Н У Х Т

Вітаємо маркетологів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

22 лютого 2021

Вітаємо маркетологів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

Протягом минулого тижня відбулися онлайн-засідання Екзаменаційних комісій із захисту кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Завдяки професійному досвіду наукових керівників і старанням здобувачів освітніх ступенів на розгляд були представлені якісні дипломні роботи.

Здобувачі показали глибокі знання з маркетингу, креативні ідеї та цікаві презентації своїх проєктів. Цьогоріч теми кваліфікаційних робіт охопили широкий спектр напрямків маркетингової науки: стратегічне планування у маркетингу, поведінка споживачів, конкурентоспроможність підприємств, інтернет-маркетинг, smm-просування брендів, лояльність споживачів на електронному ринку, мерчандайзингові технології, маркетингова комунікаційна політика та комплекс маркетингу підприємств харчової промисловості.

У ході захисту здобувачі презентували маркетингові дослідження відповідно до тематики кваліфікаційних робіт, пропонували маркетингові заходи щодо покращання виробничо-господарської діяльності підприємств харчової промисловості та висвітлювали пріоритетні напрямки розвитку технологій маркетингу на підприємствах.

На онлайн-захисти завітали представниця інженерно-консалтингової компанії ТОВ «Віравікс Україна» Юлія Дубовик і маркетологиня ТОВ «Сахара» Лілія Коношенко. Стейкхолдери зацікавилися нашими випускниками і виступили із пропозиціями подальшої співпраці.

Викладачі впевнені, що такі креативні, активні та талановиті випускники знайдуть своє призначення в житті, гідно будуть працювати та професійно розвивати сферу маркетингу. Вітаємо і бажаємо подальших успіхів! 

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Дистанційні лабораторні роботи – цілком реальні!

Життя вносить свої корективи, але навчальний процес триває. Під час карантину студенти групи ЕК-3-3 виконують лабораторні роботи з дисципліни «Екологія харчових виробництв» у домашніх умовах. «Маркування харчових продуктів» – одна з перших виконаних робіт, у ході якої майбутні екологи навчилися давати оцінку відповідності маркування харчових проду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційні лабораторні роботи – цілком реальні! 14 травня 2020

Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ!

Знання хімії є невід’ємною складовою якісної фахової підготовки майбутніх інженерів-технологів. Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед здобувачів нашого університету вже стало доброю традицією, яку цього року підтримали 15 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІХТ) і факультету біотехнології та екологічного конт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ! 19 лютого 2021

Дайджест виробничих питань харчовиків-2023: відбулася науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

9-10 листопада 2023 року в університеті відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів». Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Національний орган стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дайджест виробничих питань харчовиків-2023: відбулася науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів» 14 листопада 2023

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів

Дуальну форму здобуття вищої освіти, що передбачає поєднання навчання у закладах вищої освіти з навчанням на робочому місці для набуття певної кваліфікації, впроваджено в нашому університеті згідно з Концепцією підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, схваленою Кабінетом Міністрів України у 2018 р. Такий підхід до підготовки молодих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2025