідження», організованому АТ «Фармак».

Під час заходу вони ознайомилися з особливостями проведення фармацевтичних досліджень – від формування наукової ідеї до виведення лікарського препарату на ринок. Також було представлено актуальні тренди сучасної фармацевтики та окреслено потенціал України на глобальній фармацевтичній карті.

На завершення відбувся інтерактивний Farmak Quiz, що дозволив закріпити отримані знання та отримати приємні подарунки від організаторів.

Наші учасники щиро вдячні компанії «Фармак» за цікаву та змістовну подію, яка сприяє професійному розвитку майбутніх фахівців у сфері біотехнології, мікробіології та фармацевтики.

Опублікований: 19-09-2025
Читайте також:
Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE

Одразу троє учасників – четвертокурсниця бакалаврату, викладачка і випускник захистили честь університету на цьогорічному престижному фаховому конкурсі. Тема YOUNG CHEFS CHALLENGE 2024 – «Продукт: Трансформація», відповідно до якої учасники мали створити авторську страву з дотриманням всього трьох умов: головний інгредієнт мав бути притаманний рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE 19 вересня 2024

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи долучився до роботи Всеукраїнського Ресторанного Саміту

26 вересня 2024 р. відбувся Всеукраїнський Ресторанний Саміт, участь у якому взяв доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук. Учасники масштабного івенту змогли дізнатися про тренди, актуальні проблеми та виклики, стратегії розвитку та успішні кейси ресторанного бізнесу від топових рестораторів, лідерів галузі, фахівців-практиків, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи долучився до роботи Всеукраїнського Ресторанного Саміту 27 вересня 2024

На кафедрі економіки і права листопад розпочався відкритою лекцією

На кафедрі економіки і права листопад розпочався відкритою лекцією «Загальна характеристика витрат. Класифікація витрат» доцентки Тетяни Іванюти з навчальної дисципліни «Управління матеріальними ресурсами та витратами» для здобувачів-бакалаврів 4 курсу денної форми навчання спеціальності «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права листопад розпочався відкритою лекцією 03 листопада 2020

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряна Романова разом зі студентами групи ТБ-4-8 відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, що працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті. На виставці до них приєдналися доцент Маргарита Карпутіна та завідувач лабораторії Людмила Бондаренко....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 жовтня 2019